MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

benim bildiğim kadarıyla o akıntı tam ilişkiye girmen gereken gün oluyor yani Allah tarafından bir nevi kayganlaştırıcı jel vazifesinde preseed gibi bişey

canım ben dün akşamdan itibaren sinir küpüyüm bi türlü rahatlayamadım sonucun negatif olması beni üzdü,tblo işinide akşam bi arkadaşım gelicek o biraz anlıyo bu şeylerden ona yaptırmaya çalışıyım olurmu

canım ben dün akşamdan itibaren sinir kütüyüm bi türlü rahatlayamadım sonucun negatif olması beni üzdü,tblo işinide akşam bi arkadaşım gelicek o biraz anlıyo bu şeylerden ona yaptırmaya çalışıyım olurmu

tamam tatlım.. boşver üzülme benim de %99 negatif ve ben günümde regl olacak mıyım diye de endişeleniyorum offff

Sanırım listenin son hali bu. Buraya eklemek istiyorsanız kendinizi; alıntı ile cevapla deyip, tarih sırasına göre kendinizi yazıyorsunuz. AmA ekleyemeyen varsa, siz yazın ben görürsem eklerim.

kızlar birşey soracağım. benim son reglim 5 martta oldu. hamilelik için şansımın yüksek olduğu günler 14 mart ile yumurtlama günüm olan 19 mart çıkıyor. bebiş için çalışmaları 14 ünden itibaren mi yapmalı, yoksa tam yumurtlama gününde mi? yani içerde çok beklemeleri spermlere zarar verir mi acaba, bilen varsa yardımcı olur mu?

nne YAŞ SAT BAT DURUM
esraa86 HAMİŞ
Polypoly HAMİŞ
Elysia 08 mart BEKLEMEDE
meessttrraa 10 mart BEKLEMEDE
tatlicadi55 10 mart BEKLEMEDE
tembel 10 mart BEKLEMEDE
alpellaa 16 mart BEKLEMEDE
antalya2011 16 mart BEKLEMEDE
perisoko 17 mart BEKLEMEDE
aycaece 18 mart BEKLEMEDE
gamze3737 18 mart BEKLEMEDE
bulut0606 18 mart BEKLEMEDE
mfm 18 mart BEKLEMEDE
tarcin10 28 19 şubat 19 mart BEKLEMEDE
candost17 22 mart BEKLEMEDE
Mestitosh 32 27 şubat 22 mart BEKLEMEDE
suvesabun 22 mart BEKLEMEDE
asis 30 24 şubat 23 mart BEKLEMEDE
edb 23 mart BEKLEMEDE
medmus 23 mart BEKLEMEDE
isilisil38 23 mart BEKLEMEDE
hazelrose 24 mart BEKLEMEDE
elmadas 25 mart BEKLEMEDE
aybice 28 mart BEKLEMEDE
addd83 29 mart BEKLEMEDE
ıdılga 31 mart BEKLEMEDE
eerdgn 31 mart BEKLEMEDE
naz34 31 mart BEKLEMEDE

Son düzenleme:
benim bildiğim kadarıyla o akıntı tam ilişkiye girmen gereken gün oluyor yani Allah tarafından bir nevi kayganlaştırıcı jel vazifesinde preseed gibi bişey

geçen ay yumurtlamamı hissetmişim farkında olmadan doktara tarif etmiştim ne kadar güzel tarif ediyorsun ilk defa böyle bir tarif gördüm hastamdan dedi ama ertesi günü benden akıntı gelmişti ama şeffaf değildi ben iltihap var sanırım demiştim. Geçen ay ki durumu yine yaşıyorum anlayacağınız ya şu kayganlaştırıcı jel kısmına koptum preseede

Ben sonuç kağıdımı tarattım buraya nasıl kopya ediyoruz...
Bi yardımcı olun ordaki değerlerde gebe kaldığınız akşamki zaman itibariyle gösteriyor

aşağıda mesaj yazdığın bölümde eklenti ekleye tıklıyorsun sonra resmi seçip ekliyorsun

tam yumurtlama doneminede denk gelecek şekilde 2günde 1 yap.sperm içerde 2 gün canlı kalıyor.etkisi bitince tekrar ilişki
mesela mesela en yüksek 17siyse 13-15 -17-19 gibiiii

tam yumurtlama doneminede denk gelecek şekilde 2günde 1 yap.sperm içerde 2 gün canlı kalıyor.etkisi bitince tekrar ilişki
mesela mesela en yüksek 17siyse 13-15 -17-19 gibiiii

teşekkür ederim :) allah herkesin gönlüne göre versin.

anne YAŞ SAT BAT DURUM
esraa86 HAMİŞ
Polypoly HAMİŞ
Elysia 08 mart BEKLEMEDE
meessttrraa 10 mart BEKLEMEDE
tatlicadi55 10 mart BEKLEMEDE
tembel 10 mart BEKLEMEDE
alpellaa 16 mart BEKLEMEDE
antalya2011 16 mart BEKLEMEDE
perisoko 17 mart BEKLEMEDE
aycaece 18 mart BEKLEMEDE
gamze3737 18 mart BEKLEMEDE
bulut0606 18 mart BEKLEMEDE
mfm 18 mart BEKLEMEDE
tarcin10 28 19 şubat 19 mart BEKLEMEDE
candost17 27 25 Şubat 22 mart BEKLEMEDE
Mestitosh 32 27 şubat 22 mart BEKLEMEDE
suvesabun 22 mart BEKLEMEDE
asis 30 24 şubat 23 mart BEKLEMEDE
edb 23 mart BEKLEMEDE
medmus 23 mart BEKLEMEDE
isilisil38 23 mart BEKLEMEDE
hazelrose 24 mart BEKLEMEDE
elmadas 25 mart BEKLEMEDE
jonguil 27 mart BEKLEMEDE
aybice 28 mart BEKLEMEDE
addd83 29 mart BEKLEMEDE
ıdılga 31 mart BEKLEMEDE
eerdgn 31 mart BEKLEMEDE
naz34 31 mart BEKLEMEDE

Bakalım bu liste nasıl görünecek? Daha düzgün olursa burdan devam edelim kızlar.

Son düzenleme:
Bak bu listede döllenmeden sonraki değerler yazıyor. Mesela döllenme oldu, hormon salgılanıyor. 0-1 haftalıkken değer 5-50 arası. Ama daha döllenme yeni oluyorsa negatif bölümde olabilir hala. Yani 0-5 arası. O yüzden hemen ümitsizlik yok

Bakalım bu liste nasıl görünecek? Daha düzgün olursa burdan devam edelim kızlar.[/QUOTE]

Olmuyor.. Ne kadar da düzenliydi ama sayfaa yayınlayınca bozuluyor.. NEYSE..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…