"Kızlaaar gözümün üstünde kaş varrrrr, bu bi hamilelik belirtisi olabilir mi acabaaaa?"diye sorarsam şaşırmayın olur muuu. Bu noktaya geliyorum bennn
Lettuce lütfen bian önce test yaaappp, bana hamilesin gibi geliyorr
kızlar bu arada benim adım ayça kızımın adı ecedirek ayça diyebilirsiniz...
kızlar bu arada benim adım ayça kızımın adı ecedirek ayça diyebilirsiniz...
Canım sen Adanalı mısın yoksa oraya gelin mi gittin? Bende Mersinliyim. Hemşeri sayılırız. Ankarada yaşıyorum amaç
KIZLAR YAAA.BEN CUMA YADA CUMARTESİ SABAH YAPICAM EĞER ADET OLMAZSAM. AMA ADET GÜNÜM 8İ DEĞİLMİŞ 9MARTMIŞ.YANİ YANLIŞ HESAPLAMIŞIM. DİYECEKSİNİZKİ HA 8 HA 9 AMA BENDE HİÇÇÇ ŞAŞMAZZZZZ.29 GÜNDE OLURUM 1 KEZ ŞAŞMAZ.
DOĞUM YAPTIM HERKEZ 6 AY ADET OLMAZSIN - 1 SENE OLMAZSIN DEDİLER. BENİM 40 IM ÇIKTI.TEMİZLENDİM 15 GÜN SÜRDÜ.PATTTTT ADET OLDUM VE 29 GÜNDE BİR DÜZENLİ
KÜRTAJ OLDUM DR ADET ŞAŞABİLİR DEDİ.... YİNE 29 GÜN .HEMDE TAMMMM ZAMANINDAAA
ŞİMDİ CUMA ADET OLMAM GEREKİYOR. EĞER OLMAZSAM CUMARTESİ TEST YAPICAM. PAZARTESİ YAZARIM SONUCU İNŞŞŞ
KIZLAR YAAA.BEN CUMA YADA CUMARTESİ SABAH YAPICAM EĞER ADET OLMAZSAM. AMA ADET GÜNÜM 8İ DEĞİLMİŞ 9MARTMIŞ.YANİ YANLIŞ HESAPLAMIŞIM. DİYECEKSİNİZKİ HA 8 HA 9 AMA BENDE HİÇÇÇ ŞAŞMAZZZZZ.29 GÜNDE OLURUM 1 KEZ ŞAŞMAZ.
DOĞUM YAPTIM HERKEZ 6 AY ADET OLMAZSIN - 1 SENE OLMAZSIN DEDİLER. BENİM 40 IM ÇIKTI.TEMİZLENDİM 15 GÜN SÜRDÜ.PATTTTT ADET OLDUM VE 29 GÜNDE BİR DÜZENLİ
ŞİMDİ CUMA ADET OLMAM GEREKİYOR. EĞER OLMAZSAM CUMARTESİ TEST YAPICAM. PAZARTESİ YAZARIM SONUCU İNŞŞŞ
valla canım bilmiyorum ki işte hamileyken de acıyor regl olacakken de acıyor sırf göğüs ağrısı pek bişey ifade etmiyor eğer her regl'den önce göğüslerin ağrıyorsa.. sen bence aycaece'nin dediği gibi git öğle arasında yap testi canım biz de meraklandık şimdi :18:
canımmben de seni merak ediyordum benim en güçlü adayım sensin biliyorsun naptın ne alemdesin
tamam ayçacım.. ikinizin adı da çok güzel
merhaba arkadaşlar.5 ay oldu korunmayı bırakalı hala hamile kalamadım belki bu ay olur umuduyla bu topiğin uğurlu geleceğine inandım yazmak istedim inş allah bebek isteyen herkese nasip eder.
lettuce hemen test al çabıkkkkk...meraklandık bizde iyice....inşallah hamilesin senakıllı doktorrda adet söktürücü verdi iç diye
Ayyy alpellam sen böyle dedikçe bi hoş oluyor içim anacımmmBende çok yoğun duygular içindeyim. Hatta emin miyim ne
Canım bugünki belirtiler şöyle afedersin ama sabah ilk idrarım sapsarıydı ve keskin kokuyorduu :120: Ayaklarım buzzz gibiiii, bu bayadır var. Bide bugün karnımın içinde, alt kısımda, inşaat çalışması var gibi sürekli sesler çıkıyor tuhaf tuhaf. Bişiler yedim hala geçmedi. Göğüs ve bel ağrım şiddetlendi. Bide şunu çok net söyleyebilirimki rahmin üstü, göbek deliğinin bir karış altı, (çamaşırın içine dek gelen kısım) semsert taş var gibi içindeee. :26: Ne diyorsun, bunlar normal mii. :18:
inşallah bebeğimmmm herkeze banada veriri rabbim bakalım ama işte iş çıkışını beklemem lazım :s dua edin bana
hoş geldin canım ekledim seni de uğurlu gelir inş..
