MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Esram ne çok şey sordum sana ama umut dünyası işte :18: bacaklarına kramp girdi mi hiç canım. Benim özellikle sol bacağıma ara ara kramp giriyor, uzun sürmüyor ama belirgin yani. Sende oldumu böyle bişe :26:

ayy evettt blogumu yazmaya devam edicem.ilerde bebeğim büyüdüğünde çok güzel bir hatıra olarak kalıcak her zaman. onun için neler hissettiğimi neler yaşadığımı daha o doğmadan onun varlığını hissettiğimi okuyacak. inşallah sen de başlarsın bir blog yazmaya.

girmek isteyen olusa adresim burda anneolucamben

buarada doktor hanım şikayetin var mı diye sorunca, belimin çok ağrıdığını ve midemin yandığını söyledim. çok erken belirtilerin başlamış dedi. psikolojik olabileceğini söyledi. ama gerçekten belim ağrıyordu

kaç günün kaldı regl tarihine?

peki günde sen 1 defa mı 2 defa mı yaptın canım test? bazıları 1 defa diyor bazıları sabah akşam diyor
Canım benim adet başlangıcının 9. günü uzayan akıntım ve hafif kasık ağrım oldu. Yumurtladığımı anladım ama erken olduğu için emin olabilmek ve günümü tespit etmek açısından test yaptım 1 tane. Hemen kopkoyuçizgi çıktı bir dahada yapma gereği duymadım. Ama normalde adet bitiminden itibaren yada bikaç gün sonrasından başlayıp hergün yapın diyorlar çizgiyi yakalayana dek. Ben sabah akşam yapmak gerektiğini duymamıştım. Bence tam gün ortasında 2-3 saat öncesinden birşey içmeyip yaparsan daha sağlıklı olur. Birde hergün aynı saatte yapman gerek canım.
mrhb arkadaşlar bende yeni evliyim çalışmalara devam bişey sorucam adet bitiminde kahverengi leke geldi ve 2 gün devam etti ben ilk defa böyle bişey yaşadım ve merak ediyorum cevaplaranız sevinirm

Canım adetin normal şekilde oldu mu peki? Adet bitimi kahverengi akıntı gelebilir, normaldir yani. Ama hiç kan gelmeyip sırf kahverengiyse gebelik ihtimali olabilir. Sanmıyorum ama sonuçta adet olduysan gebelik yoktur canım. Bebek istiyor musunuz ?

Son düzenleme:

ayyy canım nedemek. seni o kadar iyi anlıyorum ki... sol bacağımda kramp gibi değil de özellikle dizimden aşağı ağrı oldu canım. ah bir de bak bi yerde okuuştum göğüs uçları ağrıyorsa ve gazın varsa hamile olma ihtimalinyüksek yazmıştı birisi. beni çok ciddi gazım oldu regle bir hafta kala... bir de sürekli soğuk almışım gibi bir şişlik hissettim.

Bel ağrısı ve mide yanması, baş ağrısı, en önemlisi göğüs ağrısı en erken belirtiler diye biliyorum bende. Ya mide bulantısı baş dönmesi gibi belirtiler psikolojik olabilir belki ama bel ağrısıda mı psikolojik bacım diyesim geliyor benim doktora Ağrıyor resmen işte kopucak gibi oy anam anam anammm

10 gün kaldı canikom yaaa. Çatlicam test yapmak istiyorummmm :84:

Muhteşem bir blog ağlattın beni resmen,Allah kalbine göre versin herşeyi

ay canım yapma yaa.çok merak edersen adet tarihinden en fazla bir gün önce yap. ben hiç yapmamıştım hatırlarsan. 3 gün geçince kan tahlili yaptırdım sadece. benden daha çok meraklanmıştınız

Muhteşem bir blog ağlattın beni resmen,Allah kalbine göre versin herşeyi

amin çok sağol canım yaa. mutlu ettin beni

Sağol Esram blogunu tekrar okudum, duygulandım geneee... Benim uçları ağrımıyor henüz ama dokununca uyuşuk gibi. Ben gaza hayatta bel bağlamam hiç eksilmez kendileri benden İşte gelelim o şişliğe senden son ricam Esram O şişlik göbek deliğinin 1 karış altında tah kasığında dimi sert sert böyle (iç çamaşırının içinde kalan üst kısım) :26: Nasıl tarif edicem bilemedim. Hamilelerde oraya bastırınca içine gitmezmiş ve sert olurmuş. Öyle mi tazecik annecikkk

evettt canımmm aynen öyle. göbeğin hemen altında şişlik oldu. işte benim belirtilerim bu kadar. tabi en büyüğü hissettim ben anne olacağımı herkes erkek olacak diyor ama ben de diyorum ki şirin bir kız olacak işte benim meleğim

canım ben çıkayım artık,çok oturdum, biraz kuruyemiş ve süt içip uzanayım ayaklarımı kaldırıp. çok dikkat etmem lazımmış.bu dönem en çok düşük olabilecek dönemmiş çünkü, allah korusun.
öpüyorum sizi çokkkk. Allaha emanetsiniz....

günaydın arkadaşlarım
nasılsınız bakalım.....benim belim çoook ağrıyor bugün...
daha adetime 12 gün var:26: hayırdır inşallah....

kızlar atizeyno kan sonucu negatif çıkmış bizim topiğe yazmamış kendi açtığı topiğe yamış...üzüldüm ama hala adet olmamış kahverengi leke varmış...

