MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

aaa ben sana koymuşum listede kızım hemen yaptır bence mutlaka çıkar geç döllenme falan olsa bile çıkar hadi koş hastaneye

Canım ben olsam bide idrar testi yapardım. Bazen kanda çıkmayıp idrarda çıkabiliyor ilginç bir şekilde. Adetin düzenli midir hep? Gecikmeler olur mu?

aaa ben sana Koymuşum listede kızım hemen yaptır bence mutlaka çıkar geç döllenme falan olsa bile çıkar hadi koş hastaneye

alpellacım ya negatif çıkarsa üzülmekten korkuyorum yaaa cuma ya kadar beklemelimiyim acaba göğüslerimde sanki hastalancakmışım gibi acıyor çok

alpellacım ya negatif çıkarsa üzülmekten korkuyorum yaaa cuma ya kadar beklemelimiyim acaba göğüslerimde sanki hastalancakmışım gibi acıyor çok

canım idrarda bile adetin geçmeden çıkıyor kanda mutlaka çıkar sen başka bir yerde yaptır bu sefer ya da idrarda kendin yap bekleme daha fazla ya hamile değilsen de başka bir problem varsa Allah korusun?? mutlaka git öğren canım..

kızlar hepinize selamlar:)

selam canım naber..?

iyiyim cnm sağol aklımda hep bebiş var mama sandalyelerine bakıyodum valla:)

lettuce canım hiç farketmez benim boş gebelikte tam adet gününde yaptım öğlen saatlerinde 2. çizgi çıkmıştı sen hemen yap canım ve buraya yaz merak ediyorum, negatif çıkarsa üzülmek yok geç olsun güç olmasın

iyiyim cnm sağol aklımda hep bebiş var mama sandalyelerine bakıyodum valla:)

ben artık hiç öyle yapmıyorum ya hamileyken kıyafetlere bakardım, yok beşiği nereye koycaz yok çocuk dr kim olsun yok bebek arabası hangi marka olsun... noldu kaybettim.. o yüzden anı yaşa ve ileriye dönük çok plan yapma.. Allah tekrarını yaşatmasın kimseye.. şu an düşünmemiz gereken çalışmalar nasıl gidiyor ve belirtiler nasıl..

b

evet cnm doğru diosun ama işte anne olma duygusu içimizi kaplıyo bu arada çalışmalar başladı bakalım hayırlısı olsun:)

slm kizlar bende mayista hamile kalmak istiyorum am aönce biraz kilo vermem lazim o yüzden ideal kiloda olsaydim siymdiye bende kalmistim ama ideal degili 15 kilo vermem lazim ins bende yazarim buraya hamileyim diye ama bu benim ikinci olcak kizlarrrr

pekala öle olsun saat 6 gibi işten çıkıyorum ve dooooğğğruu evzaneye gidip test alıcam ve sonucunu sizer bir şekilde yazıcam dua edin kızlar bana noluuuuuurrrrrr bebeiş gelsin ya birde birşey sorucam alpellacım benm göğüsleri,m çok acıyo hastalanmadan önce de böle acırdı acaba öle birşey olabilirmi yoksa hamilelik belirtisi olan sızlamam mı?heryeri acıyor yani sızlıyor ve biber gibi yanıyor :S:26:

hemen ogle arası test yapıp bıze haber verıyorsun cabuk cabuk

Slm kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir... Iyi günler olsun hepinize...

Bu arada rüya gördüm. Test yapmışım o kadar koyu 2 çizgi vardı ki... Hayır olsun. Rüyalar ters çıkar derler....

valla canım bilmiyorum ki işte hamileyken de acıyor regl olacakken de acıyor sırf göğüs ağrısı pek bişey ifade etmiyor eğer her regl'den önce göğüslerin ağrıyorsa.. sen bence aycaece'nin dediği gibi git öğle arasında yap testi canım biz de meraklandık şimdi :18:

"Kızlaaar gözümün üstünde kaş varrrrr, bu bi hamilelik belirtisi olabilir mi acabaaaa?" diye sorarsam şaşırmayın olur muuu. Bu noktaya geliyorum bennn

Lettuce lütfen bian önce test yaaappp, bana hamilesin gibi geliyorr

Bu arada rüya gördüm. Test yapmışım o kadar koyu 2 çizgi vardı ki... Hayır olsun. Rüyalar ters çıkar derler....

yok canım kiminin rüyaları ters çıkar kiminin de aynı çıkar.. sen ne zaman yapıcaksın 2. testi??

b

evet cnm doğru diosun ama işte anne olma duygusu içimizi kaplıyo bu arada çalışmalar başladı bakalım hayırlısı olsun:)

hadi hayırlı olsun canım bereketli çalışmalar olsun

olsun canım sen şimdi bu gazla hemen o kiloları verirsin sonra fit bir şekilde gelip ben bebek düşünüyorum dersin sonra bi bakmışsın prenses68

Selam polymm gebelikle ilgili rüyalar doğru çıkıyor geneldeeee Ay inşallah rüyalar gerçek olurrr. Bende 2 gün önce doğum yapmıştım rüyamdaaa Test aşamasını felan geçmişim yani o derece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…