Esraa86 HAMİLEEE
Lettuce35: güzel haberlerini bekliyoruz
Papilo: Sat 5 Şubat Bat 3 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 9 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
akrepkız: Bat 20 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Mart
ADDD83: Sat 29 Şubat
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Naz34: Sat 4 Mart
Atizeyno:
Tarçın10
1zeynep1
Jonguil
ben de doğum yaptım herkes aynı seninki gibi söyledi ama doğum sonrası kanamam 2 hafta sonra bitti zaten çokta değildi az az...2.ay sonunda normale döndü hiç şaşmadı çok şükür...bazen 1 gün atar o da çok nadir...ama bebek için çalışmalara başlayınca adet düzensizliği olabiliyor....
bu arada lütfen pazartesiye bırakma haftasonu test yapınca bir şekilde gir internete bize bildir...
hoş geldin canım ekledim seni de uğurlu gelir inş..
Esraa86 HAMİLEEE
Lettuce35: güzel haberlerini bekliyoruz
Papilo: Sat 5 Şubat Bat 3 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 9 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
akrepkız: Bat 20 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Mart
ADDD83: Sat 29 Şubat
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Naz34: Sat 4 Mart
Atizeyno:
Tarçın10
1zeynep1
Jonguil
Anladım canımmm, ne güzelladanalıyım canım ben doğma büyüme..çukurova ünv.okudum hiç ayrılmadım burdan anlayacağneşimle okulda tanıştık evlendik.....
Hadi bakalımmm pazartesi güzel haberler bekliyoruz o zamannn.KIZLAR YAAA.BEN CUMA YADA CUMARTESİ SABAH YAPICAM EĞER ADET OLMAZSAM. AMA ADET GÜNÜM 8İ DEĞİLMİŞ 9MARTMIŞ.YANİ YANLIŞ HESAPLAMIŞIM. DİYECEKSİNİZKİ HA 8 HA 9 AMA BENDE HİÇÇÇ ŞAŞMAZZZZZ.29 GÜNDE OLURUM 1 KEZ ŞAŞMAZ.
merhaba arkadaşlar.5 ay oldu korunmayı bırakalı hala hamile kalamadım belki bu ay olur umuduyla bu topiğin uğurlu geleceğine inandım yazmak istedim inş allah bebek isteyen herkese nasip eder.
Kızlar, herkese merhaba,
umarım baharın bu ilk ayı güzel mart ayı hepimize uğurlu gelir,
ben ekimden beri bu tarz topiclerde dolanıp duruyorum artık yazmayacağım hiçbiyere diyodum ama
yok dayanamıycam5 ayı bitirdik hayırlısıyla...
12 martta bekliyorum gelemeyesice kırmızıları...umarım burdan güzel haberi birlikte veririz.
ayrıca geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim bu yüzden erken test yapma konusunda
kendime çok ciddi söz verdim, çok üzülüyorum sonra ...
geçen ayki belirtilerimle aynı şeyleri yaşıyorum ve içimden bir ses hamilesin diyor
geçen ay hariç daha önceki aylarda bunlar olmamıştı çünkü ...
sizde durumlar belirtiler nasıl bilmiyorum ama benim göğüslerim inanılmaz ağrıyor
sancılar iğnelenmeler, geçen ayda aynıydı ve pozitifi görmüştüm.
sadece 2 gün sevinebildim sonra kimyasal olduğu ortaya çıktı.
şimdi bu belirtilere göre yine hamile olduğumu düşnüüyorum ancak aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum...
allah hepimize hayırlısını nasip etsin...beni dinlediğiniz için teşekkkürler :)
son günler olunca öyle streste ve sabırsızım ki sanırım içimi dökmek istedim
Anladım canımmm, ne güzellBenim yerime yüzevler yada eyvanda kebap ye
Hadi bakalımmm pazartesi güzel haberler bekliyoruz o zamannn.
Canım aramıza hosgeldinnn, bu topiğin uğuruna inannnİnşallah bu ay güzel haberler alırız tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?