MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar merhaba önceliklere hamilelere rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hamile olmayanlarda rabbim hayılısıyla hamile kalmayı nasip etsin 5 martta adet olmam gerekiyodu fakat hala hastalanmdm test yapmalımıyım sizce ama ya adetim geciktiye diyede düşünüyorum bana fikir verin lütfen

Merhaba kızlar,bu sayfanın açılması güzel olmuş.Bende bu yıl 2.kez anne olmak istiyorumkızım 2.5yaşında artık abla olmak istiyor pepeyi her izledikten sonra evde buldugu şarz aletinin ucundan tutup bu benim kardeşim diyip gezdiriyor küçük bi bebek gördügü zaman benim kardeşim yokki diyip yanıma sokuluyor bu ay mutlu haberi alırız inş. ama hapı yeni bıraktım olma ihtimali biraz düşük gibi,yanlız adetim 3gün gecikti bakalım ne olacak

Teşekkürler canım
İnşallah doğru hissediyoruzdur...

Son düzenleme:
sağol canım benim sat.29 şubat bat.27 mart bunuda ekle canım inş bu liste hamile yazısıyla dolar taşar

aminnn

Bende iki aydır korunmuyorum. Bu ay adetime üç gün var bekliyorum. Belirtiler var gibi ama kendimi ümitlendirmek istemiyroum.İnşallah vardır yaaa

inş canım ekledim seni de bat 10 mart diye

Esraa86 HAMİLEEE
Lettuce35: güzel haberlerini bekliyoruz
Papilo: Sat 5 Şubat Bat 3 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 9 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel: Bat 10 Mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Yokh: Bat 12 Mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
akrepkız: Bat 20 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Jonguil: Sat 29 Şubat Bat 27 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Mart
ADDD83: Sat 29 Şubat
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Naz34: Sat 4 Mart
Atizeyno:
Tarçın10
1zeynep1

Canım bu ay tutar inşallahhh... Benimde göğüslerim çok fena hiç inmediler bu ay. Normalde adetten 3 gün önce şişen sızlayan göğüslerim bu ay yumurtlamamdan beri devam etmekte. Topiğimizin ilk gebesi esra arkadaşımızda hissetmişti bu ay. Hatta blog bile açtı anneolucamben diye. İnşallah seninde hislerin doğrudurrr
hee normal kızım neresi normal gebelik belirtileri işte bende yok mesela öyle şeyler :26:

dualarımız seninle canım hayırlısı olsun

Sahi mii alpoşumm Bencede normal değilll. Ya ama ben erken yumurtladımmm. 9. günde yani olduysa döllenme çoktan olmuştur ve belirti vermesi normaaall. Sen yeni yımırtladın ya annem bikaç gün önce sabrettt :118:

Canım hep düzenli gelir mi adetin? Gerçi düzenlide olsa olmasada günün geçmiş şüphende var bence test al yap canım

bence test yap canım hoş geldin bu arada... amin diyorum dualarına ve ekliyorum seni ama hemen test yap yaa nasıl duruyosunn

olsun canım hiç belli olmaz bak seni de ekliyim uğur getirsin

Esraa86 HAMİLEEE
Lettuce35: güzel haberlerini bekliyoruz
Hazaal: Bat 4 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Elci04: Sat 5 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Papilo: Sat 5 Şubat Bat 3 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 9 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel: Bat 10 Mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Yokh: Bat 12 Mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
akrepkız: Bat 20 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Jonguil: Sat 29 Şubat Bat 27 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Mart
ADDD83: Sat 29 Şubat
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Naz34: Sat 4 Mart
Atizeyno:
Tarçın10
1zeynep1

evet canım bakalım hayırlısı artık Allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak inş çok bekletmez.. ben bu ay yumurtladım mı onu bile bilmiyorum valla

amin canım.bence sen adetinin gecikmesini bekle en güzeli bu bence .çünkü ben ocak ayında test yaptım adet günümde silik çıktı o kadar umutlandım hamileyim falan diye sonra bi baktım regl oldum.sonra şubat ayında 3 test yaptım çizgilerin ikiside net oldu ama yine regl oldum artık test işinden sıkıldım adetimin gecikmesini bekleyecem çünkü son 2 aydır hamileyim diye o kadar heycenlendım ki heycanım boşa çıktı..

