MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

evet canım doğru diosun.bakalım,zaten bugün adet olmazsam gidip yaptırırım.3 aydır 30 günü geçmedi.ondan önce de hep 28 de bir oluyordum zaten.
bekleyelim bakalım 1 gün daha...

evet eşin de haklı canım.
innnnnnnşallah pazartesi pozitif sonucunu beraber alırsınız.
Rabbim yüzünüzü güldürdün inşallahhhhh

aynen ya kader arkadaşı olduk
bekleyip görcess

slm kızlar çoook mutluyum bugun ilk yavrumun kesesini gördük allah herkese nasip etsin inşallah.

aminnnn
Rabbim sağ salim kucagınıza almanızı nasip etsin canım.
çokgüzel heyecanlar yaa :)
Allah'ım isteyen herkeze bu duyguları yaşat RABBİİİİİMMM (AMİNN)

maleseeefff mutlu haber falan kalmadı wc gittim veeeee kırmızı kart yedim önümüzde ki maçlara bakalım üzüntü yok sıkıntı yok çalışmaya dewam

kızlar ben oyun dışı kaldım sanırım kan geldi pembe renkli.. gerçi normalde ön kirlenmeyle başlar reglim direk başladıgı olmamıştı hiç şimdi pat diye pembe geldi ilginç en az 1 gün kahverengi kirlenme olurdum her zaman..

BİLGİSİ OLAN?

maleseeefff mutlu haber falan kalmadı wc gittim veeeee kırmızı kart yedim önümüzde ki maçlara bakalım üzüntü yok sıkıntı yok çalışmaya dewam

ciddimisiiiiiiiiinnnnnnnnn
hayırlısı Allah'tan yaa kuzu. darısı başıma
heh bööle pozitif olcan işte.
bu ay gelmezse önümüzdeki ay gelicek bebiş :)
ama gelicek. okadaaaaaaaarrr
sefiom seni

tubiş hamile tubiş hamile oh ohhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhh sen dermisin önce istiyom sonra istemiyom

nan kesin bişi yok ne öle hareketlendin birden bebişe yazık oturdugun yerden yap tezahuratını
ama boşuna yapiosun diim,
o çizgi bebeğin çizgisi deil.
bebe time testin markası. bozuk çıkıyormuş. forumda okudum.
negatif sonucu pozitif gösteriomuş.
zaten kasıklarım da agrıyor. akşama kalmadan gelir benim kanka

bilmiyorum ki kuzu yaa :44:
ben direkt paaat diye pembe-kırmızı olanlardanım

bilmiyorum ki kuzu yaa :44:
ben direkt paaat diye pembe-kırmızı olanlardanım

pff ben de ilk defa pembe geldi direk hiç böyle olmamıştı.. bi de adet agrım adet başladıgı gün olmaz hiç ertesi gün başlar ön kirlenme bitip de koyu kan gelmeye başlayınca agrı da başlar hafiften ama şimdi kasıktan asagı dogru fena batıyo zaten bi haftadır asırı agrım vardı kötü batmalar sortımda agrı midem bulanıyor bu ay niye böyle anlamadım.. kanım düşüktü benim 2 aydır sabah akşam ilaç kullanıyorum cok düşüktü cunku acaba kanım mı yükseliyor da böyle şeyler oluyor bilemedim ki ben de boşuna herşeyi hamilelige yordum ama hissediyodum yaa
en cok ona üzüldüm içime dogmuştu sanki hamileyim diyordum

canım üzülme bunda da vardır bi hayır mutlaka.rabbim neylerse güzel eyler.

