MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar kendinize bu ay ne kadar şans veriyorsunuz ben %10 hem hiç bir belirti yok hem yumurtladığıma emin değilim...

bende de hıcbır belırtı yok o yuzden ben hıc sans vermıyorum galıba.tabıkı allah bılır ama ne bıleyım yok gıbı gelıyor.bakalım adetıme az var zaten.

Bende koydum cicişimin resminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

çok tatlı maşallah bende profil resmimi degiştirdim Allahım bana ve bu topikte olup evlat isteyen bütün arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip eyle amin.
Allahım bende bu fotografdaki gibi ikiz evlatlar istiyorum Allahım hayırlısıyla ; arkadaşlar inş.profil resimlerimize koydugumuz bebekler gibi bebeklerimiz olur amin.
herkese bol şanslar :)

:)))) yagmurlu vallahi ama dogru bildin :)))))

bu arada SAT dasim bak ordanda kankican ciktik bende BORNOVALI yim 10 yasindan sonrA geldik canakkalaeye yani biz SAT das izmir kislariyizzzzzzz:) ayruca milliegitimde 5 yilda ogretmenlik yapmis oldugumu milli egitimden tarim bakanligina sonradan gectigimi soylersem akraba falan gibi olucazzz
sat dasiz izmirliyiz ogretmenlikte var ya bu totem tutar ve dunyada ennn sevdigim kardescimde ogretmen olucak ist da o da ogrenci yani geldigimizde ilk duragimiz istanbul anadolu yakasi :)))

hosbulduk canım tesekkur ederım.ınsallah guzel haberlerle gelırım bende:)

kislarrrrrrr bu topikde hep pozitiff olucazzz ne demekmis %10 lar 2 lerrrrrr insallahhh allahin izniyle misir patlagi gibi sirayla patlayip hamis olucazzz insallahhhhhhhh

sloganimiz neydiii

bizim damdaki kedilerden ne eksigimiz var :)) pisicanlarrrrr

aynen katılıyorum damdaki kedi olayı tam yerinde olmuş :)

selam arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum. malesef aralik ayinda kürtaj olmak zorunda kaldim. 3 senelik evliyim ve ilk hamileligimdi. malesef kürtajdan bu yana adet görmedim. ilk adetimden sonra bebek calismalarina baslayacaktim ama olmadi iste
doktora gittim hap verdi ama hala adetim gelmedi. yarin gene doktora gidicem eger bu ay adet olabilirsem adetten sonra hemen bebis calismalarina baslicam, en kisa zamanda bebis istiyorum. hamile kalana kadar o kadar önemsemiyodum olursa olur diyodum ama ilk hamileligimden sonra o boslugu tekrar doldurmak istiyorum dua edin arkadaslar bana.

hoşgeldin canım
çok geçmiş olsun inanmak başarmanın yarısıdır önce olacagına inanamak lazım yani pozitif düşünüp bu ay olayı Allahın izniyle bitirecegiz herşey inanmakla başlıyor :)

geçmiş olsun canım
inş.bu ay ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK İNANMAK LAZIM ÖNCE İNANMAK :)

hoşgeldin canım
çok geçmiş olsun inanmak başarmanın yarısıdır önce olacagına inanamak lazım yani pozitif düşünüp bu ay olayı Allahın izniyle bitirecegiz herşey inanmakla başlıyor :)

hosbulduk canim tesekkür ederim su adet olayini bi halledersem olcak insallah öncelik ilk adetimin gelmedi bakalim yarin doktor ne dicek

hosbulduk canim tesekkür ederim su adet olayini bi halledersem olcak insallah öncelik ilk adetimin gelmedi bakalim yarin doktor ne dicek

iyi şeyler söylecek doktor iyi şeyler duyacaksın, öncelikle rahat bırak kendini canım, unutma endişeyle başlarsa hayat dügümlenir sözcükler :)

iyi şeyler söylecek doktor iyi şeyler duyacaksın, öncelikle rahat bırak kendini canım, unutma endişeyle başlarsa hayat dügümlenir sözcükler :)

bir teshis koysa o da iyi. doktorumdan memnun degilim. yurt disindayim ve burda malesef 3 aylik periyodu tamamlamadn baska doktora gecis yapamiyomusum
yani bu ay bitene kadar yine bu doktora gidicem. buranin sistemi biraz degisik ins yarin beni hastaneye sevk eder orda daha iyi tehsis koycaklarina eminim. iki seferdir kadina adetim gelmiyo dedim ama hala sonuc yok

kızlar kendinize bu ay ne kadar şans veriyorsunuz ben %10 hem hiç bir belirti yok hem yumurtladığıma emin değilim...

ilk deneme ayımız ve ovulasyon döneminde sadece tek ilişki doğru gün mü o da net değil çok iyimser değilim ama kötümser de değilimazıcık umut iyidir ayakta tutar %30 diyeyim hayırlısı olsun...

canimm hosgeldin
1. si kurtajdan sonra rahim temizlendigi icin hamile kalma sansin cok artar
2.si benim fikrim sadece ama sogan kurunu uygulamani tavsiye ederim 15 gun sogan kurunu uygula o ilk olarak rahimi ve reglini duzene koysun senin hamisligin cok cabuk olur inan bana

mart pisicanlarina bir yurtdisi pisisi daha geldi siz nerdesiniz cnmm biz londradayiz ((

hoşgeldin beyazcım ben de aralıkta kürtaj oldum sonraki ay günümde regl oldum ondan sonra 15 gün gecikmeli oldum hapla.. bakalım bu ay ne olacak merak içindeyim :18:

hoşgeldin beyazcım ben de aralıkta kürtaj oldum sonraki ay günümde regl oldum ondan sonra 15 gün gecikmeli oldum hapla.. bakalım bu ay ne olacak merak içindeyim :18:

alpellacim seninde gebelik sansin cokkkkkk kurtaj sonrasi hadi hayirlisi bakalim topik annesine valide sultanlik yakisir o zaman bu ay :)))))

muhtesem yuzyili izliyoruz ya bi yandan da:))))))) valide falan:)))

bi hurrem olamadik be kadin dogurucam dedikce dogurdu o ne kuru kullandiki acep :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…