Canım yaa inşallah sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaaa. Çok dikkat et tatlım ağır iş yapma sakınnn dinlen uzan uyuu içindeki mucizeyi düşünerek. Bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim esram. Öpüyorum çoookk
günaydın arkadaşlarım

Günaydın kuzummmmm. Bende bugün daha şiddetli göğüs ve bel ağrısıyla uyandımmm. Ay canım hayır olsun inşallahhh. Benimde adetime daha 10 gün var ve bel ve göğüs ağrım 5 gn önce başladııı.Yani adetten 15 gün önce :26: Şiddetlenerek devam etmekte :44: Canım yaa hamileyizdir inşaallahhhh

mart kedicikleriiii gunaydinnnnnnnnnnn :)))))

tarcinli polenli balli karisimi yuttum sabah sabah uzerinede incir suyumu ictimmmmm iykkkkkkkkkkkkkkkk valla iykkkkkkk bu bebise soylermisiniz lutfen gelsin artik cunku boyle giderse hamis olmasamda topissssss olucammmm:))))

bugun hormon testimin sonucu gelicek insallah duzgun gelirrrr insalllahhhhhhhhhhh pisicanlar sizde dua edin olur mu .......

poli icimden gecen sen hamissinnn oyle hissediyorum hadi hayirlisi bakalim

alpellacim sanada demekki allah soyletti kizin varmis dedirtti bana insallahh olsunnn olucakkkkkk canimm benim :)))

normalde de arada ağrır belim ama bu çok ağrıyor özellikle sağ tarafım..hayr olsun bakalım hepimize bu ay

ne demek canım dualarımızla hepimiz birlikte hamile kalacaz

Merhaba kızlar
5 şubatta reglim başlamıştı. Biz de bu ay ilk kez çalışmalara başladık. 3 Martta tahmini regl olurum diyordum tam o sıralarda açık kahverengi akıntım gelmeye başladı, ümidi kesmiştim. Normalde her adetten önce kahverengi akıntım olurdu ama 1-2 gün sürer regl sancılarım başlardı. 4 gündür karnımda sancılanmalar var ama hala da adetim başlamadı, lekelenme devam ediyor. Ümitlenmek istiyorum ama test için de daha erken gibi geliyor, test yapmalı mıyım sizce? 4 günlük gecikme yeterli mi?

Canım bence hemen bi test yapmalısın. 4 günlük gecikme yeterde artar bile. Naıl dayandın bak ben çatladım şimdi. Hemen test alıp yap, o lekelenmeler çoğunlukla yerleşme kanaması olabiliyor ama gebelik varsa riskli bir durumda olabilir Allah korusun. Hemen test yapıp önlemini al canım sonucu da bize bildir lütfennn

mart ayında başladık çalışmalara ama şartlardan sadece 1 kez çalıştık ee ne olacak bu durumda topiğimiz uğurlu gelsin mart kedileri :)

Canım hoş geldin ben de kasım ayında sadece tek bir çalışmayla hamile kalmıştım merak etme olacak olduktan sonra yarım bir çalışmayla bile olur listeye ekklendin

canımm ne güzel sıkıntılar bunlar, hem boşver sen bizimle kal bak senden bişeyler öğreniyoruz.. ama dinlen aynı zamanda

hoş geldin canım Allah hayırlısını versin, testler konusunda bilgim yok malesef.. listeye eklendin

ben hamileyken bacağıma kramp girerdi canım çok kötü olurdum sen hamilesin arkadaş

günaydın arkadaşlarım

bence sende de var bişeyler aycaece bel ağrısı da çok önce ortaya çıkan bir belirti, benim ilk belirtimdi..

hayırlısı canım sağlıklı olsun da ben cinsiyet ayrımı yapmıyorum.. ben de şimdi incir suyumu içicem..

bence test yap çıkar canım illa ki ve buraya yaz bak listeye ekliyorum

Esraa86 HAMİLEEE
Papilo: Sat 5 Şubat Bat 3 Mart güzel haberlerini bekliyoruz :18:
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart güzel haberlerini bekliyoruz :18:
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart :97:
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart :97:
meessttrraa: Bat 10 Mart :97:
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart :97:
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart :97:
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart :97:
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini) :97:
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart :97:
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart :97:
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart :97:
Hazinedar: Sat 20 Şubat :97:
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart :97:
akrepkız: Bat 20 Mart :97:
Medmus: Sat 23 Şubat :97:
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart :97:
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart :97:
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart :97:
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :97:
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart :97:
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart :97:
Duygu10: Sat 27 Şubat :97:
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart :97:
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Mart :97:
ADDD83: Sat 29 Şubat :97:
HafzaK: Bat 28 Mart :97:
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart :97:
Naz34: Sat 4 Mart :97:
Lettuce35:
Atizeyno:
Tarçın10 :97:
1zeynep1 :97:

Son düzenleme:
Selam kızlar bat 2 mart ama hala hsatalanmadım cuma günü yaptırdıgım kan testi negatifti şimdi test yapsam birşey çıkar mı acaba tam 5 gün geçti adetim yardımcı olun bana siz olsanız ne yapardınız :d:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…