Selam kızlar bat 2 mart ama hala hsatalanmadım cuma günü yaptırdıgım kan testi negatifti şimdi test yapsam birşey çıkar mı acaba tam 5 gün geçti adetim yardımcı olun bana siz olsanız ne yapardınız :d:26:
Selam kızlar bat 2 mart ama hala hsatalanmadım cuma günü yaptırdıgım kan testi negatifti şimdi test yapsam birşey çıkar mı acaba tam 5 gün geçti adetim yardımcı olun bana siz olsanız ne yapardınız :d:26:
aaa ben sanaKoymuşum listede kızım hemen yaptır bence mutlaka çıkar geç döllenme falan olsa bile çıkar hadi koş hastaneye
alpellacım ya negatif çıkarsa üzülmekten korkuyorum yaaa cuma ya kadar beklemelimiyim acaba göğüslerimde sanki hastalancakmışım gibi acıyor çok
kızlar hepinize selamlar:)
alpellacım ya negatif çıkarsa üzülmekten korkuyorum yaaa cuma ya kadar beklemelimiyim acaba göğüslerimde sanki hastalancakmışım gibi acıyor çok
canım idrarda bile adetin geçmeden çıkıyor kanda mutlaka çıkar sen başka bir yerde yaptır bu sefer ya da idrarda kendin yap bekleme daha fazla ya hamile değilsen de başka bir problem varsa Allah korusun?? mutlaka git öğren canım..
selam canım naber..?
canım idrarda bile adetin geçmeden çıkıyor kanda mutlaka çıkar sen başka bir yerde yaptır bu sefer ya da idrarda kendin yap bekleme daha fazla ya hamile değilsen de başka bir problem varsa Allah korusun?? mutlaka git öğren canım..
BEN ŞİMDİ İDRAR TESTİ YAPIYIM O ZAMANDA SABAH MI YAPSAM ACABA YADA AKŞAM İŞTEN ÇIKINCA FARKEDERMİ ?
iyiyim cnm sağol aklımda hep bebiş var mama sandalyelerine bakıyodum valla:)
bben artık hiç öyle yapmıyorum ya hamileyken kıyafetlere bakardım, yok beşiği nereye koycaz yok çocuk dr kim olsun yok bebek arabası hangi marka olsun... noldu kaybettim.. o yüzden anı yaşa ve ileriye dönük çok plan yapma.. Allah tekrarını yaşatmasın kimseye.. şu an düşünmemiz gereken çalışmalar nasıl gidiyor ve belirtiler nasıl..
lettuce canım hiç farketmez benim boş gebelikte tam adet gününde yaptım öğlen saatlerinde 2. çizgi çıkmıştı sen hemen yap canım ve buraya yaz merak ediyorum, negatif çıkarsa üzülmek yok geç olsun güç olmasın
pekala öle olsun saat 6 gibi işten çıkıyorum ve dooooğğğruu evzaneye gidip test alıcam ve sonucunu sizer bir şekilde yazıcam dua edin kızlar bana noluuuuuurrrrrr bebeiş gelsinya birde birşey sorucam alpellacım benm göğüsleri,m çok acıyo hastalanmadan önce de böle acırdı acaba öle birşey olabilirmi yoksa hamilelik belirtisi olan sızlamam mı?heryeri acıyor yani sızlıyor ve biber gibi yanıyor :S:26:
pekala öle olsun saat 6 gibi işten çıkıyorum ve dooooğğğruu evzaneye gidip test alıcam ve sonucunu sizer bir şekilde yazıcam dua edin kızlar bana noluuuuuurrrrrr bebeiş gelsinya birde birşey sorucam alpellacım benm göğüsleri,m çok acıyo hastalanmadan önce de böle acırdı acaba öle birşey olabilirmi yoksa hamilelik belirtisi olan sızlamam mı?heryeri acıyor yani sızlıyor ve biber gibi yanıyor :S:26:
Slm kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir... Iyi günler olsun hepinize...
Bu arada rüya gördüm. Test yapmışım o kadar koyu 2 çizgi vardı ki... Hayır olsun. Rüyalar ters çıkar derler....
b
evet cnm doğru diosun ama işte anne olma duygusu içimizi kaplıyo bu arada çalışmalar başladı bakalım hayırlısı olsun:)
slm kizlar bende mayista hamile kalmak istiyorum am aönce biraz kilo vermem lazim o yüzden ideal kiloda olsaydim siymdiye bende kalmistim ama ideal degili 15 kilo vermem lazim ins bende yazarim buraya hamileyim diye ama bu benim ikinci olcak kizlarrrr
Slm kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir... Iyi günler olsun hepinize...
Bu arada rüya gördüm. Test yapmışım o kadar koyu 2 çizgi vardı ki... Hayır olsun. Rüyalar ters çıkar derler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?