Ya alpoşşş korkuyorummmmm, gebelik testinde geç çıkıyomuşşş, ovulasyon daha hassasmışşşşDeliricemmm üşeniyorum gitmeyeee onda negatif çıkarsaaaa ayyy bayılıcammm
Eczaneye gidiyorum kızlarrr idrarımı tutup yapıcammmm. Bi koşu alıp geliyorum hemenn. Çok heyecanlıyımmmmmmm.
canım çok moralin bozuluyorsa dr.a gidip bi muayene ol bakalım bi sorun var mıymış..
ay bende heycanladım inşallah mesai bitmeden sonucu yazarsın inşallah hamilesindir umut olur bizede.Eczaneye gidiyorum kızlarrr idrarımı tutup yapıcammmm. Bi koşu alıp geliyorum hemenn. Çok heyecanlıyımmmmmmm.
Eczaneye gidiyorum kızlarrr idrarımı tutup yapıcammmm. Bi koşu alıp geliyorum hemenn. Çok heyecanlıyımmmmmmm.
Kızlar burda yeni gelin olduğum için hastane felan bilmiyorum nerde varrr. 7 8 tane test alıp geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm 15 dakikaya burdayım canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gittim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seviom siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allahımmmmmmmmmmmmm bayılacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar burda yeni gelin olduğum için hastane felan bilmiyorum nerde varrr. 7 8 tane test alıp geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm 15 dakikaya burdayım canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gittim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seviom siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allahımmmmmmmmmmmmm bayılacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım hevesini kırmak istemem gerçekten ama
adetine 10 gün kala idrarda çıkması çok düşük bir ihtimal.
yumurtlama testleri LH değeri az olsa bile silikte olsa gösteriyorlar.
yani sürekli silik çıkıyor zaten ancak tam yumurtlamaya yakın net iki çizgi çıkıyor
sadece bunu dikkate alın diyorlar...
ne zmn yumurtladın bilmiyorum ama daha kana bile karışmamıştır ki idrara karışsın
hassas gebelik testleri bile ancak 7 gün önce gösteriyor ki onlar bile yanıltıcı.
bu kadar erken öğrenmen de seni günden güne strese sokacak.
yaşamış biri olarak söylüyorum yanlış anlama beni olurmu?
umarım güzel haberlerini duyarız...
Alpella : 25 yaşında-5 yıllık evli - 1 boş gebelik geçirmiş... Yeni yeni bebiş düşünüyor.çalışmalar başladı ( hadi inşşşşşşş)
tarçın10: 28 yaşında- henüz 1 yıllık evli ( taze gelin ) - bebiş düşünüyor...çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
hazelrose:28 yaşında-henüz 1 yıllık evli (oda taze gelin) - beiş düşünüyor... çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
medmus: 28 yaşında - 3 yıllık evli (bu artık taze gelin falan diilll ) - 1 yıldır bebiş için çalışmalar devam ediyor (hadi inşşşşşşş)
poly(bendenizzzzz):30 yaşında-5 yıllık evli (taze maze diilim hatta kartlaşmaya başladım sanki)- 1 kızı+ 1 mol gebelik var. Bu ay başladı çalışmalara...
Kızlar bu listeye göre en kartı hakikaten benim yaww... Sevmedim bu listeyi
Alpella : 25 yaşında-5 yıllık evli - 1 boş gebelik geçirmiş... Yeni yeni bebiş düşünüyor.çalışmalar başladı ( hadi inşşşşşşş)
tarçın10: 28 yaşında- henüz 1 yıllık evli ( taze gelin ) - bebiş düşünüyor...çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
hazelrose:28 yaşında-henüz 1 yıllık evli (oda taze gelin) - beiş düşünüyor... çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
medmus: 28 yaşında - 3 yıllık evli (bu artık taze gelin falan diilll ) - 1 yıldır bebiş için çalışmalar devam ediyor (hadi inşşşşşşş)
poly(bendenizzzzz):30 yaşında-5 yıllık evli (taze maze diilim hatta kartlaşmaya başladım sanki)- 1 kızı+ 1 mol gebelik var. Bu ay başladı çalışmalara...
Kızlar bu listeye göre en kartı hakikaten benim yaww... Sevmedim bu listeyi
canım hevesini kırmak istemem gerçekten ama
adetine 10 gün kala idrarda çıkması çok düşük bir ihtimal.
Yumurtlama testleri lh değeri az olsa bile silikte olsa gösteriyorlar.
Yani sürekli silik çıkıyor zaten ancak tam yumurtlamaya yakın net iki çizgi çıkıyor
sadece bunu dikkate alın diyorlar...
Ne zmn yumurtladın bilmiyorum ama daha kana bile karışmamıştır ki idrara karışsın
hassas gebelik testleri bile ancak 7 gün önce gösteriyor ki onlar bile yanıltıcı.
Bu kadar erken öğrenmen de seni günden güne strese sokacak.
Yaşamış biri olarak söylüyorum yanlış anlama beni olurmu?
Umarım güzel haberlerini duyarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?