iyidir canım ugraşıyoruz bebişim üzermi hic annesini üzsede annesi ona kurban olur olcak okadar 6 sene bekledik biz onu teyzesi nazlancak tabi
hayır sen kırmızı yemiycennnnnnnnnnnnnnnnn hamilesinnnnnnnnnnnnnn
oyyy maşallah.
sağ salim kucagınıza da alırsınız İNŞALLAHHH
kan tahlili yaptırdınmı bakalım?
kaç haftalık aceba yaaa :)
bu arada sırf sana inat yicem nan o kırmızı kartı
şaka bi yana adet belirtim yok şu an için ama hamile oldugumu da sanmıyorum canım yaa...
birkaç gün önce testyapmıştım negatifti...
canım kan tahlili yaptırmadım pazartesi yada salı gidicem yaptırmaya eger adet tarihine bakarsak 7 haftalık işallah
hayır kırmızı kart yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cift cizgi cıbuıkkkkkkkk var benimde 20 yoktu ama gördük
aminn canımm tebrık edrım hayrlı olsun rabbım kucagına almayı da nasip etsın insss
slm kızlar bende 29 matta başladım çalışmalarabu benim ikinci deneyişim.ilki boş gebelik olduğu için kürtajla sonuçlanmıştı maalesef bundan 4 ay falan önceydi.ilk denememde hamile kalmıştım o zaman.sanırım ikinci denemem de olumlu çünkü yine kasımlarımda batmalar falan var...test falan yapmadım daha...hakkımızda hayırlısı kızlar...belki ben de katılırım aranıza
demekki çabuk hamile kalabiliyorsun...yüksek ihtimal hamilesin...
inşaallah hayırlı haberlerini alırız kardeşim vilin:)))
papatya sıkma canını allah elbet verecek ben 6 sene bekledim hiç yılmadan ümidimi kaybetmeden sen sakın üzülme sana kafana takma demiycem cünkü takılmayacak gibi degil ama tarcın kürü işe yarıyor kullanmanı tavsiye edrim
peki senin çocuğun varmı şuan? Tarçın küründende bahsedermisin,nasıl yapıcam? Sağol desteğin için.kimse paylaşmaya çalışmadı sıkıntımı çok gerildim...
peki senin çocuğun varmı şuan? tarçın küründende bahsedermisin,nasıl yapıcam? sağol desteğin için.kimse paylaşmaya çalışmadı sıkıntımı çok gerildim...
inşallah :) rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin (amiiiin) geçen sefer o kadar çok doktora gitmek zorunda kaldım ki bu kez hiiiç gitmek istemiyorum 21 nisana kadar beklicem bakalım :) zaten şu an 10 günlük falandır ( tabi varsa ki ben olduğunu hissediyorum)
bu arada çok güzel bi topikmiş burası :)
Allah razı olsun hany :)))))
dooktora göründüm 5 haftalık olmuş bile...Rabbim isteyen herkese versin bu tür sıkıntılarını gidersin...bu sabırla bekleyen kardeşlerimize de sabırlarını günahlarına kefaret eylesin inşaallah...
kızlaaaaaaaaarrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa
bugün hepten boşladınız burayıııı
şom ağızlılar siziii
daha adet olmadım.
Gelin,gününüzü göstercem sizeeeee
gelsene gelsene korkak gelemeski gelemeski bak burdayızzzzzz cift cizgi cubuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkk
valla bilemiyorum yaa canım sıkkın moralim bozuk bu sabahki testte certaindi o da negatif cıktı ama dbest pozitifdi dün de adet olmadım bu arada bugun bakalım ne olacak henüz gelen giden yokcanım bencede testtendr uzulme sakın allahın ıznyle hamişsin...ins bugn falanda olmazsın garantı olur hemm inss hamişsn canım uzlme bak benmde testlrde hamiş olmama ragmez kaç cıkmamıstı..
merhaba hannyy
mutlu haberlerim varr...hanı 215 çıkan degerım var ya bı daha yaptık tahlıl tammmm 773 olmuşşş :)))))))))))))))
valla bilemiyorum yaa canım sıkkın moralim bozuk bu sabahki testte certaindi o da negatif cıktı ama dbest pozitifdi dün de adet olmadım bu arada bugun bakalım ne olacak henüz gelen giden yok
tebriklerrrr Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallaah darısı basımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?