MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

pisicanlarrrrr :))) almis basini gitmis mart topisi bu enerji patlamasiyla biz bu ay hamisiz insalahhhhh arkadaslarrr :)))))
:

mart ayinda kan akisimizda hizlaniyomus mevsimsel olarak buda hamile kalmayi kolaylastiran bir etkenmisssssssss ee ne diyoruz o zamnnnn mart kapidan baktirir bizede bebisleri yaptirir
ayy insallahhhhhhh

esracikkkk duygularini hissedip cokk duygulandimmmm canimm benimmm allah seninde melegininde sansini acik etsin

ESRA bu arada tam yumurtlama oldugu ve bebisi yaptiginiz tarihi soyle sende bi cinsiyet tahmini yapimmmmmmmmmmmmmmm tatlicim

Canimm incir suyunu kendin yapiyosun ama en guzeli kendin dinle bak googledan saracoglunun incirhavuc yaz videolardan direk izle orda cok guzel anlatiyo saracacolu 21 gun yapip 7 gun ara birdaha 21 gun yapiliyo
ben 2. 21 gundeyim ama ilk 21 de havuclu yaptim 2. 21 de havucu kemek zorunda kaldim midem bitti cunku
hadi bakalim bol sans sifa olsun cnm

ESRA ciginnnn yumurtlama gununu bilen var miiiiiiiiii cinsiyet tahminimizi baslaticammmm :)))))

düzelttim canım

Esraa86 HAMİLEEE
Lettuce35: güzel haberlerini bekliyoruz
Hazaal: Bat 4 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Elci04: Sat 5 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Papilo: Sat 5 Şubat Bat 3 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 9 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel: Sat 6 şubat Bat 10 Mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Yokh: Bat 12 Mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Tarçın10: Sat 19 Şubat Bat 19 Mart
akrepkız: Bat 20 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Jonguil: Sat 29 Şubat Bat 27 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Mart
ADDD83: Sat 29 Şubat
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Naz34: Sat 4 Mart
Sopakuzuli: Sat 7 Mart
Atizeyno:
1zeynep1
kader1

ESRA ciginnnn yumurtlama gununu bilen var miiiiiiiiii cinsiyet tahminimizi baslaticammmm :)))))

valla ben bilmiyorum canım gelince kendisine sorarız hangi yöntemi kullanıcan?

bu arada yaşlarınız kaçççç
ben 30 yaşındayım.5 yıllık evliyim .1 kızım, 1 de mol gebeliğim var.istanbuldayım.2. bebeği istiyorummm...

ya yillar oncesinde bilimteknikte okudugum bir prof un 20 yilki calismasi sonucu olusturdugu bi teori %98 basari sagladiktan sonra sunmus dergiyr simdiye kadarki butun arkadaslarimin dogru cikti bakalim burdada Esraya uygulayalim :)))

20 subat - 20 mart arasinda oldu sanirim onun yumurta dollenmesi o zamannn KIZ BEBISS der bizim prof :)))))

bende kiz bebisssss diyorummm ESra cikkkkk

enteresanmııııış :44:
benimkine baksana netteki hesaplayıcılardan yumurtlama dönemim 3 ve 8 mart olarak görülüyor ama yumurtlama döllenemsi ne demek ki onu bilemedim şimdi ben

ben kızıma14-24 kasım 2007 arasında kalmıştım . kız oldu .bide beni teyit edermisin canım.
bencede esranın kızı olacakkkk

ben 30 yaşındayım.5 yıllık evliyim .1 kızım, 1 de mol gebeliğim var.istanbuldayım.2. bebeği istiyorummm...

ben 25 yaşındayım ist.dayım 1 boş gebeliğim ve onun sonucu olarak kürtajım var canım

bana da bak bana da... hayali olarak tabi... 1 mart-6 mart gibi diyelim döllenmeye

28 yaşındayım , ekimde 3 yıl olacak yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz. Bütün arkadaşlara bebiş yolunda başarılar diliyorum. Saygılarımla...

pisicanlar bu %98 lik basari burc tablosuna gore ayarlanan bisey

yani su gurubu burcu ay zamaninda dollenme olursa gelen bebisler kiz diyo :))

ordan siralama yapin yani balik burcu doneminde hamile kalirsaniz o takvim arasinda yumurtamiz kocislerimizin spermiyle kucaklasirsaa (insallahhhh bulusssunlar artik) kiz

ates- hava grubu zamaninda hamile kalirsaniz erkek
su- toprak grubunda hamile olanlar kiz

bende son 10 yilda tum arkadaslarimla denedim hepsinde dogru cikti

insallah bu ayda bizim topige ugur getirsin

hiç anlamadım, ben hava grubuyum ve balık burcu (su grubu) döneminde hamile kalırsam ne oluyo

detaylıca dinledim bu incir kürü ve havuç+incir kürü yumurta çatlatmaya yarıyormuş.
faydalanmak isteyen arkadaşlar için detaylıca anlatacağım:

incir kürü: 9 adet kuru incir (inciri 2 ya da 3 parçaya bölerek) 1/2 lt. suda 15 dak. kaynatacaksınız. her gün 1 defa, 25 gün içeceksiniz. not: aynı zamanda anne sütünü de artıran bir özelliği varmış bu incir kürünün.

havuç+incir kürü (havuç kesinlikle incirle birlikte kullanılmalı): 3 adet havucu 1/2 lt. suda 20 dak. kaynat (havuç kolay bükülmicek gevrek ve körpe olacak kırdığında kütür kütür olacak). ayrı bir kapta 9 adet inciri (2 ya da 3 parçaya bölerek) 1/2 lt. suda 15 dak. kaynat. bu 2 sıvıyı ılıdıktan sonra karıştıracaksınız. hazırlanan karışım dolapta sadece 2 gün saklanabilir. 25 gün boyunca her gün 1,5 bardak içeceksiniz.

soğan kürü: 1 beyaz soğan 6 parçaya bölünerek (kırmızı ve mor soğan kullanılmaz) 1,5 bardak suda 5 dak. kaynatılacak. ılıdıktan sonra soğan parçaları süzülerek içilecek. 15 gün boyunca, günde 2 defa, sabah akşam veya çalışanlar için akşam yemekten önce ve yatmadan önce tüketilecek.

inşallah verdiğim bilgiler birilerine faydalı olur. sevgilerimle..

