MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

1/2 litre diye biliyorum canım ben geçen bir yerde okumuştum aklımda öyle kalmış :26:

Çok teşekkürler arkadaşlar ben baya saçmalamışım o zaman 2 bardak suya önce inciri attım kaynattım sonra havucu kaynattım,neyse şifa olsun ayyy rezil oldum işyerinde beni bi elimde çaydanlık üstü bi elimde havuçlar öyle bld bşk nı gördü çok utandımmmm

Günaydın bayanlar, hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
Durum bildirimi yapmamı istemiştiniz bu hafta sonuna kadar, malesef hislerimde yanılmadım..
Adet oldum dün gece, zaten umutlu da değildim yumurtlama dönemimi verimli geçiremediğimi belirtmiştim
Hakkımızda hayırlısı, umudum nisan ayına artık..

Ayyy çok sevindim adına tebrik ederim,darısı başımıza inşallah,doktorla görüş istersen değer düşük diyorsan, bir hap falan veriyorlar sanırım bu durumdaa

Bende de malesef guzel haber yok. Bu sabah adet oldum.
Ama sunu cok merak ediyorum. Benim adetimden 5 gun once adetime kadar kahverengi lekelenme geldi. Her ay oluyordu zaten ama bu sefer biraz uzun surdu. Ben simdi yumurtlama tarihimi hesaplarken hangis tarihi son adet tarihinin ilk gunu olarak alicam?

ALPELLA nerdesin şu listeyi düzenlesen Polypoly HAMİLEEE yazsan içim açılıyor wallahi baktıkça

saçmalama lütfen
değerin gayet normal...benimde ilk hamileliğimde böyleydi...hatta adetten 3 gün önce 4.37 falandı tam adet günümde 50 küsürdü....
artık sevin lütfen

gerçekten mi. bana biraz moral oldun canım ya. çok sağolun hepiniz. allah gönlünüze göre versin

perisokocum valla bilmiyorum hayatım ne var ne yok artık bende çok sinir olmaya başladım yani ya hastalancaksam hastalanayımda bende kurtulayım artık bu eziyetten canım yaaa bilmiyorum yarında gidip kan testi mi yaptırsam hastalanmazsam

canım boşver yumurtlama tarihini sen her gün çalış bence bende bu ay kalmazsam öyle yapıcam karışık çünkü tutturmak çok zor onun için ne yapalım artık her gün mukoko

Üzülme canım her ay yeni bir umut. 5 gün önce olup bittiyse sonra adetin başladıysa adetini baz al bence ama hepsi ard ardaysa bilemedim. En garanti gün aşırı çalış canım sen Yada ovulasyon testi kullann

Dur bakalımm bebiş kendini bişte göstermiyor belki henüzzz Adetlerin düzenliyse hiç düşünme kan ver canım. Zaten almışsın randevuuu hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhh

Ben bugün bi ovulasyon testi daha yaptım. Sonuç dünden daha koyu 2. çizgi. Hiçbi yumurtlama belirtiside yok. Ben kaç kez yumurtluyorum yahu. Hiçbişi anlamadım bu işten. 9. gün yumurtladım 19. gün ve teste göre hala yumurtluyorum :18:

Son düzenleme:
canım boşver yumurtlama tarihini sen her gün çalış bence bende bu ay kalmazsam öyle yapıcam karışık çünkü tutturmak çok zor onun için ne yapalım artık her gün mukoko

bencede aynen katılıyorum eskiden yumurtlama zamanı mı vardı ya gün aşırı ilişkiyi onaylıyorumm:)
bu olayda en çok beylerin işine yarıyooo galibaaaaa:))))))))))))))))))

selam kızlar ben adet oldum maleseff :))
geçmiş olaa bu ay da bitti benim umudum artık nisan ayı :)

Canım benim yumurtlama günü kişiden kişiye değişebiliyor 21. gün bile yumurtlayabilirsin doktorum öyle demişti

testinin markası ne ?

Canım benim yumurtlama günü kişiden kişiye değişebiliyor 21. gün bile yumurtlayabilirsin doktorum öyle demişti

Biliyorum canım. İlginç olan o değil zaten. Ben adetin 9. günü ov. testi yaptığımda çok net pozitifti. Bugün 19 gün ve hala net pozitif. Bu meret 24 saat canlı kalıyor en fazla. 10. gün yumurtladım desem 11. gün bitiyor. Ben sürekli tavuk gibi yumurtluyor muyum yani.

selam kızlar ben adet oldum maleseff :))
geçmiş olaa bu ay da bitti benim umudum artık nisan ayı :)

umudunu kaybetme canım üzülme sıkma tatlı canını )

mart,nisan ,mayıs ayları gevşer gönül yayları durmak yok çalışmaya devam :)

hayırlı olsun canım.tebrikler.
peki belirtilerini yazar mısın bize canım.
bende senin yazını okuduktan sonra uğuruna nedense inandığım için
bu topiğe geldim.inşallah bizede bulaşır...

ben bu ay sadece bi kere kuşkulu ilişki yaşadım. ilişki sonrası 3 gün adet sancısı oldu.kesildi. herhalde adet olcam dedim okadar ağrı oldu. geçti bidahada hiiiç bi belirti olmadı. sadece koku almam çok hassaslaştı. hatta burda espri konusu yaptık. öle çok açıldıki burnummmm... herşeyin kokusunu alıyorum. bide 3 gündür karın ağrım var.ama adet ağrısı gibi değil. bariz.içinde bişi var sanki.göbek düşmesi derler ya.aynı öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…