canım geçmiş sayfalarda ben soğan incir ve havuç+incir kürünü detaylı detaylı yazmıştım
9 adet inciri 3 parçaya bölerek at 1/2 lt. suya başka bir kapta da 3 adet körpe havuç 1/2 lt. suda kaynat ılıdıktan sonra her iki likiti karıştır şifa olsun
1/2 litre diye biliyorum canım ben geçen bir yerde okumuştum aklımda öyle kalmış :26:
kızlar ben hep diyordum.hamileyim hissettim. ama değerim çok düşük. bu gidişle düşükle sonuçlanabilir.
allah hepinize annelik duygusunu tattırsın.
ben sevinemedim. değer düşük geldi bana . ama biliyordum hamile olduğumu. bir gece sadece ilişki yaşadım. o günden beri dedim. eşim bi kereden olurmu diyordu. kızıma 4 ay hergece uğraşmıştık ya... o yüzden sanmıyordu. ama oldu... devamı gelirmi , sonlanırmı bilmiyorum. allah herşeyin hayırlısını versin...
inş hepiniz anne olursunuz arkadaşlar. başım ağrıyor.
saçmalama lütfen
değerin gayet normal...benimde ilk hamileliğimde böyleydi...hatta adetten 3 gün önce 4.37 falandı tam adet günümde 50 küsürdü....
artık sevin lütfen
günaydın güzel annelerrrrrrrrrrrr, dünya kadınlar günümüz kutlu olsunnn
Polyiimmmmmmmmmmmmm hamilesinnnnnnnnnnnnn, çok çok sevindimmmmmmmmm oleeeeyyyyyyyyy
Darısı bizimde başımıza yaaaa. Yaşasınnnnn!!! Diyorum işte uğurlu bu topiiikkk
Lettucem sende de var bişiler gibi geliyor banaIdrar değilde kan testi mi yaptırsann :26:
bende de malesef guzel haber yok. Bu sabah adet oldum.
Ama sunu cok merak ediyorum. Benim adetimden 5 gun once adetime kadar kahverengi lekelenme geldi. Her ay oluyordu zaten ama bu sefer biraz uzun surdu. Ben simdi yumurtlama tarihimi hesaplarken hangis tarihi son adet tarihinin ilk gunu olarak alicam?
Üzülme canım her ay yeni bir umut. 5 gün önce olup bittiyse sonra adetin başladıysa adetini baz al bence ama hepsi ard ardaysa bilemedim. En garanti gün aşırı çalış canım senBende de malesef guzel haber yok. Bu sabah adet oldum.
Ama sunu cok merak ediyorum. Benim adetimden 5 gun once adetime kadar kahverengi lekelenme geldi. Her ay oluyordu zaten ama bu sefer biraz uzun surdu. Ben simdi yumurtlama tarihimi hesaplarken hangis tarihi son adet tarihinin ilk gunu olarak alicam?
perisokocum valla bilmiyorum hayatım ne var ne yok artık bende çok sinir olmaya başladım yani ya hastalancaksam hastalanayımda bende kurtulayım artık bu eziyetten canım yaaa bilmiyorum yarında gidip kan testi mi yaptırsam hastalanmazsam
canım boşver yumurtlama tarihini sen her gün çalış bence bende bu ay kalmazsam öyle yapıcam karışık çünkü tutturmak çok zor onun için ne yapalım artık her gün mukoko
Ben bugün bi ovulasyon testi daha yaptım. Sonuç dünden daha koyu 2. çizgi. Hiçbi yumurtlama belirtiside yok. Ben kaç kez yumurtluyorum yahu. Hiçbişi anlamadım bu işten.9. gün yumurtladım 19. gün ve teste göre hala yumurtluyorum :18:
kızlar kan sonucum çıkmış 29.08 bu ne oluyor
Ben bugün bi ovulasyon testi daha yaptım. Sonuç dünden daha koyu 2. çizgi. Hiçbi yumurtlama belirtiside yok. Ben kaç kez yumurtluyorum yahu. Hiçbişi anlamadım bu işten.9. gün yumurtladım 19. gün ve teste göre hala yumurtluyorum :18:
Canım benim yumurtlama günü kişiden kişiye değişebiliyor 21. gün bile yumurtlayabilirsin doktorum öyle demişti
selam kızlar ben adet oldum maleseff :))
geçmiş olaa bu ay da bitti benim umudum artık nisan ayı :)
testinin markası ne ?
hayırlı olsun canım.tebrikler.
peki belirtilerini yazar mısın bize canım.
bende senin yazını okuduktan sonra uğuruna nedense inandığım için
bu topiğe geldim.inşallah bizede bulaşır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?