MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

iyidir canım ugraşıyoruz bebişim üzermi hic annesini üzsede annesi ona kurban olur olcak okadar 6 sene bekledik biz onu teyzesi nazlancak tabi

hayır sen kırmızı yemiycennnnnnnnnnnnnnnnn hamilesinnnnnnnnnnnnnn

oyyy maşallah.
sağ salim kucagınıza da alırsınız İNŞALLAHHH
kan tahlili yaptırdınmı bakalım?
kaç haftalık aceba yaaa :)

bu arada sırf sana inat yicem nan o kırmızı kartı
şaka bi yana adet belirtim yok şu an için ama hamile oldugumu da sanmıyorum canım yaa...
birkaç gün önce testyapmıştım negatifti...

canım kan tahlili yaptırmadım pazartesi yada salı gidicem yaptırmaya eger adet tarihine bakarsak 7 haftalık işallah

hayır kırmızı kart yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cift cizgi cıbuıkkkkkkkk var benimde 20 yoktu ama gördük

ay canım şaka bi yana bencede olmasın daha bebek kücük helebi onun tadına bakın annesi yoksa ikisiyle ilgilenmek zor olur

slm kızlar bende 29 matta başladım çalışmalara bu benim ikinci deneyişim.ilki boş gebelik olduğu için kürtajla sonuçlanmıştı maalesef bundan 4 ay falan önceydi.ilk denememde hamile kalmıştım o zaman.sanırım ikinci denemem de olumlu çünkü yine kasımlarımda batmalar falan var...test falan yapmadım daha...hakkımızda hayırlısı kızlar...belki ben de katılırım aranıza

aminn canımm tebrık edrım hayrlı olsun rabbım kucagına almayı da nasip etsın insss

Allah razı olsun hany :)))))
dooktora göründüm 5 haftalık olmuş bile...Rabbim isteyen herkese versin bu tür sıkıntılarını gidersin...bu sabırla bekleyen kardeşlerimize de sabırlarını günahlarına kefaret eylesin inşaallah...

demekki çabuk hamile kalabiliyorsun...yüksek ihtimal hamilesin...
inşaallah hayırlı haberlerini alırız kardeşim vilin:)))

demekki çabuk hamile kalabiliyorsun...yüksek ihtimal hamilesin...
inşaallah hayırlı haberlerini alırız kardeşim vilin:)))

inşallah :) rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin (amiiiin) geçen sefer o kadar çok doktora gitmek zorunda kaldım ki bu kez hiiiç gitmek istemiyorum 21 nisana kadar beklicem bakalım :) zaten şu an 10 günlük falandır ( tabi varsa ki ben olduğunu hissediyorum)
bu arada çok güzel bi topikmiş burası :)

peki senin çocuğun varmı şuan? tarçın küründende bahsedermisin,nasıl yapıcam? sağol desteğin için.kimse paylaşmaya çalışmadı sıkıntımı çok gerildim...

peki senin çocuğun varmı şuan? Tarçın küründende bahsedermisin,nasıl yapıcam? Sağol desteğin için.kimse paylaşmaya çalışmadı sıkıntımı çok gerildim...

arkadaşım tabiki sıkıntılarımızı paylaşıcaz topigi onun icin kurdular insanlar bişeyleri paylaşıp ögrensinler diya bu arada yeni haberin aldıgımın mercimek kadar bi sıpam var bide 9 yaşında kızım var ben 6 senedir bebek bekledim allah bugüne nasip etmiş

tarcın kürüne gelincede ondan mı oldu bilmem ama ben 15 gün boyunca onu ictim ama günde 7-8 defa ic bi bardak kaynar suyun icine 1 adet cubuk tarcın koy 5 dakika bekle ılık ılık ic bi zararı yok 1 tane cubuk tarcını 5 kez kullana bilirsin kaynatmıycan kaynar suyun icine koycan

peki senin çocuğun varmı şuan? tarçın küründende bahsedermisin,nasıl yapıcam? sağol desteğin için.kimse paylaşmaya çalışmadı sıkıntımı çok gerildim...

