MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

cnm bnm yaaa çok iyi anlıyorum onu beklemek banada çok çok zor geliyo hele bide böli bir şeyle karşılaşınca dahada heyecanlandn tabii inşallah istediğin olur cnm bnce erken ama hadi bakalım:)

ay moral oldun şekerim yaaa. Valla liste sonu olmakta kötü... Yokmu 31 yaşındaaaa

kızlar bu arada taze gelinlerden biride benim bende 2 buçuk ay oldu evleneli:)

bende sana katılıyorum canım.
perisoko nunda üzülmesini istemeytiz.
kanda bile çıkması düşük bir ihtimal.
inşallah 10 gün sonra güzel haberler alman dileğiyle

O kadar iyi anlıyorumki sizi,
inanın aynı durumdayım 5 aydır, hele ilk ayımda çıldırmıştım zaten
hemen olacak sanıyordum ya... sonra alıştım :)
geçen ay günümden 3 gün önce gebelik testinde gördüm silik çizgiyi
hemen kana gittim 20 çıkan değerim günden güne düştü
ve 2 gün gecikmeli adet oldum tutunamadan gitti döllenen yumurtam ...
anlayacağınız erken öğrenmek sandığımız kadar iyi bişey değilmiş.
ben bunu anladım rabbimin bi imtihanıydı belkide.
şimdi ders oldu bana 4 gün var adetime çok kuvvetli şüphelerim olmasına ramen elimi teste sürmeye korkuyorum
ne zaman günüm geçer o zaman yapayım diyorum.
beklemek çok zor o kdr iyi biliyorum ki ama sabır kızlar bu işin özü bu.
ben inanıyorum ki bu topicten çok çok hamiş çıkacak
birlikte halaylar çekeceğiz burda...

inşşş

Canım benim adet günüme üç gün var bugün bende dayanamayıp test yaptım. Negatifti. Sanki silik çizgi vardı yada ben artık çok taktım öyle görmeye başladım...Beklemek çok zor gerçektenn umarım hayırlı bi haber alırsın sende bu ay

kızlar bu arada taze gelinlerden biride benim bende 2 buçuk ay oldu evleneli:)

YAPMA YAAAAAA HIH TAZE GELİNMİŞŞŞŞ SENİNDE YAŞIN KÜÇÜKTÜR ALLAH BİLİR... EKLAMİCEM. OYNAMIYOM BEENNNNNN SEVMEDİM BU LİSTEYİ HIIHHHHH

Elmadaş:yaşı benden küçük belli 2,5 aylık evli (taptaze gelin) oda bizden, çalışmalar yapıyor... (inşşşş en kısa zamanda canımmmmm )
Alpella : 25 yaşında- 1,5 yıllık evli - 1 boş gebelik geçirmiş... Yeni yeni bebiş düşünüyor.çalışmalar başladı ( hadi inşşşşşşş)
tarçın10: 28 yaşında- henüz 1 yıllık evli ( taze gelin ) - bebiş düşünüyor...çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
hazelrose:28 yaşında-henüz 1 yıllık evli (oda taze gelin) - beiş düşünüyor... çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
medmus: 28 yaşında - 3 yıllık evli (bu artık taze gelin falan diilll ) - 1 yıldır bebiş için çalışmalar devam ediyor (hadi inşşşşşşş)
poly(bendenizzzzz):30 yaşında-5 yıllık evli (taze maze diilim hatta kartlaşmaya başladım sanki)- 1 kızı+ 1 mol gebelik var. Bu ay başladı çalışmalara...

ben hala ensondayım

sanki silik çizgi varsa testi tekrarla derim :)
ben o kdr silik gördümki şaşı oluyordum sandım ayırt etmek için,
ama bariz tek çizgiyi bol bolt ecrübe ettiğimden ordaki gölge bile bi fark yarattı yani
gününü bekle cnm o zmn tekrarla bence umarımg üzel haberler verirsin,
hepimiz umutluyuz bu ay kızlarrrrrrrrr günler çabuk geçsinnnnnnn

vay alpella sende miiiiiii ( bu arada laf aramızda kalsın poly nin sana kastı var taze olmanı hazmedemedi sanırım bak sana 1,5 yıllık evliliği yaptı 5 yıl yanına yandaş arıyo )

polyy canım arada durumunu bildirmeyenler var eminim onların arasındanda çıkar canını sıkma güzelim

elmadas sen taze değil taptaze çiçeği burnunda dediklerindensin maşallah maşallah nazar değmesin

yokh hunisiz güzel hoşgeldin ekim topiğini tutturamadık mart topiği işe yarar inşallah

Şimdi bende bu ay yani bi hafta öncesine kadar
göğüs uclarımda acıma ve göğüslerde şişkinlik,
bazen sağ bazende sol kasığımda ağrılar kraplar,
bacaklarımda ağrılar,
Uyku hali
Çok fazla mide yanması
Bel ağrısı
ve karnımdada aşırı şişkinlik vardı.

