evet canım biz de senle Battaşız
alpellacım kasım ayında tek denemeyle hamile kalmış olman beni ümitlendirdi bakalım tutturmuş muyuz, gerçi malum spermin vucuda alışma süresi de var, ovulasyonu tutturma olasılığı da işin içinde var.. Allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için.
ne o öyle yanım boş kalmış hemencecik dolduralım: benim sat 19 şubat saat 22:30 artık bunu 20 şubattan mı saysak bilemiyorum :) bat da 19 mart.
belirtiler konusunda kendimi çok dinlemek istemiyorum, akışa bıraktım, derecede 3 gün önce aldım, ovulasyon bitti bugün 17. gün, derecem sabah 36.8 di. adet başlayana kadar ısının yüksek kalacağını hepimiz biliyoruz, bu sebeple farklı şeylere yormaya da gerek yok.
bana incir küründen haber verin; ne kadar süre kullanmamız gerekiyor ve incir suyunu nerden satın alıyorsunuz bende deneyeceğim
alpellacım kasım ayında tek denemeyle hamile kalmış olman beni ümitlendirdi bakalım tutturmuş muyuz, gerçi malum spermin vucuda alışma süresi de var, ovulasyonu tutturma olasılığı da işin içinde var.. Allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için.
ne o öyle yanım boş kalmış hemencecik dolduralım: benim sat 19 şubat saat 22:30 artık bunu 20 şubattan mı saysak bilemiyorum :) bat da 19 mart.
belirtiler konusunda kendimi çok dinlemek istemiyorum, akışa bıraktım, derecede 3 gün önce aldım, ovulasyon bitti bugün 17. gün, derecem sabah 36.8 di. adet başlayana kadar ısının yüksek kalacağını hepimiz biliyoruz, bu sebeple farklı şeylere yormaya da gerek yok.
bana incir küründen haber verin; ne kadar süre kullanmamız gerekiyor ve incir suyunu nerden satın alıyorsunuz bende deneyeceğim
ESRA ciginnnn yumurtlama gununu bilen var miiiiiiiiii cinsiyet tahminimizi baslaticammmm :)))))
ya yillar oncesinde bilimteknikte okudugum bir prof un 20 yilki calismasi sonucu olusturdugu bi teori %98 basari sagladiktan sonra sunmus dergiyr simdiye kadarki butun arkadaslarimin dogru cikti bakalim burdada Esraya uygulayalim :)))
20 subat - 20 mart arasinda oldu sanirim onun yumurta dollenmesi o zamannn KIZ BEBISS der bizim prof :)))))
bende kiz bebisssss diyorummm ESra cikkkkk
bu arada yaşlarınız kaçççç
ben 30 yaşındayım.5 yıllık evliyim .1 kızım, 1 de mol gebeliğim var.istanbuldayım.2. bebeği istiyorummm...
ya yillar oncesinde bilimteknikte okudugum bir prof un 20 yilki calismasi sonucu olusturdugu bi teori %98 basari sagladiktan sonra sunmus dergiyr simdiye kadarki butun arkadaslarimin dogru cikti bakalim burdada Esraya uygulayalim :)))
20 subat - 20 mart arasinda oldu sanirim onun yumurta dollenmesi o zamannn KIZ BEBISS der bizim prof :)))))
bende kiz bebisssss diyorummm ESra cikkkkk
ben 30 yaşındayım.5 yıllık evliyim .1 kızım, 1 de mol gebeliğim var.istanbuldayım.2. bebeği istiyorummm...
pisicanlar bu %98 lik basari burc tablosuna gore ayarlanan bisey
yani su gurubu burcu ay zamaninda dollenme olursa gelen bebisler kiz diyo :))
ordan siralama yapin yani balik burcu doneminde hamile kalirsaniz o takvim arasinda yumurtamiz kocislerimizin spermiyle kucaklasirsaa (insallahhhh bulusssunlar artik) kiz
ates- hava grubu zamaninda hamile kalirsaniz erkek
su- toprak grubunda hamile olanlar kiz
bende son 10 yilda tum arkadaslarimla denedim hepsinde dogru cikti
insallah bu ayda bizim topige ugur getirsin
Canimm incir suyunu kendin yapiyosun ama en guzeli kendin dinle bak googledan saracoglunun incirhavuc yaz videolardan direk izle orda cok guzel anlatiyo saracacolu 21 gun yapip 7 gun ara birdaha 21 gun yapiliyo
ben 2. 21 gundeyim ama ilk 21 de havuclu yaptim 2. 21 de havucu kemek zorunda kaldim midem bitti cunku
hadi bakalim bol sans sifa olsun cnm
hiç anlamadım, ben hava grubuyum ve balık burcu (su grubu) döneminde hamile kalırsam ne oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?