MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar............
allah aşkına yapıştırın 2 tane
deliriyormuyum??
test aldım :S:S:S:S
LAN O BOZUK DEYİN BANAAAAAAAAAAAAAAAAAA
hayali gölge yaration deyin bana naaaannn

yanddaaaaann oohh ohhh
kız üzülme vardır bir hayır herşeyde varsa eger bebişinn vardır bunda bir hayııırrrrr muckss beybim hadi ilk tebrik benden olsuunn
TEBRİKLEEERRRR

tatlım sıkıntı yapma...
bak adet olmaman en büyük belirti zaten.
eskiden kadınlar test mi yaparlarmış?
günün geçtimi? tamam hamilesin. okadar
biz kendi kendimizin piskolojisini bozuyoruz canım yaa.
çizgi çıkmış bide...
bekleyelim bakalım 1-2 gün daha.olmadı kan verirsin tekrar canım...

kan testi yaptırsana canım o daha kesin sonuç verir. istiyosun galiba inşallah hamilesindir

yanddaaaaann oohh ohhh
kız üzülme vardır bir hayır herşeyde varsa eger bebişinn vardır bunda bir hayııırrrrr muckss beybim hadi ilk tebrik benden olsuunn
TEBRİKLEEERRRR

tebrik etme nan
bu pozitif sayılmaz bence.
adet sancısı çektim az önce.
adete yakın bazı hormonlar testte böyle gölgegibi çıkabiliyormş
oldum olucam bak. sevinciniçinde kalıcak
lan sıkıntıdan miidem bulanıyor.olamaz yaaaaaaaaa
ben sorarım herifeee

kafayı yedim vilin.
bu testte 2.çizgi gölge gibi çıktı.
ama ben adet olmak istiyorummmmm
bozuk olabilir...
sonuçta bugün günüm.
eger bebiş olsa koyu çıkardı değilmiçizgi?
bu gölgegibi

eczaneden alınan testlerin adet günü bi kaç gün geçmeden doğru sonucu göstermediğini duymuştum canım.o yüzden üzülmek için erken bence

eczaneden alınan testlerin adet günü bi kaç gün geçmeden doğru sonucu göstermediğini duymuştum canım.o yüzden üzülmek için erken bence

gel öpim kız seniiiiiiii
içim rahatladı.
hem zaten öle bakınca çok net bişiyok.
dikkatlibakınca görünüyor.
RABİM SEN İSTEYENLERE VER ALLAHIMMMMMMMMMMM

inşallah dedigin gibidirr tubişim ilk gördügümüz çizgiyle yüzümüzü güldüren umut gönderen yüce rabbim umudumuzu geri almaz inşallah
bugun adet olcam gibi hissettim akıntı geldi sarı renkli bu ay hiç gelmemişti seviniyordum ben de gelmiyo diye cunku adetin habercisi oluyo genelde pfff Rabbim sabır ver
bebiş yoksa da üzülmicem oturup aglamıcam ama olursa da dünyalar benim olacak yani
kan testi yaptırsana canım o daha kesin sonuç verir. istiyosun galiba inşallah hamilesindir
evt istiyrm bu 2. ayımız denemede olmazsa üzülmem ama henüz erken üzülmeye ama bu ay belirtiler o kadar heveslendirdi ki cok mutlu olcaz olursa bebiş pzrtesi kana gitcez reglim gelmezse haftasonu burda kan verecek bi yer yok ilçedeyiz doguda
kafayı yedim vilin.
bu testte 2.çizgi gölge gibi çıktı.
ama ben adet olmak istiyorummmmm
bozuk olabilir...
sonuçta bugün günüm.
eger bebiş olsa koyu çıkardı değilmiçizgi?
bu gölgegibi

yooooo gölge de pozitif sanırsam canımm git bi test daha al sabah yaparsın onu bence emin olalım ohh dumaız mı tutuyo ne hany ben sen istanbulda buluşacaz ya göbüş şiş şiş

kimisi adet olmak ister kimisi olmamak :) rabbim hepimizin gönlüne göre versin.isteklerimiz hiç bitmiyo hiçç :)

yooooo gölge de pozitif sanırsam canımm git bi test daha al sabah yaparsın onu bence emin olalım ohh dumaız mı tutuyo ne hany ben sen istanbulda buluşacaz ya göbüş şiş şiş

al sana bir çatlak daha
nan ne heveslisiniz milleti şişik görmeyeeeeeeeeeeeee
siz hany le şiş göbüşle gelin bende ooluşun elinden tutar gelirim.
ne istiyorsunuz siz benden yaaaaa
okadar dua ettiniz ki.
ben ne diiiim yaaa :18:

eşim şu an sınavda.
çıksın ariip dicem bi test alsın.
eger gece adet olmazsam sabaha yaparım.
ama olurum yaa... :44:

madem adet yakını hormonlar çizgi cıkarabiliyor bana niye söylemediniz sevindirdiniz benii yaaaa belki benim kide ondan çizgi cıktı reglim mi geliyooorrr :S
ya eger gelicekse gecikmesin cabuk gelsin kırmızı kart yoksa da hiç gelmesin kabul etmeyiz baaaakkk

niye başta istiyordun o yüzden dua ediyoz yaa allahım yaranamıyoz sana da gülom hakkında hayırlısı olsun inşallah böyle dua ediyim o zaman hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah

tubiş midemde baskı var sanki böyle şişmiş hava alamıyormuş gibi mi desem öyle yani
soda içiyorum iyi gelir diye ama iki gündür böyle
niye ki sence?

