MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Tembel canim senle bizim batimiz ayni. İnsallah gelmez kirmizilarimiz.. Benimde ara ara adet sancim oluyo:18:

Evet canım her sabah sanki adet olmuşum gibi bir hisle uyanıyorum ama olmamışım şükür. Zaten iki gün var daha bekleyelim bakalım

kızlar kan sonucum çıkmış 29.08 bu ne oluyor

tabloBeta HCG tablosu (bHCG tablosu):

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı
HCG (mIU/ml)
(INCIID) değeri
HCG in mIU/ml
(Quest) değeri

3 hafta
5 - 50
9 - 130

4 hafta
3 - 426
75 - 2,600

bununla ilgili mi acaba sen HCG nimi ölçtürdün

polypoly çok sevindim demek bebek geliyor gözünaydın darısı başımıza . çok tebrik ederim.

ewt hamilelik pozitif ama değer düşük değil mi

Canım geç döllenme olabilir zaten gün geçtikçe ikiye katlanarak büyüyecek hadi bakalım ya çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsun darıısı bizim başımıza sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim

ooooooooh ya iki günde iki hamile süper bu hızla gidersek hepimiz hamile kalırız

Saraçoğlu'nun sitesinden;

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

ARKADAŞLAR KAÇ TANE İNCİR OLACAĞI YAZMAMIŞ,NE KADAR SU KOYCAZ,Bİ DE NE KADAR DEMLENECEK,ILIK MI İÇİLECEK

LÜTFEN YARDIM BUGÜN BAŞLAMAM LAZIM

1/2 litre diye biliyorum canım ben geçen bir yerde okumuştum aklımda öyle kalmış :26:

canım geçmiş sayfalarda ben soğan incir ve havuç+incir kürünü detaylı detaylı yazmıştım
9 adet inciri 3 parçaya bölerek at 1/2 lt. suya başka bir kapta da 3 adet körpe havuç 1/2 lt. suda kaynat ılıdıktan sonra her iki likiti karıştır şifa olsun

polypolycim gözün aydın tebrik ederim çok sevindim senin adına daha yeni oldugu için değer düşük olabilir ama üzme ilerleyen günlerde yükselecektir:) tekrar kutluyorum seni darısı başımıza inşallah

kızlar ben hep diyordum.hamileyim hissettim. ama değerim çok düşük. bu gidişle düşükle sonuçlanabilir.

allah hepinize annelik duygusunu tattırsın.
ben sevinemedim. değer düşük geldi bana . ama biliyordum hamile olduğumu. bir gece sadece ilişki yaşadım. o günden beri dedim. eşim bi kereden olurmu diyordu. kızıma 4 ay hergece uğraşmıştık ya... o yüzden sanmıyordu. ama oldu... devamı gelirmi , sonlanırmı bilmiyorum. allah herşeyin hayırlısını versin...

inş hepiniz anne olursunuz arkadaşlar. başım ağrıyor.

polypoly hamileisn canım korkmana engel bişey yok....sevinsene...hatta idrarda bile silikte olsa çıkar artık...

saçmalama lütfen
değerin gayet normal...benimde ilk hamileliğimde böyleydi...hatta adetten 3 gün önce 4.37 falandı tam adet günümde 50 küsürdü....
artık sevin lütfen

Günaydın güzel annelerrrrrrrrrrrr, Dünya kadınlar günümüz kutlu olsunnn

Polyiimmmmmmmmmmmmm hamilesinnnnnnnnnnnnn, çok çok sevindimmmmmmmmm oleeeeyyyyyyyyy
Darısı bizimde başımıza yaaaa. Yaşasınnnnn!!! Diyorum işte uğurlu bu topiiikkk

Lettucem sende de var bişiler gibi geliyor bana İdrar değilde kan testi mi yaptırsann :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…