MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

uzaksa biişi diyemem kuzu ya...
o zaman çarşamba git, yada salı git.
kafana göre artık.
evet insan anlar belirtilerinden.
bizim mesela alt sokakta da var hastane üst sokaktada
doğuma yürüyerek gitmişti eltim düşün

bu arada huzur adet oldu okudunmu?
ama çok pozitif maşallah.
birdahaki aya daha umutlu başlıyacak.
Rabbim ona da en kısa zamanda Bebişini versin inşallah...

hahha benım de yakın ark dguma yuruyerk gtmss:))hahhha duşünuorm rabbm nasıp edrsee eşim cock yere dser yerde dgar dıe asla yolda yrutmezzz

bu arada huzur adet oldu okudunmu?
ama çok pozitif maşallah.
birdahaki aya daha umutlu başlıyacak.
Rabbim ona da en kısa zamanda Bebişini versin inşallah...

aa adet mı oldu oo olsunn ii edıo pozıtf olmakla ins yakında rabbım onada nasip ederr üzlmemesı daha ii yakında kalcak inss böle pozıtf olrsaaa brdee bölee hemen inss

hahha benım de yakın ark dguma yuruyerk gtmss:))hahhha duşünuorm rabbm nasıp edrsee eşim cock yere dser yerde dgar dıe asla yolda yrutmezzz

hahahaaa aynen yaa
bizim de hep düşük tehlikemiz vardı ya,
8. aydan sonra dedi,tamam artık düşebilir düşse dogar zaten.
benimki de maşallah doğmak bilmedi :)
5yıl bekletmişti, 9 ay16 gün daha beklemiştik sıpayı.

aa adet mı oldu oo olsunn ii edıo pozıtf olmakla ins yakında rabbım onada nasip ederr üzlmemesı daha ii yakında kalcak inss böle pozıtf olrsaaa brdee bölee hemen inss

evet ya adet oldu ama direkt kırmızı kanamayla.
normalde kahveyle başlarmış.
kimyasal gebelik olabilir bence.
inşallahhhhhh en kısa zamanda ogüzel haberivericek bize

bekletmiş ama degmiş cok tatlı oglunn yaaa:)) cok bekletmiş bak annesı bu beklmıo senıı :))......ins kımyasal olmaz da guzel hebrler verr inss dedgn gbi kardesımm

bekletmiş ama degmiş cok tatlı oglunn yaaa:)) cok bekletmiş bak annesı bu beklmıo senıı :))......ins kımyasal olmaz da guzel hebrler verr inss dedgn gbi kardesımm

heeheheheheee delisin yaa
görbak yarın sana derim ki,kırmızı kart yedim beeeenn
teşekkür ederiz teyzesiiiiiiiiii
sende çok tatlısınnn

kız varya sabah eşim sigara içti,dumanından öksürdüm ama bikaç defa. sonra bi öğğ tuttu beni.
adamın gözünün içi gülüyor.miidenmi bulandı he? miğden mi bulandı? diyor
ama ben çok öksürünce hepöyle olur. yazık guzum kendini avutuyor gibime geliyor

nann benı cıldırtma hee hamişsin sen o kadar bak ögg bıle olmusun sus atma hep öle oluoms gelırsem yanına hee yetr ne bu bak gör yarın kırmızları grcem mıs hayr efendım olmıcaksın bsuna heveslenme

nann benı cıldırtma hee hamişsin sen o kadar bak ögg bıle olmusun sus atma hep öle oluoms gelırsem yanına hee yetr ne bu bak gör yarın kırmızları grcem mıs hayr efendım olmıcaksın bsuna heveslenme

canım yarın adet olmazsam
testi tekrarlasammı sence?
yoksa direkt kan mı versem?
kesinçözüm

arkadaşlar bende mart ayında başlayanlardanım çoooook istiyorum inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir hayırlı olurrrr,bende aranızdayım artık kabul ederseniz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…