MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ederim canım:))) zaten beni uyut diyoo:)))))

şimdi biraz atıştırdım..bi uykum geldiki sorma.:))) accık kestıreyım ben nede olsa tatıl oldu bu aksam burda sayılırım:))))))))

tamam tamam sen yıgenımıze ii bak onu uyut annesı sende dnlen bakalım hadi yataga..görusurz canım tatlı uykular

evettt nerdelerrr:))))) gelsinler:)))))

alpella benıde ekleyebılır listeye artıkkkk:))))

merhaba hannyy

mutlu haberlerim varr...hanı 215 çıkan degerım var ya bı daha yaptık tahlıl tammmm 773 olmuşşş :)))))))))))))))

TEBRİKLEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR
ayyyy çoksevindim tatlım yaaaa
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsinnn
değerin çok süper artmış canım.
MAAŞALLAHHHHH

he he mutluluğumu paylaşamadım hepsı yok oldular bugun sankı:))))

ama olsun hany senle paylaşmakda yetti bana..nede olsa umutlarımı sen tazelemiştın burda:)))) ama benım hala uykum var:)))))))))))

canım benim yaa dün akşam eşim erken gelmişti giremedim nete.
tam da bayram edicegimiz zaman yaaaaa
amaolsun yeni güne süper başlamış oldum sayende

yafrimmmmmmmm
akşam sohbeti edemedik senle yaa dün.
kociş erken geldi. bugün sınavı var ya dersçalıştı full.
nasılsın bakalım???

üffff bu ne yaaa türkçe katledılmış resmen anam bacım gidiyor nerde dıger arkadaslar hepsi gitti alpellacım nerdesin topik dagıldı yazılanları okumak dahi ıstemıyorum yazık oldu topige

günaydın kızlar ben geldim dün giremedim teyzeleri hic hany tebrik ederim canım benim allah kucagına almayı nasib eder işallah demet senide tebrik ederim tubiş sana gelince sen kesin hamilesin hadin halaya anneler fazla zıplamak yok ama bebekler kıymetli alpella topige benide ekle şubat:17 son bat hamile diye

arkadaşlar bu obuk zubuk nolmuş topige diyip kacan bence kıskanmayın gelmek katılmak isteyen katılır bizlere illaki hamilelikle konuşulcak burda azda olsa insanlar birbirlerini tanımaya calışıyor biz istedigimiz gibi konuşuruz kimseyi ilgilendirmez şimdi istemeyen bizimle sohbet etmeyi def olsun

KIZ BALCAAAA naber canım beniiiiimmmmm
bebişin nasılllll
üzmüyo dimi annesini?
bu arada nerden çıkarttın hamiş oldugumuuuu :44:
gör bak bugün kırmızı kartıyerim

harbiden yeter ama.
son nokta olsun artık bu lütfen...
ben artık cevap vermiyorum o tür yorumlara.
herkez istediği topicte paylaşımda bulunabilir...
özgür herkez...

Son düzenleme:
kızlar ben klomenle ovitrelle kullanmıştım.ovitrelle yaptıralı bugün 15. gün kanda gebelik 1.5 çıktı.negatif olduğunu biliyorum ama erken falan olmasın die teselli etmeye çalışıyorum kendimi.bu kez çok umutlanmıştım.

iyidir canım ugraşıyoruz bebişim üzermi hic annesini üzsede annesi ona kurban olur olcak okadar 6 sene bekledik biz onu teyzesi nazlancak tabi

hayır sen kırmızı yemiycennnnnnnnnnnnnnnnn hamilesinnnnnnnnnnnnnn

canım adetine kaç gün varken yaptırmışrın kan testini?

papatya sıkma canını allah elbet verecek ben 6 sene bekledim hiç yılmadan ümidimi kaybetmeden sen sakın üzülme sana kafana takma demiycem cünkü takılmayacak gibi degil ama tarcın kürü işe yarıyor kullanmanı tavsiye edrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…