Kızlar burda yeni gelin olduğum için hastane felan bilmiyorum nerde varrr. 7 8 tane test alıp geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm 15 dakikaya burdayım canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gittim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seviom siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allahımmmmmmmmmmmmm bayılacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nee nasıl yani ben taze gelin değil miyimAma ama ruhum taze çıtırım beeeeeeeen oooy yaşlanıyoz mu ki Hayır hayııııııır polyyyyy yapmaa kuzuuu kart değilsin ikimizde değme taze gelinlere taş çıkartırız... Maşallahımız var (inanmaya önce kendimiz başlamalıyız öyle değil mi ):26:
Nee nasıl yani ben taze gelin değil miyimama ama ruhum taze çıtırım beeeeeeeen oooy yaşlanıyoz mu ki hayır hayııııııır polyyyyy yapmaa kuzuuu kart değilsin ikimizde değme taze gelinlere taş çıkartırız... maşallahımız var (İnanmaya önce kendimiz başlamalıyız öyle değil mi ):26:
bende sana katılıyorum canım.
perisoko nunda üzülmesini istemeytiz.
kanda bile çıkması düşük bir ihtimal.
inşallah 10 gün sonra güzel haberler alman dileğiyle
bende cuma günü beklenen adet tarihi. Dün yaptım negatifti.ama içimde hamileyim hissi var.ya gerçekten yok, yada erken yaptım biraz. Aslında günü 1 gün geçince yapmak.esra 3 gün geçtikten sonra yaptı ne güzel.ama heyecan heves işteeeee...
O kadar iyi anlıyorumki sizi,
inanın aynı durumdayım 5 aydır, hele ilk ayımda çıldırmıştım zaten
hemen olacak sanıyordum ya... sonra alıştım :)
geçen ay günümden 3 gün önce gebelik testinde gördüm silik çizgiyi
hemen kana gittim 20 çıkan değerim günden güne düştü
ve 2 gün gecikmeli adet oldum tutunamadan gitti döllenen yumurtam ...
anlayacağınız erken öğrenmek sandığımız kadar iyi bişey değilmiş.
ben bunu anladım rabbimin bi imtihanıydı belkide.
şimdi ders oldu bana 4 gün var adetime çok kuvvetli şüphelerim olmasına ramen elimi teste sürmeye korkuyorum
ne zaman günüm geçer o zaman yapayım diyorum.
beklemek çok zor o kdr iyi biliyorum ki ama sabır kızlar bu işin özü bu.
ben inanıyorum ki bu topicten çok çok hamiş çıkacak
birlikte halaylar çekeceğiz burda...
O kadar iyi anlıyorumki sizi,
inanın aynı durumdayım 5 aydır, hele ilk ayımda çıldırmıştım zaten
hemen olacak sanıyordum ya... sonra alıştım :)
geçen ay günümden 3 gün önce gebelik testinde gördüm silik çizgiyi
hemen kana gittim 20 çıkan değerim günden güne düştü
ve 2 gün gecikmeli adet oldum tutunamadan gitti döllenen yumurtam ...
anlayacağınız erken öğrenmek sandığımız kadar iyi bişey değilmiş.
ben bunu anladım rabbimin bi imtihanıydı belkide.
şimdi ders oldu bana 4 gün var adetime çok kuvvetli şüphelerim olmasına ramen elimi teste sürmeye korkuyorum
ne zaman günüm geçer o zaman yapayım diyorum.
beklemek çok zor o kdr iyi biliyorum ki ama sabır kızlar bu işin özü bu.
ben inanıyorum ki bu topicten çok çok hamiş çıkacak
birlikte halaylar çekeceğiz burda...
ay moral oldun şekerim yaaa. Valla liste sonu olmakta kötü... Yokmu 31 yaşındaaaa
kızlar bu arada taze gelinlerden biride benim bende 2 buçuk ay oldu evleneli:)
Canım benim adet günüme üç gün var bugün bende dayanamayıp test yaptım. Negatifti. Sanki silik çizgi vardı yada ben artık çok taktım öyle görmeye başladım...Beklemek çok zor gerçektenn umarım hayırlı bi haber alırsın sende bu ay
vay alpella sende miiiiiii ( bu arada laf aramızda kalsın poly nin sana kastı var taze olmanı hazmedemedi sanırım bak sana 1,5 yıllık evliliği yaptı 5 yıl yanına yandaş arıyo)
polyy canım arada durumunu bildirmeyenler var eminim onların arasındanda çıkar canını sıkma güzelim
elmadas sen taze değil taptaze çiçeği burnunda dediklerindensin maşallah maşallah nazar değmesin
yokh hunisiz güzel hoşgeldin ekim topiğini tutturamadık mart topiği işe yarar inşallah
vay alpella sende miiiiiii ( bu arada laf aramızda kalsın poly nin sana kastı var taze olmanı hazmedemedi sanırım bak sana 1,5 yıllık evliliği yaptı 5 yıl yanına yandaş arıyo)
polyy canım arada durumunu bildirmeyenler var eminim onların arasındanda çıkar canını sıkma güzelim
elmadas sen taze değil taptaze çiçeği burnunda dediklerindensin maşallah maşallah nazar değmesin
yokh hunisiz güzel hoşgeldin ekim topiğini tutturamadık mart topiği işe yarar inşallah
ayyyyy canım beniiimm ... hoşgeldinnnn... bende kendimi çok yalnız hissetmeye başlamıştımmm
Alpella : 25 yaşında- 1,5 yıllık evli - 1 boş gebelik geçirmiş... Yeni yeni bebiş düşünüyor.çalışmalar başladı ( hadi inşşşşşşş)
tarçın10: 28 yaşında- henüz 1 yıllık evli ( taze gelin ) - bebiş düşünüyor...çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
hazelrose:28 yaşında-henüz 1 yıllık evli (oda taze gelin) - beiş düşünüyor... çalışmalar devam ediyor...(hadi inşşşşşş)
medmus: 28 yaşında - 3 yıllık evli (bu artık taze gelin falan diilll ) - 1 yıldır bebiş için çalışmalar devam ediyor (hadi inşşşşşşş)
poly(bendenizzzzz):30 yaşında-5 yıllık evli (taze maze diilim hatta kartlaşmaya başladım sanki)- 1 kızı+ 1 mol gebelik var. Bu ay başladı çalışmalara...
meestrraaa:32 yaşında - 4,5 yıllık evli -çalışmalar devam - bu ay inş uğurlu gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?