MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Ya alpoşşş korkuyorummmmm, gebelik testinde geç çıkıyomuşşş, ovulasyon daha hassasmışşşş Deliricemmm üşeniyorum gitmeyeee onda negatif çıkarsaaaa ayyy bayılıcammm

bende erken davrandım merak işte . kimileri adet geçtikten 4 gün sonra çıkıyor kimisi adete 1 hafta kala .
kan testide yaptırabilirsin....
,inşşş hayırlı haberler alırız sendende

Eczaneye gidiyorum kızlarrr idrarımı tutup yapıcammmm. Bi koşu alıp geliyorum hemenn. Çok heyecanlıyımmmmmmm.

idrar tahliliyle kafani karistirma bence direk git ozelde kan ver baktir ben gecen ay yapmistim 15 tl ydi 1-15 sattede veriyolar hadi bakalim meleklerin yaninda olsun kos bakkk :))))))

mutlu haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

2. hamilemiz gelsin insallahhhh:)

Eczaneye gidiyorum kızlarrr idrarımı tutup yapıcammmm. Bi koşu alıp geliyorum hemenn. Çok heyecanlıyımmmmmmm.

cnm dışarı çıkcaktım valla heyecanlandım kaldım bilgisayar başında meraktan hadi yap bakalım test inşallah geldiğimde hamile olduğunu öğrenirim:)

canım çok moralin bozuluyorsa dr.a gidip bi muayene ol bakalım bi sorun var mıymış..

bir arkadaşıma söyledim oda 9 aydır istiyor gitmiş doktora 1 sene denemeyip hamile kalamamak normal demiş bişeyde yapmadan test filan göndermiş bunu.küçük bir ilçedeyiz oda 1 seneyi doldurup yani bikaç ay sonra tekrar gidecek .

anaaaaaaaaaaam iki dakka bıraktım hemen bitane hamile fırtladı
perisoko canıııım bence kan tahlili yaptır onda kesin çıkar vee eğer çıkar mı çıkmaz mı diyorsan git acile yaptır özelde de hemen çıkarırlar sonucu...

dımtıs dımtıs dımtıs çok heyecanlı yaaaaaa:18:

hadi bakalım inşallah hamilesindir darısı hepiciğimizin başına

sopakuzuliiiiiiiii noluyoruz ne bu karamsarlık daha iki ay olmuş çok erken karalar bağlamaya şöyle bir silkelen kendine gel bebişin olacak rahatla her kadının doğurkanlık özelliği farklı oluyor hadi onu geçtim Rabbim ne zaman isterse o zaman nasip eder yani gerilme şimdiden bak kızarım haaaaaa benim bir yıl oldu ben sesimi çıkarıyor muyum hıııııım :18:

Kızlar burda yeni gelin olduğum için hastane felan bilmiyorum nerde varrr. 7 8 tane test alıp geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm 15 dakikaya burdayım canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gittim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seviom siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allahımmmmmmmmmmmmm bayılacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Alpella : 25 yaşında-1,5 yıllık evli - 1 boş gebelik geçirmiş... Yeni yeni bebiş düşünüyor.çalışmalar başladı ( hadi inşşşşşşş)
tarçın10: 28 yaşında- henüz 1 yıllık evli ( taze gelin ) - bebiş düşünüyor...çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
hazelrose:28 yaşında-henüz 1 yıllık evli (oda taze gelin) - beiş düşünüyor... çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
medmus: 28 yaşında - 3 yıllık evli (bu artık taze gelin falan diilll ) - 1 yıldır bebiş için çalışmalar devam ediyor (hadi inşşşşşşş)
poly(bendenizzzzz):30 yaşında-5 yıllık evli (taze maze diilim hatta kartlaşmaya başladım sanki)- 1 kızı+ 1 mol gebelik var. Bu ay başladı çalışmalara...

Kızlar bu listeye göre en kartı hakikaten benim yaww... Sevmedim bu listeyi

Son düzenleme:

Sakin ol... fazla heyecan bebeğe zarar

canım hevesini kırmak istemem gerçekten ama
adetine 10 gün kala idrarda çıkması çok düşük bir ihtimal.
yumurtlama testleri LH değeri az olsa bile silikte olsa gösteriyorlar.
yani sürekli silik çıkıyor zaten ancak tam yumurtlamaya yakın net iki çizgi çıkıyor
sadece bunu dikkate alın diyorlar...
ne zmn yumurtladın bilmiyorum ama daha kana bile karışmamıştır ki idrara karışsın
hassas gebelik testleri bile ancak 7 gün önce gösteriyor ki onlar bile yanıltıcı.
bu kadar erken öğrenmen de seni günden güne strese sokacak.
yaşamış biri olarak söylüyorum yanlış anlama beni olurmu?
umarım güzel haberlerini duyarız...

ben senin hamiş olduğuna % 99 inanıyorumda bitanem. Fakat harbi çok erken yapıyorsun. Hadi inş çıkar pozitif hem biz seviniriz hem sen rahat edersin.
Ama çıkmazsada (ki bu kadar erken çıkmaması doğal) sakın endişelenip moralini bozma.bu kadar erken çıkmaması doğalll...
Hadi hayırlısı

bende sana katılıyorum canım.
perisoko nunda üzülmesini istemeytiz.
kanda bile çıkması düşük bir ihtimal.
inşallah 10 gün sonra güzel haberler alman dileğiyle

Nee nasıl yani ben taze gelin değil miyim ama ama ruhum taze çıtırım beeeeeeeen oooy yaşlanıyoz mu ki hayır hayııııııır polyyyyy yapmaa kuzuuu kart değilsin ikimizde değme taze gelinlere taş çıkartırız... maşallahımız var (İnanmaya önce kendimiz başlamalıyız öyle değil mi ):26:

ben 1,5 yıllık evliyim canım

Alpella : 25 yaşında- 1,5 yıllık evli - 1 boş gebelik geçirmiş... Yeni yeni bebiş düşünüyor.çalışmalar başladı ( hadi inşşşşşşş)
tarçın10: 28 yaşında- henüz 1 yıllık evli ( taze gelin ) - bebiş düşünüyor...çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
hazelrose:28 yaşında-henüz 1 yıllık evli (oda taze gelin) - beiş düşünüyor... çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
medmus: 28 yaşında - 3 yıllık evli (bu artık taze gelin falan diilll ) - 1 yıldır bebiş için çalışmalar devam ediyor (hadi inşşşşşşş)
poly(bendenizzzzz):30 yaşında-5 yıllık evli (taze maze diilim hatta kartlaşmaya başladım sanki)- 1 kızı+ 1 mol gebelik var. Bu ay başladı çalışmalara...

bende cuma günü beklenen adet tarihi. Dün yaptım negatifti.ama içimde hamileyim hissi var.ya gerçekten yok, yada erken yaptım biraz. Aslında günü 1 gün geçince yapmak.esra 3 gün geçtikten sonra yaptı ne güzel.ama heyecan heves işteeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…