kimisi adet olmak ister kimisi olmamak :) rabbim hepimizin gönlüne göre versin.isteklerimiz hiç bitmiyo hiçç :)

kuzu yaa, ben bu ayın başında çokistedim bebişi.
çalışmalara başladık...
adetime 10-12 gün kala felan kanda baktırdım 2.00 di.
negatif yani.
sonra ailevi bir takım sorunlar oldu.hamile kalmamam gerekliydi yani.
birde düşündüm ki oğlum daha küçük.ve hamileliklerim riskli geçtiğiiçin 3 ay yatmam gerekiyor.
bu bahaneyle hem oğlum emmeyi bırakıp tuvaletini öğrenicek, hemde yazın evde kapanmamış olucam.
bahar gibi de tekrar çalışmalara başlarız diye düşünmüştüm.
dört gözle adetimi bekliyordum çünki bu ay olmaması lazım diyordum.
normalde 29.günün gecesi adetolur,30.günüme adetlibaşlardım.
şu an daha bişey yok. ama hamilegibi de hissetmiyorum ki kendimi.
eşim çok istiyor.
hatta sabah evden çıkarken karşımda şarkı yazdı
inşallahhh olmucaaaannnn inşallaaahhhhh bir yavrum daha olucaaaakkk
dedim bi git yaaaaa
bende stresli bir şekilde bekliyorum...
hayırlısı Allah'tan...

yha eltimde öyleydi. dr dedi gebeliğe yakın hormonlardan çıkabiliyor çok düşük bir ihtimal de olsa...
(herkezde olmuyormuş ama)
o hamileydi...
inşallah sende hamişsin kuzuuuuuuuu

niye başta istiyordun o yüzden dua ediyoz yaa allahım yaranamıyoz sana da gülom hakkında hayırlısı olsun inşallah böyle dua ediyim o zaman hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah

ah güzelim benim. ne desen haklısın.
hayırlısı Allah'tan diyelim ne diyelim :)

tubiş midemde baskı var sanki böyle şişmiş hava alamıyormuş gibi mi desem öyle yani
soda içiyorum iyi gelir diye ama iki gündür böyle
niye ki sence?

bende de oğlumda olmuştu cnım.
açgibi,tok gibi, saçma sapan bişeydi.
bulanma değil de baskı gibi.
sodayı da çok içme olurmu :)
hamileler içebiliyor ama ilk zamanlar içmesen daha iyi bence...
yeni test alıcakmı eşin?
enişte da parayı testlere yatırdı bu ay hee

kızlar ben bi mutfagagidim. pazardan geldim. eşyaları yerleştiriim. görüşürüüzzz....
kırmızı kartı yiyince gelir haber veririm

slm kızlar çoook mutluyum bugun ilk yavrumun kesesini gördük allah herkese nasip etsin inşallah.

anladım canım.şu an istememekte çok haklısın.hele bi de küçük çocuğun varmış.yattığın o üç ay içerisinde onunla kim ilgilenecek? tamda annesinin ilgisine muhtaçken.çok zor...
şimdi kan tahlili yaptırsan kesin sonucu öğrenip adet söktürücü kullansan? hangi durumlarda kullanılır bilmiyorum ama burda bi topikte öyle okumuştum.oda doğru bi yöntem midir bilmiyorum gerçi araştırmak lazım...off kadın olmak ne zor yaa...

test yok daha diyor stres yaptık biraz testler biri pozitif biri negatif sevincimiz kursakta kaldı falan o yüzden test yapmıcaz pzrtesiye kadar regl olmazsam kan vercem gidip
eşim hayal kuruyor zaten sen gider kanı verirsin ben de okuldan çıkıp direk gelirim sonucu birlikte alır okuruz aynı anda dedi inşallah hayalini yaşayabiliriz
kızlar ben bi mutfagagidim. pazardan geldim. eşyaları yerleştiriim. görüşürüüzzz....
kırmızı kartı yiyince gelir haber veririm
tamam canım yorma sen kendini yine de nolur nolmaz belki bebiş vardır ve senin için cok hayırlı olacaktır bilemeyiz bunu degil mi Rabbimize güvenelim ve bekleyelim birlkte :) bu ay kaderimiz aynı kız bak beim testte gölge seninkinde gölge hadi bakalım sonuc ne olacak
slm kızlar çoook mutluyum bugun ilk yavrumun kesesini gördük allah herkese nasip etsin inşallah.

cooook tebriklerr yaa saglıcakla kucagına al inşallaahhhh bize de dua et canımm.. Allah bize de nasip etsin inşallah o günlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…