MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Kızlar ben şimdi yani akşama test yapsam çıkar mı sizce????? Bat 10 mart

beklemen daha iyi olur ama duramam diyorsan yap silik te olsa çıkabilir çoğu kişi de böyle olduğunu gördüm,hıı şu da var adeti 1 hafta geçiyor negatif çıkabiliyor kan testinde hamile olduğunu görüyor,kim bunlar arkadaşlarım :)) yani yaparsan negatif çıkarsa üzülmek yooook

yaklaşık 100.sayfadan beri okumaktayım..maşallah sayfanın bolluğu, bereketi bozulmasın..

polycim tebrik ederiiiiim seni..hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.......darısı başımıza...

Senin bat bugün değilmiydi canım? Bende mi beklesem yada kan testi mi yapsam kafam çok karışık...Merakımdanda çatlıycammmm

benımde sat 19 şubat
şuan adet düzensizliği nedenıyle cyclo-progynova kullanıyorum 5 tane kaldı dr hamile kalırsın dedı ama bılmıyorum

Canım en iyisi yarın sabah bi yapıp hevesimi alayım bennn

ESRAA86........
POLYPOLY......

TEMBEL..........10 MART
Meessttrraa.....10 MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011.....16MART
PERİSOKO........17 MART
AYCAECE.........18 MART
mfm ...............18 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
IDILGA........... 31 MART
NAZ34............31 MART

sanırıım son güncel liste bu...

benim de bat yarın kızlar. ben de bu ay çalışmalara devam ettim. yaklaşık 10 gündür acayip göğüslerim şişti. ve acıyorlardı. bugün biraz daha iyiler. bastırınca acıyorlar ama. bi de beyaz beyaz akıntım oluyo. ama idrar testim negatif moralim bozuldu resmen. üstümde aşırı bi halsizlik var. pazartesi gününe kadar kırmızıları görmezsem gidip kan testi yaptırıcam.

Senin bat bugün değilmiydi canım? Bende mi beklesem yada kan testi mi yapsam kafam çok karışık...Merakımdanda çatlıycammmm

10 mart benim...1 gün erken yada geç gelebilir beklenmeyen gün... kan testi yaptır, idrar testlerine güvenim kalmadı benim pek...

TEMBEL..........10 MART
Meessttrraa.....10 MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011.....16MART
PERİSOKO........17 MART
AYCAECE.........18 MART
mfm ...............18 MART
tarcin10...........19 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
IDILGA........... 31 MART
NAZ34............31 MART

Canlaaar sakın o sümüksü şey gelince tamam diyip bırakmayın çalışmalarııı. Ben tam onun geldiği gün kopkoyu çizgi gördüm ovulasyon testindeee adetin 9.günüü. Gerçi ben hala görüyorum 19.günde ya neyse.

beni de ekler misiniz???:26:

gız tembellll ... tembel tembel durmada bi test al yap bakiiiim .,bizde birlik olalımmmmmm... hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inanıyoprum bu gün ikinci anne çıkacak burdannn
mestraaaaaaaaaaaa sende canım
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
,
bugün ikileyelim

mestra - tembel hadi test yapın ... bizde burda destek olalımmmm... uğura inanıyorummmmmmmmmmm bennnnn

canim yaa su testleri mumkunse kan testi olarak yaptirin kesin sonuc digeri moral bozuyooo
hem kesin sonuc hemde erkende olsa cikiyo bence kan testi .

ben bu ay ayaklarımı diktim çalışma sonrası..yastık koydum..hormon değerlerimden prolaktin biraz yüksek çıkmıştı ilk ay...sonra kendi kendine düştü... hiç kür kullanmadım... rahim filmi çektirdim..şükür temiz ve açık tüpler...beklemedeyiz bakalım...tek şansızlığım kocam
başka şehirde... buldum mu kaçırmıyorum bütün kontrollerden geçtim ki işi şansa bırakmayalım çünkü günler sayılı...
folikasit kullanmaya başladım bu ay....nedense regli olacakmışım gibi hissediyorum, pek umudum yok...
kızlar kocalarınız yanınızda kıymetini bilin....herkesin kadınlar günü kutlu olsun buarada....

arkadaslar lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
adet düzensizliği ve kolay hamıle kalmam için dr cyclo-progynova verdi 5 tane kaldı bu ilacı kullanıp
hamile kalann varmıııı

bozulmayacak idilgacım. bi hamiş haberi daha alacaz bugünnnnn eminim bennnnnnn.... yarın sabah çok geççççççççççç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…