Valla hiç düşünmüyordum.Süpriz oldu bu bana... Biliyorsun 10 ay uğraştım ilk bebek için.Onca klomenler,testler v.s. derken onda da süpriz olmuştu.Benim kızım hiç emmedi zaten Tuğba teyzesi.Çok beter bi kızım var :) İnşallah ikiz gibi büyürler. 5 nisanda gittim doktora daha 5 haftalıktı.Bakalım hayırlısı Allahtan.
Buradaki tüm arkadaşlar da inşallah onlar için en hayırlı vakitte bebeklerine sahip olurlar.Ben anladım ki hamile kalmak için en önemli şey düşünmemek!

arkadaşlar biraz araştırma yaptım da test pozitif cıkıp 1-2 gün adet gezikmesinden sonra kanama başlaması kimyasal gebelik olabiliyormuş.. bazı forumlarda da aynı benim gibi olanları okudum
sizce ben kimyasal gebelik geçirmiş olabilirmiyim?
cunku hiç birzaman yaşamadıgım belirtileri yasadım nerdeyse hamilelikten emindim
testte pozitifdi ama sonraki testler negatif cıktı ve direk pembe kanla başladı reglim normalde ön kirlenmeyle başlar 1-1.5 gün kahverengi camur gibi gelir sonra kanama başlar
şimdi bakıyorum direk pat diye pembe kan geldi
hem de 2 gün falan gecikti reglim
kimyasal gebelik yasayan bilen varsa yazar mıı lütfen

ALLAHIM Şükürler olsun hamileyim kızlar dün kan testi yaptırdım burası gerçekten uğurlu geldi bana inşallah en kısa zaman da da kalp atışlarını duyarım duanızı esirgemeyin nolur Allahım isteyen hekese versin

herkese merhaba nasilsiniz arkadaslar kac gundur giremiyorum topik almis basini gitmis valla yetisemediiiimm bende daha gelen giden yok bat bugun ama daha olmadim:) gece ruyamda adet oldugumu gordum ayrica kan testi de yaptiriyodum ruyamda 25 cikiyodu sonra esime diyorum ki topikte birinde 48 cikmisti sonra yukseldi bende hamileyim diyodum hayirdir ins:) yorumlayin bakalim...

canim benim hayirli olsun allahim kucagina almayi da nasip etsin insallah dualarimiz seninle sen de bize dua et :):)

evet yaa ikiz gibi olucaklar inşallah :)
bende çokinanıyorum düşünmediğin zaman hamilekalındıgına.
bende yaşamıştım çünki.
inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin tatlım...
dsrısı tümisteyenlereinşallahh

canım ben yaşadımkimyasal ve ilk aklıma gelen deo oldu sende.
ama sçylemek istemedim.
insan üzülüyor.
1-2 gün geçip kanama oluyor.
ama zaten vücudun sonlandıracagı bir gebelik oldugu için düşük diyemeyizona.
agrın adetten daha çoksa büyük ihtimalle kimyasaldır tatlım...

hayırlı olsun canımmmmmmmmm
darısı tüm isteyenlere inşallahhhhhhhh

ayyy inşallah olmazsın da yaa...
benim de bat bugün.
rabbim hakımızda hayırlısını versin...
test yaptınmı?

Son düzenleme:
kızlar dediğim gibi...
test bozukmuş...
bikaçsaat sonra baktıgımda test birbirine girmişti.
çizgiler kaydı falan...
didim yaw ben
hayırlısı allah'taaaaaannnnnn

arkadaşlar hany noldu nerde oldugu konusunda bilginiz varmı:26:

GİLDİM GİLDİMM CANLARIMM....benım anamlar aradı sabah erkenden saa gelcez dediler bnde tamam dedm iş falan giremedim(( veee sizi cok özledımmm....kızzz tubiii hamileee heee ohh ohhh yandannn yandann kızz tubii saa ne dedık biz hamişsin diee

kızlar dediğim gibi...
test bozukmuş...
bikaçsaat sonra baktıgımda test birbirine girmişti.
çizgiler kaydı falan...
didim yaw ben
hayırlısı allah'taaaaaannnnnn

nannn kardeşimm yazmısın eşim sınavda arım gelrken test alsın almadımı hadiiii kalktaaa uykudan testi yap hadii uyumaaa yaaaa kalkkk ne biçim üşengeç biseysin hadiii canımmm uyannnhoş biz bılıoruz hamiş oldgunu ama olsun garantıye alıozzzz degl mı kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…