tamm sonucu hemen yazacağım.ayçacım senin kız kaç yaşında.benimki 2008 li , çok kıskanç... aklı herşeye eriyor.bebek olursa çekiceğim var benimmmm

benim ece hanım 24 12 2009 doğumlu..tam bir cimcime eşek sıpası..kıskançlığı çok yok eminim benden daha iyi bakar çok seviyor bebekleri ama kendi odasını paylaşır mı kıyafetlerini verir mi oyuncakalrını verirmi bilmem
makyaj malzemerime bayılır izin versm her yerini boyar ama allahtan benden çekiniyor babası geldiği an bambaşka bir ece çıkıyor yapmadıklarını yapıyor beni şikayet ediyor

Anladım canımmm, ne güzell Benim yerime yüzevler yada eyvanda kebap ye

vavv biliyorsun buraları...turgut özaldaki eyvan kebabı diyorsan 5 dakika mesafedeyim haftasonu düşünüyorum yemeyi bayadır yemedik

canım benimde aynen öyle,
yumurtlamadan hemen sonra başlayan bir ağrı daha doğrusu sancı dayanamıyorum,
geçen ayda böyleydi o yüzden umutlandım.
eğer sende de varsa bence hamile olabilirsin, göğüsler genelde yanıltmıyor.
ilk bikaç günde başlayan tek belirti bu, nette çok araştırdım..
hayırlısı olsun hakkımızda..

canım bence senin testlerde sorun var alırken mutlaka son kullanma tarihine bakar..idrar testleri kan testi kadar güvenilmese de doğru sonucu veriyor genelde...

aranıza inşallah uğurlu gelirim kızlar ya aslında düzensizlik prblemm var ama ilaç kulandım 2 sene bıraktım 3 aydr kulanmıyorum 3 aydırda düzenli adet oluyorum aslında 17 mart haftaya ctesi doum günüm eğer hamileysem inşallah o zamn söylemek istiyorum eşime ama dayanamıyorumda hergün umutla kalkıyorum ama zor ttuyorum test yapmamk için ne yapmalıyım sizce kızlar bekliyeyimmi doğm günümü yksa test yaapayım eşimmemi doğm günümde söyleyeyim yoksa hem test ypayım hemde eşimemi söyleyim yardımcı olun bana

polypoly sen nasıl doğum yaptın? ben spinal sezaryan olmuştum çok rahattım bebeğimin doğduğu anı gördüm çok şükür abartı ağrım falan olmamıştı...

Benide ekleyin kızlar yaaa benimde SAT 6 şubat BAT 10 marttt

Kızlaaar dalya dedik, 100. Sayfaaa

daha nice dalyalara olsun canım benim hepbirlikte inşallah

bat ne zaman peki canım ? ben ilk hamileliğimi 3 gün önce idrar testinde silikte olsa öğrenmiştim...ertesi gün kan tahlili yapmıştım....

arkadaşlar mrb ,
daha önce gebelikle ilgili bilgim yoktu 2 aydır bebek istiyoruz ama nedense hüsranla sonuçlandı.
07.03.2012 adetin ilk günü şaşırdım sanki hemen gebe kalınırmış gibi geliyordu bana çokta üzüldüm regl başlayınca(

canım bence senin testlerde sorun var alırken mutlaka son kullanma tarihine bakar..idrar testleri kan testi kadar güvenilmese de doğru sonucu veriyor genelde...

olabilir netten ldım ama son kullanma tarihleri geçmemişti baktım anlamadım yani neyse bakalım bu ay adetimin en az 4 gün geçmesini bekleyecem ondan sonra test yapacam.sende bi kaç gün bekle istersen sonra üzülme diye diyorum çünkü ben o duyguyu iki kere yaşadım sevinçten ağladım hatta boşa çıkınca çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…