hoş geldin..! neden canım
kader sen de hoş geldin canım ne zaman başlıyor çalışmalar
Selam canımmmAaaa neden amaaa ,toparla kendinii kıyamam neden öyle oldunnn. Hormonlarla ilgili olabilir, ben herşeyi gebeliğğe bağlıyorum ama bende 3 gün önce 2 saat kesintisiz ağladım hiç sebepsiz, ki çok zor ağlayan bi insanımm. Belki de bebiş vardıır hormonları dürtüyordur canımmmmmm
Kızlar ben erken gebelik testi almaya gidiyorum10 günüm var ama dayanamicam. Bananeeeeeeee Belirtiler varrr azcıkta olsa çıkmazmı hassas testteee
hoşbulduk canlarım
sebebini bilmediğim bir hal var üzerimde, mutsuz hissediyorum kendimi belki de arkadaşın bebeğinin cinsiyeti belli olmuş benden çok sonra evlenmişti isim önermemi istedi belki onun vermiş olduğu bir şey ve herkeste hadi artık geç kalma teyze olmak istiyoruz bilmem ne ıııııy sanki benim elimde ya bu arada iş yerindeki bir kaç lüzumsuz insana da canım sıkıldı öyle hepsi bir araya geldi sanırım. Ağlasam kuş gibi rahatlıycam ama yok yani sadece içim daralıyor
Sizler neler yapıyorsunuz bakalım burda kafam dağılır diye geldim biliyorum ki burdaki herkes aynı dertten muzdarip beni en iyi anlayacakların hepsi burda yani demem o ki eğlenmeye geldim buraya
Kızlar ben erken gebelik testi almaya gidiyorum10 günüm var ama dayanamicam. Bananeeeeeeee Belirtiler varrr azcıkta olsa çıkmazmı hassas testteee
Kızlaaar dalya dedik, 100. Sayfaaa
dur!! bence yapma.. o fortel denen zımbırtı hiç işe yaramıyor benden söylemesi biraz daha sabret canım en azından bi 2 gün fln kalsın sonra üzülürsün
maşaallah daha nice dalyalaracanım beni eklemişsin sagol inş. ugur getirir bu sayfa,yarında bekliycem eger bişey olmazsa test yapıcam.sonucu sizinle paylaşıcam pozitif çıkar inş.
Kızlar erken yumurtladım ve olduysa erken döllenme oldu. Kan testi sonuç verir sanırım gidip versemmi ya bilemedim :18:
Kızlar erken yumurtladım ve olduysa erken döllenme oldu. Kan testi sonuç verir sanırım gidip versemmi ya bilemedim :18:
18 Mart canımcnm senin bat ne zamandı
canım erken gebelik testi kullandım ben doğru sonuç vermiyor.senin duygularını anlayabiliyorum insan merak ediyor ama bence biraz daha bekle en azından batına bi hafta kala kan testi yaptır aslında adet tarihini beklesen daha iyi olur ama çok merak ettisen kan testinde çıkar
18 Mart canım
Evet haklısın canım şüphelerim yoğunlaşırsa pazartesi felan kan testi veririm
"Kızlaaar gözümün üstünde kaş varrrrr, bu bi hamilelik belirtisi olabilir mi acabaaaa?"diye sorarsam şaşırmayın olur muuu. Bu noktaya geliyorum bennn
Lettuce lütfen bian önce test yaaappp, bana hamilesin gibi geliyorr
kızlar ne kadar ilerlemiş ya sayfalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?