Kızlaaaarrr ŞUAN heryerim titriyor ve burda bayılabilirimmmmmmmmmm. Beni şeytan dürttüüüüüü, evde sadece ovulasyon testi vardııı gebelik testi yoktu gidip yaptımmm,gebelik varsada ovulasyon testi pozitif olur diye duymuştum. 10 gün önce yumurtlama günümde yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Bilindiği gibi bizler istisnai durumlar dışında 1 kez yumurtluyoruz ve o da 24 saat yaşıyor. Ben yumurtladığımı anlarım adetime 10 gün var ve yumurtlamadığıma eminim ama test POZİTİF çıktı!!! Resim ekliyorum. İnternette bazı bilgiler buldummm. Sizle paylaşmak istiyorum. Kızlar neler oluyor böyleeee heyecandan bayılabilirimmmm

"Ovulasyon testlerinin Yanlış sonucun sebepleri ne olabilir ?"
Hamileyseniz, kısa süre önce hamilelikten çıktıysanız veya menopoz dönemindeyseniz, bu yanlış sonuç almanıza sebep olabilir. Aynısı, şayet gebe kalmak için tedavi görüyorsanız ve buna bağlı LH (Luteinise Hormon) veya hCG (Humanes Chorion Gonadotropin) arttırıcı ilaç alıyorsanız da geçerlidir -bu konuyla ilgili olarak önce hekiminize sorunuz.

Gebelik hormonu ve ovulasyon hormonu birbirine çok benzermiş bu nedenle gebelik varsa ovulasyon testleri poziitif gösterebilirmişşş. Yumurtlama günleri dışındaaa

amann saglikli olsundaaa kiz;erkek ikiz ucuz hiccc farketmezzz :))))) allahin izniyle hayirli zamanda olsun sansli bebis olsun yeter...

bide kizlar hasetlendigim biseyi paylasmak istiyorum sizlerle ya ben kafayi yicem 6 aydir londradayiz inanin burda herkez tavuk gibi tavsan gibiiiiii gurkgurk herkes hamile herkesin elinde onunda gobusunde bebis pusetler cift katli falan ayyyy kafayi yicem ya burasi buz gibi memleket ahanda 3 gundur gunesi gormedik suan yagmur yagiyo ben 6 aydir cizmelerimi cikaramadim ayagimdan icinde cift taban dizin uzerinde ici miflonlu ya bunlar butun kis babetlerle gezdiler ayakta corap yok yaz kis mevhumu yok hepsi cibil ama hepsii doguruyoooooooooo biz ayagini sicak tut aman tupler tikanmasin aman ovulasyonu takip edelim ya inanin burda ovulasyon aletini 6 aydir bi turk cift arkadasimiz daha var burda kizla ikimizden baska alan yok :)) neyse o gecen ay hamis olduuuuu kurtardi kendini :)))))) ben devam calismaya :))))) dun bi klinige gittik bide pahaliiiii lanet yer 175 £ verdik hormon testine yani 500 tl nerdeyse zaten gunun hastasidsa bizdik kim gider burda oyle merkeze dogumla ilgili herkes tavsan
ne incir bilirler ne ot ne kur ne sogan ne keci boynuzu .ne bal ne polen ne mesir macunu ne dua:))))............... ya bizdemi bi problem var allaskinaaaaaaaaaa
ne demek bu

ay kusura bakmayin valla dertlendim size ama sizde olsaniz oyle olurdunuz cocuk parklari burda tiklim tiklim ve adim basi
neyse bakalim bi gun bende sallicam oralarda bebislerimi kararliyim :)))))))

KK'dan alıntı http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ri-gebeligi-ogrenmek-icin-kullanilabilir.html

Kızlar, bana deli diyebilirsiniz. Ben, bizim forumlar yetmyormuş gibi, yabancı forumları takip etmeye başladım. Dün ovulasyon testi sipariş verdim ve konuda araştırma yapıyordum internette. Yabancı bir sitede şöyle birşey buldum. Sonra bizim Ovulasyon Testleri ile ilgili başlığımızda da bunu tecrübe eden arkadaşlarımız olduğunu okudum. Bu testleri kullanarak ovulasyon günlerinin ne zaman olduğunu öğrenmeye çalışan arkadaşlarımız, adeti yaklaştığında da bu testleri yapmaya devam etmişler ve bu LH hormonunu gösteren ikinci çizgi halen belirgin çıkıyormuş. Onlar da ilk başta zannetmişler ki adet günüm yaklaşıyor ama ben hala yumurtluyor muyum diye düşünmüşler. Ve aynı zamanda da gebelik testi yapmışlar ki onlar negatif(-) göstermiş ama ovulasyon testi pozitif(+) göstermeye devam ediyormuş. Ve üzerinden çok geçmeden hamile olduklarını öğrenmişler!

Ve ovulasyon testindeki çizgi daha belirgin oluyormuş erken dönemlerde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…