MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

hosbulduk arkadaslar hepinize tesekkür ederim. bende 5 aralikta oldum kürtaj
sogan kürü cok duyuyorum ama acikcasi nasil oluyo arastirmadim bi arastirayim bakayim.
bende avustuya viyanadayim canim gurbette bir bebis daha cok araniyo yalnizlik zor

ahahaha valide sultan ha

hadi inşallah canım ya kürtajdan sonra biraz karamsar şeyler okudum moralim bozuldu aslında ama bakalım hayırlısı... :26:

İyi geceler kızlaaarrr... yarın güzel haberler bekliyoruz...

Günaydın canlarımmm,
Bol bol uyuyalım bakalım 9 ay sonra bebişlerimize bakmaktan uyuyamıcaz :)

Günaydın kızlar bu sabah tuvalete gittiğimde böyle kahvemtrak birşey geldi peçeteye acaba adet başlangıcı olabilir mi Umarım değildir yaaa değilmi kızlar. Daha adetime iki gün var zatennn

Günaydın kızlar bu sabah tuvalete gittiğimde böyle kahvemtrak birşey geldi peçeteye acaba adet başlangıcı olabilir mi Umarım değildir yaaa değilmi kızlar. Daha adetime iki gün var zatennn

Bu hamile kalan çoğu arkadaşımda olan birşeydi yani böyle birşeyden bahsetmişlerdi,hatta aynı korku panik ama sonuç güzeldi.Bence biraz daha sakin ol.Şuan kendini kastığını düşünüyorum olmiyim olmiyim diye,aslında relax olmak lazım.regl belirtileri var mı?ağrı sızı falan

günaydıııııın günaydın günaydııııııııııınnnn
hayırlı sabahlar herkese

bu arada gece inanılmaz ağrım oldu. karnımda... dedim ölüyorum galiba.sanki bi ceviz var karnımın içinde ordan oraya yuvarlanıp ağrı yapıyor. kis olabilirmi acaba . kızlar çok korkuyorum. sabah kan verdim ... hamileysem belli olsun ,değilsemde hemen dr'a gideceğim. bi baksın ultrasonla... duramadım ağrıdannn sonucu akşam eve giderken alacağım.
mail faks olmazmı dedim hayır dedi uyuzlarrrr

selam kızlar günaydın akşam işten çıktığım gibi test yaptım negatif çıktı
ama halaaa hastalanmadım hala bekliyorum

selam kızlar günaydın akşam işten çıktığım gibi test yaptım negatif çıktı
ama halaaa hastalanmadım hala bekliyorum

olsun belli olmaz bi topikte okudum 18 gün geçmiş idrar da çıkmamış... ama eğer varsa , o bebiş ilk şaplağı benden yiyecek poposuna annesini bu kadar üzdü diye

Günaydın kızlar,

dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :)
bol bol yumoşlar ve bol bol bebişler olsun kadınlıgımızın tadına varalım inş.:)

günaydın kızlar...
hepimizin kadınlar günü kutlu olsun..
geceniz nasıl geçti bakalım..beni uyku tutmadı niyeyse sabahta zorla kalktım yataktan sağolsun kocişim aşkım aşkım diye diye uyandırdı

İnşallah canım güzel olur sonucu. Bakalım iki günüm kaldı. Sonuç ne olacakkkk.İçimi rahatlattın bu arada tatlım teşekkür ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…