canım sıkıntılarımızı paylaşmak için buradayız.
sakın gerilme ve canını sıkma. Ben inanıyorum ki Rabbim en kısa zamanda bebişini göndericek.
ben oğlumda 4 ay denedim hamile kalamadım. çok stres yapmıştım çünki...
ondan sonraki ay da dedim ki amaaan daha gencim. istemiom çocukmocuk.
yurtdışına gidip gezelim dedik eşimle.
gerekli belgeler felan hazırlanırken bir de baktık ki hamileyim.
anladım ki önemli olan kafaya takmamakmış...
söylemesi kolay diyebilirsiniz,
bir ay bidenyin,görün bakın bebişler nasıl naz etmeden geliolar :)

aaa hayırlı olsun diyelim o zaman tatlım:)
insan hisseder evet hamiş oldugunu.
inşallah hamilesindir ve sag salim alırsın bu defakucagına melegini

ayyy canım hamilemisin.oh oh oh 5 haftalık olmuşbile MAŞALLAHHHHH
bu bikaçgündür iyice ihmal ettim topiği.
bende tebrik etmekisterim.
hayırlı olsun canım.İnşallah sağ salim kucagınıza alırsınız

kızlaaaaaaaaarrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa
bugün hepten boşladınız burayıııı

şom ağızlılar siziii
daha adet olmadım.
gelin,gününüzü göstercem sizeeeee

gelsene gelsene korkak gelemeski gelemeski bak burdayızzzzzz cift cizgi cubuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkk

harbiii delisin sen.ama harbiiii olanından
nan ne çifti ne çubuguuuu
az önce 'evethaklısın bebişin daha küçük' dien kadın şimdi dio ki çift çizgili çıbık
akıllıya hasret kaldık yarabbiiiiiiiiiii

canım bencede testtendr uzulme sakın allahın ıznyle hamişsin...ins bugn falanda olmazsın garantı olur hemm inss hamişsn canım uzlme bak benmde testlrde hamiş olmama ragmez kaç cıkmamıstı..
valla bilemiyorum yaa canım sıkkın moralim bozuk bu sabahki testte certaindi o da negatif cıktı ama dbest pozitifdi dün de adet olmadım bu arada bugun bakalım ne olacak henüz gelen giden yok
merhaba hannyy

mutlu haberlerim varr...hanı 215 çıkan degerım var ya bı daha yaptık tahlıl tammmm 773 olmuşşş :)))))))))))))))

tebriklerrrr Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallaah darısı basımıza...

kızlar............
allah aşkına yapıştırın 2 tane
deliriyormuyum??
test aldım :S:S:S:S
LAN O BOZUK DEYİN BANAAAAAAAAAAAAAAAAAA
hayali gölge yaration deyin bana naaaannn

canım testbozuktur bence.
bak dünki certain kullandım negatif çıktı dien arkadaş dadaha adet olmamış.
gör bak hamilesinnnnnnnn :)
adet de olmadın. başka marka alırsın kuzu yaaa
sıkma canınıııııı bebişe yazııııkkk

ben de hissediyorum zaten ama sevinemedim bile yaaa yatak döşek yatıyorum hastalıktan ama kararlıyım ilaç içmicem...

misafirlerimi yolcu ettik bugun daha sık girerim artık bu hafta biraz boşlamıştım
ne yapacagımı bilemez haldeyim
hadi beni teselli edin
psikolojim ayaklar altında yaa 5 nisan perşembe sabahı dbest test yaptım ikinci cizgiyi eşim ben görümcem gördük hayal çizgi degil yani
sonra dün yaptım certain test almış eşim iki tane dünkü negatif bu sabah yine negatif agrılar tavan yaptı kasıklarıma karnıma kramplar giriyo midem bulanıyo AGLAMAK İSTİYORUM
hangi test dogru şimdii bugun de regl olmazsam sevincem ama her an korkuyla gidiyorum tuvalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…