MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar bizim çalışmalar bitti gibi ama ben incir kürüne devam ediyorum bi de 2 kere yumurtlayıp ikiz doğrmayayım

Kızlar ben erken gebelik testi almaya gidiyorum 10 günüm var ama dayanamicam. Bananeeeeeeee Belirtiler varrr azcıkta olsa çıkmazmı hassas testteee

hoş geldin..! neden canım

kader sen de hoş geldin canım ne zaman başlıyor çalışmalar

hoşbulduk canlarım
sebebini bilmediğim bir hal var üzerimde, mutsuz hissediyorum kendimi belki de arkadaşın bebeğinin cinsiyeti belli olmuş benden çok sonra evlenmişti isim önermemi istedi belki onun vermiş olduğu bir şey ve herkeste hadi artık geç kalma teyze olmak istiyoruz bilmem ne ıııııy sanki benim elimde ya bu arada iş yerindeki bir kaç lüzumsuz insana da canım sıkıldı öyle hepsi bir araya geldi sanırım. Ağlasam kuş gibi rahatlıycam ama yok yani sadece içim daralıyor

Sizler neler yapıyorsunuz bakalım burda kafam dağılır diye geldim biliyorum ki burdaki herkes aynı dertten muzdarip beni en iyi anlayacakların hepsi burda yani demem o ki eğlenmeye geldim buraya

Kızlar ben erken gebelik testi almaya gidiyorum 10 günüm var ama dayanamicam. Bananeeeeeeee Belirtiler varrr azcıkta olsa çıkmazmı hassas testteee

dur!! bence yapma.. o fortel denen zımbırtı hiç işe yaramıyor benden söylemesi biraz daha sabret canım en azından bi 2 gün fln kalsın sonra üzülürsün

tamam canım eğlenelim amaaan bana da diyolar ben de Allah bilir kısmet diyorum ne kadar gıcık insan var yaaa

erken gebelik testi yapamana gerek yok aile hekimine git kan tahlili iste 2 günlük bile kanda çıkıyomş bi eczacı arkadşm söylemişti hayırlı güzel haber alırsın inş

Bu ne hız az bekle yahu daha erken geç döllenme olur falan çıkmaz hayal kırıklığına uğrarsın ya da başka bişi olur daha 10 gün var biliyorum sabırsızlanıyorsun o müjdeli haberi almak için ama az daha sabır bişeycik kalmamış

dur!! bence yapma.. o fortel denen zımbırtı hiç işe yaramıyor benden söylemesi biraz daha sabret canım en azından bi 2 gün fln kalsın sonra üzülürsün

cnm bencede sabret biraz belkide hamilesindir ama şimdi negatif çıkar boş yere sitrese girersin kendini üzersin bebişinide etkilersin sabretmek çok zor ama azcık daha dayan cnm:)

maşaallah daha nice dalyalara canım beni eklemişsin sagol inş. ugur getirir bu sayfa,yarında bekliycem eger bişey olmazsa test yapıcam.sonucu sizinle paylaşıcam pozitif çıkar inş.

hadi bakalım gözler üzerinizde

Esraa86 HAMİLEEE
Lettuce35: güzel haberlerini bekliyoruz
Hazaal: Bat 4 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Elci04: Bat 5 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Papilo: Sat 5 Şubat Bat 3 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 9 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel: Sat 6 şubat Bat 10 Mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Yokh: Bat 12 Mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
akrepkız: Bat 20 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Jonguil: Sat 29 Şubat Bat 27 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Mart
ADDD83: Sat 29 Şubat
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Naz34: Sat 4 Mart
Sopakuzuli: Sat 7 Mart
Atizeyno:
Tarçın10
1zeynep1
kader1

Kızlar erken yumurtladım ve olduysa erken döllenme oldu. Kan testi sonuç verir sanırım gidip versemmi ya bilemedim :18:

Evet haklısınız kızlaar. Hiçbir zaman sabırlı bi insan olamadımki bennn Düşündüğüm şey hemen o an olsun istedim hep. Ama beklicem. Yarın coşarım gene

Kızlar erken yumurtladım ve olduysa erken döllenme oldu. Kan testi sonuç verir sanırım gidip versemmi ya bilemedim :18:

canım erken gebelik testi kullandım ben doğru sonuç vermiyor.senin duygularını anlayabiliyorum insan merak ediyor ama bence biraz daha bekle en azından batına bi hafta kala kan testi yaptır aslında adet tarihini beklesen daha iyi olur ama çok merak ettisen kan testinde çıkar

cnm senin bat ne zamandı
18 Mart canım

Evet haklısın canım şüphelerim yoğunlaşırsa pazartesi felan kan testi veririm

alpellacım kasım ayında tek denemeyle hamile kalmış olman beni ümitlendirdi bakalım tutturmuş muyuz, gerçi malum spermin vucuda alışma süresi de var, ovulasyonu tutturma olasılığı da işin içinde var.. Allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için.
ne o öyle yanım boş kalmış hemencecik dolduralım: benim sat 19 şubat saat 22:30 artık bunu 20 şubattan mı saysak bilemiyorum :) bat da 19 mart.
belirtiler konusunda kendimi çok dinlemek istemiyorum, akışa bıraktım, derecede 3 gün önce aldım, ovulasyon bitti bugün 17. gün, derecem sabah 36.8 di. adet başlayana kadar ısının yüksek kalacağını hepimiz biliyoruz, bu sebeple farklı şeylere yormaya da gerek yok.
bana incir küründen haber verin; ne kadar süre kullanmamız gerekiyor ve incir suyunu nerden satın alıyorsunuz bende deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…