Şimdi bu belirtilerden sadece şişkinlik kaldı. Birde gaz problemim çıktı. Sizce ben hamile olabilir miyim??? Adetime üç gün var bu arada

ayyyyy canım beniiimm ... hoşgeldinnnn... bende kendimi çok yalnız hissetmeye başlamıştımmm

Alpella : 25 yaşında- 1,5 yıllık evli - 1 boş gebelik geçirmiş... Yeni yeni bebiş düşünüyor.çalışmalar başladı ( hadi inşşşşşşş)
tarçın10: 28 yaşında- henüz 1 yıllık evli ( taze gelin ) - bebiş düşünüyor...çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
hazelrose:28 yaşında-henüz 1 yıllık evli (oda taze gelin) - beiş düşünüyor... çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
medmus: 28 yaşında - 3 yıllık evli (bu artık taze gelin falan diilll ) - 1 yıldır bebiş için çalışmalar devam ediyor (hadi inşşşşşşş)
poly(bendenizzzzz):30 yaşında-5 yıllık evli (taze maze diilim hatta kartlaşmaya başladım sanki)- 1 kızı+ 1 mol gebelik var. Bu ay başladı çalışmalara...
meestrraaa:32 yaşında - 4,5 yıllık evli -çalışmalar devam - bu ay inş uğurlu gelecek

teşekkür ederim kızlar hem sizden bilgiler ediniyorum evlilik hakkında benden daha çok şey biliyosunuzdur ben 21 yaşındayım allah göbüşlerimize tez zamanda meleklerimizi koyar inşallah:)

ben gittim geldimmmm geldimi yeni hamis adayimiz haberim olmadi ???????????? varmi bi sonucc

kizlar bide islenirken aklima ne geldi yumurtlamada cift cizgiyi yakalamis ya hamis deilse bidaha yumurtluyo olabilir cunku incir sogan falan yapilinca 1 ayda 1 den fazla yumutlayabiliyorsun ???????????????

yani hamis deilsede moralini bozmasin hemen aksam denemeye alsin kocisini simdi aklima geldi .......

kizlarrr yas demiskennnnnnnn ben sizin annenizin sanirsam hani ruhum 20 tipim 28 de olsa ben 36 :))))))))))))))))))

ama bebisi yeni dusunuyoruz 6 aydir :)))) ben gida muhendisiyim ve calisiyorum 6 aydir yurtdisina geldik baktik yapicak bisey yok benim icin ee bende dogurayim bari dedim sandimki ilk ay denicezz hoppppp olucak herseyim cok duzenli yaaaaaa
olmadii amaaaaaa bu arada onceki yillarda 1 dusugum var aklimizdan gecmezken olan bi hamilielik ve dusme simdi calis cirpin ses seda yokkkkkkkkkkkkkk

ha 1,5 sene - ha 5 sene nolcak canımmmm

canım ya seni görmek ne güzel, fazla uzak kalma yaa bak ne güzel birbirimizi avutuyoruz burda :)
hunimle yaşıyorum vallaaa 5 aydır ne olacak bilmem artık çıkarıp atmak istiyorum
inşşş yakındır o günler hepimiz için canım..

bak en kartı ben oldum mu şimdi kendimi hiç öyle hissetmiyorum gören 25 sanıyor zaten

perisoko arkadaşımız ankara da nerede oturuyor acaba?

Elmadaş:yaşı benden küçük belli 2,5 aylık evli (taptaze gelin) oda bizden, çalışmalar yapıyor... (inşşşş en kısa zamanda canımmmmm )
meestrraaa:32 yaşında - 4,5 yıllık evli -çalışmalar devam - bu ay inş uğurlu gelecek
idilga:36 yaşında. 6 aydır çalışıyor... oda bu ay inş hamiş olacakkkk

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende 6 aylık evlıyım ve bebek ıstıyorum şuana kadar herhangı bı korunmam olmadı ama henuz hamılelık gerçekleşmedı umudum mart ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…