Kızlaaaarrr ŞUAN heryerim titriyor ve burda bayılabilirimmmmmmmmmm. Beni şeytan dürttüüüüüü, evde sadece ovulasyon testi vardııı gebelik testi yoktu gidip yaptımmm,gebelik varsada ovulasyon testi pozitif olur diye duymuştum. 10 gün önce yumurtlama günümde yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Bilindiği gibi bizler istisnai durumlar dışında 1 kez yumurtluyoruz ve o da 24 saat yaşıyor. Ben yumurtladığımı anlarım adetime 10 gün var ve yumurtlamadığıma eminim ama test POZİTİF çıktı!!! Resim ekliyorum. İnternette bazı bilgiler buldummm. Sizle paylaşmak istiyorum. Kızlar neler oluyor böyleeee heyecandan bayılabilirimmmmEki Görüntüle 362431
"Ovulasyon testlerinin Yanlış sonucun sebepleri ne olabilir ?"
Hamileyseniz, kısa süre önce hamilelikten çıktıysanız veya menopoz dönemindeyseniz, bu yanlış sonuç almanıza sebep olabilir. Aynısı, şayet gebe kalmak için tedavi görüyorsanız ve buna bağlı LH (Luteinise Hormon) veya hCG (Humanes Chorion Gonadotropin) arttırıcı ilaç alıyorsanız da geçerlidir -bu konuyla ilgili olarak önce hekiminize sorunuz.
Gebelik hormonu ve ovulasyon hormonu birbirine çok benzermiş bu nedenle gebelik varsa ovulasyon testleri poziitif gösterebilirmişşş. Yumurtlama günleri dışındaaa
yaş 28 1 yıllık evliyim olursa ilk bebecik olacak bunları da çizelgeye ekleyelim bence alpella
canım yaa beni de eklermisin gruba normalde 4 şubattı günüm ama bu ay şaştı 1 gün erken geldi yani sat 3 mart :18:
27 yaşındayım.
sat: 9 şubat
ovulasyon: 21-23-25-27 şubat idi ama verimli değerlendiremedik biz
bat: 8-9 mart
Ama bugün belirtiler var sanırım 1-2 gün erken olucak..yeni ovulasyon yine 21-23 martlara denk gelecek sanırım..
Hamile olursam da heralde nisanda belli olacak..Kısmet
hoş geldin canım ekledim seni de hiç bellik olmaz regl belirtileri benziyor gebelik belirtilerine
Esraa86 HAMİLEEE
Lettuce35: güzel haberlerini bekliyoruz
Hazaal: Bat 4 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Elci04: Sat 5 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Papilo: Sat 5 Şubat Bat 3 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 9 mart güzel haberlerini bekliyoruz
camomile: Sat 9 Şubat Bat 9 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel: Sat 6 şubat Bat 10 Mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Yokh: Bat 12 Mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Tarçın10: Sat 19 Şubat Bat 19 Mart
akrepkız: Bat 20 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Jonguil: Sat 29 Şubat Bat 27 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Mart
ADDD83: Sat 29 Şubat
HafzaK: Bat 28 Mart
peri4244: Sat 3 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Naz34: Sat 4 Mart
Sopakuzuli: Sat 7 Mart
Atizeyno:
1zeynep1
kader1
Perisoko hala burda mısın bi git ya bi test al yap adamı hasta etme meraktan bayılcam
Ya alpoşşş korkuyorummmmm, gebelik testinde geç çıkıyomuşşş, ovulasyon daha hassasmışşşşDeliricemmm üşeniyorum gitmeyeee onda negatif çıkarsaaaa ayyy bayılıcammm
Bu saatten sonra kan versem hemen çıkarmıkiiiiiiiiiiiiiiii gidiymmi kan veriyymmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlaaaarrr ŞUAN heryerim titriyor ve burda bayılabilirimmmmmmmmmm. Beni şeytan dürttüüüüüü, evde sadece ovulasyon testi vardııı gebelik testi yoktu gidip yaptımmm,gebelik varsada ovulasyon testi pozitif olur diye duymuştum. 10 gün önce yumurtlama günümde yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Bilindiği gibi bizler istisnai durumlar dışında 1 kez yumurtluyoruz ve o da 24 saat yaşıyor. Ben yumurtladığımı anlarım adetime 10 gün var ve yumurtlamadığıma eminim ama test POZİTİF çıktı!!! Resim ekliyorum. İnternette bazı bilgiler buldummm. Sizle paylaşmak istiyorum. Kızlar neler oluyor böyleeee heyecandan bayılabilirimmmmEki Görüntüle 362431
Hamileyseniz, kısa süre önce hamilelikten çıktıysanız veya menopoz dönemindeyseniz, bu yanlış sonuç almanıza sebep olabilir. Aynısı, şayet gebe kalmak için tedavi görüyorsanız ve buna bağlı LH (Luteinise Hormon) veya hCG (Humanes Chorion Gonadotropin) arttırıcı ilaç alıyorsanız da geçerlidir -bu konuyla ilgili olarak önce hekiminize sorunuz.
Gebelik hormonu ve ovulasyon hormonu birbirine çok benzermiş bu nedenle gebelik varsa ovulasyon testleri poziitif gösterebilirmişşş. Yumurtlama günleri dışındaaa
Bu saatten sonra kan versem hemen çıkarmıkiiiiiiiiiiiiiiii gidiymmi kan veriyymmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar moral verin bana ya 2 ayda çöktüm resmen eskiden korunurken adet olunca sevinirdim şimdi resmen yas ilan ediyorum biliyorum ruh hali çok öenmli ama ben çok üzüldüm henüz 2 aydır denememize reğmen .2 arkdaşım evlendiler ertesi ay hamile kaldılar çok mutlu oldum bende 2 aydır istiyorum ama yok yok yok.reglim hep düzenlidir hiç aksama yaşamadım hemen hamile kalırım sanıyordum çok üzgünüm nolur moral yada yöntem söyleyin kamuda çalışıyorum her siteye girmiyor araştırma yapamıyorum sizler gibi(((( :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?