bak senın üzerınde yogunlaşr senı buhar edrım heee...nie öle söluon senn yaa agrımasın istemıom istemıom yaffkız valla bacım söz size eger gtmezsem benı kovalayın eleınıze ne gelırse atın benı dövun yerlerde sürükleyinn atın benı
lennn içine düzgün şeyler doğsun. hatta içine değil dışına doğsunoda bebek olsun NİİİHAHAHAHAHA
AKŞAM AKŞAM SAPITTIM YİNE
kendime inanamıyorum
ha şunu bileydin.
sözünü tutarsan canını yakmayız
AHAAAAANNNNNNN
KIZ HANYYY SEN HAKLIYMIŞINNN
BEN HAMİLEYİM YAAAA SAĞ GÖZÜM SEĞİRDİ BU KESİN HAMİLEYİM deMEK
BİDE SOL DİRSEĞİM KAŞINDI. YOK YOK BEN KESİN HAMİLEYİM
len bir insan herşeyi hamileliğe yorarmı?
deilim diyom yok yok sendebişiler var deeyo.
elinden gelse gelip çıbııma dolma kalemle çizik atcak
birinsan bukadarmı pozitifolur
bendee sana ınanamıorum bır duzgn senı snaıodum senıde sapıttrdık manyaklıklar lagrdugn seylere baksana evet dışıma dgrucam saa bela edecegım o bebgı yerınde drmıcak senı delı etsın yan yana gelıce cıkdırrr emıı o zamn bu lafları hatrlatmazmıyım sanaaa
karar verdım sen baska bıseysın sen nerden geldın yaa anneeemmmbendenn uzak durr karete bılıom haa bunu gözüyun üstüne yirsin hee fena gder yaparım
bak gelrım yanına hee sen neden böle yapıon ya neden benmlen dalga gecıon fadımem yapma yaff var deom inameon yaavar var varr
hany ben yarın sabah bida yapcam hic sabah denemedim bi bakim nolcak kı
arkadaşlar artık hep beraber kafayı yedik gibi geliyo bana
helebi getirme o bebegiiiii
gelirim Kenan'ı üstüne salarım
ona göreeee
nan nebilim. kahverengi duruyodu.
bi an kek sandım
manyattınız beni beaaa
:122: neden agresifleştin ki şimdi?
hamilelik hormonları işte needicin...
tamam guzum geçtii
yap kız bidaha nolcak kıı ins vardırr ya....kızzz hatta heriflerı uyandrk nbetclrden toplasınlar getrsnler sbaha kadar yapalım belkım cıkarrmutluluktabn sıyırırz bırazdaaa ölücem saymzde hee insan bu kadar mı cbıka işemeyı sever hemm bende yapcamda benım varsa da yksada cıkmıooo aa dr keyf olsun dıe yapmıoz mu bendee yapcam yarn hemde 2 taneeee hhahhahahha yaptım yapacegımmm
yapalım yapalım beşer onar tane heeehehehe ben zaten akşam işten gelirken almıştım 3 tanecik
hany ben yarın sabah bida yapcam hic sabah denemedim bi bakim nolcak kı
arkadaşlar artık hep beraber kafayı yedik gibi geliyo bana
yapalım yapalım beşer onar tane heeehehehe ben zaten akşam işten gelirken almıştım 3 tanecik
aaahahahahaa aynen yaa. az daha gidip yatmazsak tamamen sıyırcaz bence
sabah yap bide o zaman. sabah idrarı daha kesin sonuç. bak şöle örnek verim,
sabah idrarı :
öğlen idrarı :
akşam idrarı:
gebelik var ise;sabah çıkar
öğlen çıkmayabilir.
akşam günün geçmezse çıkmayıp öyle saçma birifade verdirtiyor...
aaahahahahaa aynen yaa. az daha gidip yatmazsak tamamen sıyırcaz bence
sabah yap bide o zaman. sabah idrarı daha kesin sonuç. bak şöle örnek verim,
sabah idrarı :
öğlen idrarı :
akşam idrarı:
gebelik var ise;sabah çıkar
öğlen çıkmayabilir.
akşam günün geçmezse çıkmayıp öyle saçma birifade verdirtiyor...
haaaaaaaaaaaaaaaaa ay allahım öldüm gülmekten sabah öle akşam günümü kaldı 20 gün gecti be daha ne olcak
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yap kız bidaha nolcak kıı ins vardırr ya....kızzz hatta heriflerı uyandrk nbetclrden toplasınlar getrsnler sbaha kadar yapalım belkım cıkarrmutluluktabn sıyırırz bırazdaaa ölücem saymzde hee insan bu kadar mı cbıka işemeyı sever hemm bende yapcamda benım varsa da yksada cıkmıooo aa dr keyf olsun dıe yapmıoz mu bendee yapcam yarn hemde 2 taneeee hhahhahahha yaptım yapacegımmm
senın kenanı nı yerım ben yerımmm canım benımmm getırcem o bbegı basna brakcam saatlrce hhaha al sana hayttan soguma sebebii.......tamam cıceklrden snra sakınleştımmm
3 tanecıkk azz yaww sana kaç kez söledıkkk yaaa sabaha kadar en az 20 dıe ahh ahh söz dınlemen kı hiççç neyapam smdı ben snı he ne yapammm
hoş sabaha kadar 20 kez ciş gelrmı o mechul ama olsun idarelı kullanınn demı kızz tubii
kız tubi kız balca anacım benım sıvılceler adı valla cok var benm hiç olmazdı kızlar hamişlkte böle svlce basıom mıde bulanması bıde bunu ilk kez yasıorumm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?