ohh ohh yandan yandann kızz cok sevındım yaaakızlarrr gelın nerdesınzzz sevınelım hep brlıkteee
evettt nerdelerrr:))))) gelsinler:)))))
alpella benıde ekleyebılır listeye artıkkkk:))))
çokkk teşekür ederimmmm...
aminnnnn diyorum tum duaların için.. tüm dileyenlerin başına inşallahhh...
amin canım aminn..dıkkat et bebişimize valla karısmayız heee
ederim canım:))) zaten beni uyut diyoo:)))))
şimdi biraz atıştırdım..bi uykum geldiki sorma.:))) accık kestıreyım ben nede olsa tatıl oldu bu aksam burda sayılırım:))))))))
kızlarr nerdesınızz yaaa[/QUOT
kımse yok sevincim kursamda kaldı:))))))
bu arada bı uyumusum sorma..8,5 9 dogru kalktım:)))
ohh ohh yarasınn dınlendn mı annesııı...he bu arada gelmedı kmse noldu yaa kımsede yazmıoo
ohh ohh yarasınn dınlendn mı annesııı...he bu arada gelmedı kmse noldu yaa kımsede yazmıoo
he he mutluluğumu paylaşamadım hepsı yok oldular bugun sankı:))))
ama olsun hany senle paylaşmakda yetti bana..nede olsa umutlarımı sen tazelemiştın burda:)))) ama benım hala uykum var:)))))))))))
ama olsun hany senle paylaşmakda yetti bana..nede olsa umutlarımı sen tazelemiştın burda:)))) ama benım hala uykum var:)))))))))))
olsun canımm biz kardesıkk....he kızz ama olsun kızlrda olsayıı keske bendee varım ama olsnnn yarın sabh dökulrlr inss okurlar kaçrdk dıe üzülrler ...uyu canım kalma böle o zamn bseler atstr yat zaten sana neyı ne zamn yapacagını sölıcem cevz üüzm zamnnda falan smdı sen dr gt snra senı bılglendrcem tatlm yannda olmaya devam edecegm senn canmm
evettt nerdelerrr:))))) gelsinler:)))))
alpella benıde ekleyebılır listeye artıkkkk:))))
merhaba hannyy
mutlu haberlerim varr...hanı 215 çıkan degerım var ya bı daha yaptık tahlıl tammmm 773 olmuşşş :)))))))))))))))
olsun canımm biz kardesıkk....he kızz ama olsun kızlrda olsayıı keske bendee varım ama olsnnn yarın sabh dökulrlr inss okurlar kaçrdk dıe üzülrler ...uyu canım kalma böle o zamn bseler atstr yat zaten sana neyı ne zamn yapacagını sölıcem cevz üüzm zamnnda falan smdı sen dr gt snra senı bılglendrcem tatlm yannda olmaya devam edecegm senn canmm
günaydın kızlar ben geldim dün giremedim teyzeleri hic hany tebrik ederim canım benim allah kucagına almayı nasib eder işallah demet senide tebrik ederim tubiş sana gelince sen kesin hamilesin hadin halaya anneler fazla zıplamak yok ama bebekler kıymetlialpella topige benide ekle şubat:17 son bat hamile diye
arkadaşlar bu obuk zubuk nolmuş topige diyip kacan bence kıskanmayın gelmek katılmak isteyen katılır bizlere illaki hamilelikle konuşulcak burda azda olsa insanlar birbirlerini tanımaya calışıyor biz istedigimiz gibi konuşuruz kimseyi ilgilendirmez şimdi istemeyen bizimle sohbet etmeyi def olsun
KIZ BALCAAAA naber canım beniiiiimmmmm
bebişin nasılllll
üzmüyo dimi annesini?
bu arada nerden çıkarttın hamiş oldugumuuuu :44:
gör bak bugün kırmızı kartıyerim
harbiden yeter ama.
son nokta olsun artık bu lütfen...
ben artık cevap vermiyorum o tür yorumlara.
herkez istediği topicte paylaşımda bulunabilir...
özgür herkez...
kızlar ben klomenle ovitrelle kullanmıştım.ovitrelle yaptıralı bugün 15. gün kanda gebelik 1.5 çıktı.negatif olduğunu biliyorum ama erken falan olmasın die teselli etmeye çalışıyorum kendimi.bu kez çok umutlanmıştım.
kızlar ben klomenle ovitrelle kullanmıştım.ovitrelle yaptıralı bugün 15. gün kanda gebelik 1.5 çıktı.negatif olduğunu biliyorum ama erken falan olmasın die teselli etmeye çalışıyorum kendimi.bu kez çok umutlanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?