MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

değerlerimi bilmiyorum canım yaa bi sorayım mı ? Kaç çıkınca oluyor gebelik ?

5 ve üzeri çıkınca.genelde gününe 5 gün kala kanda çıkıyor. Geç döllenme falan yoksa ...yani ilişkiden 1 hafta-10 gün sonra kanda çıkıyor...üzülmek yok canım.

Ya kızlar bi cevap verin acaba bi gün kaldığı için çıkmamış olabilir mi ? Yani çıkması gerekiyormuydu off off kafam karma karışıkkk:44::44:

bence çıkması gerekiyordu.
ben kasım ayında ilk çalışmalara başlamıştım. aralığın ilk haftası bademciklerim şişti. ilaç kullanmadan önce kan testi yaptırdım

doktorum 1 günlük bile olsa kan testinde kesin çıkıyor demişti.

bu arada negatif çıkmasına çok üzüldüm ama sen üzülme, ümidini kaybetme arkadaşım

ESRA83cnım benimde adetim 4 gün geçtiğinde kan testim negatif 0.02 çıkmışı..10. gün yeniden ancak farklı bir merkezde yaptırdım pozitif çıktı 274.9 çıktı..başka bir merkezde tekrar etmeni tavsiye edrim..Allah sağlıklı bir bebiş versin hepimizee..çünkü ben düşük yaptım geçen ay Allah kimseye yaşatmasın

BAK ÖNCEKİ YAZILARDAN ÖRNEKLERDEN BİTANESİNİ BULDUMMM CANIM...

Hadi yaaaa neyse artık eğer öyleyse nasip bir başka aya ne yapalımmm... Çalışmaya devam ederizzz artık.

Bende başka bi yerdemi yaptırsam test acaba canımm?

günaydın kızlar,ilk listede adım vardı yeni listede yok sanırım herkez kendini ekliycek,neyseeeee ben akşam yaptıgım test sonuçunu bildireyim sonuç negatif kendimi çok hazırlamıştım olucak diye nasip inş. nisanda olur

Sonuç 0,6 çıktı arkadaşımmm sence nasılll? yani bi ihtimal var mı

hımm 5 ve üzeri diye biliyorum,başka bir yerde test denemelisin,ben böyle durumlarda hep iki ayrı yere giderim,hoş ikisi de farklı çıkar 3. yere gitmek zorunda kalırım bi gitmende fayda var

selam kızlaarrr... okudum yazdıklarınızı, yeni gelenler hoş gelmiş, negatif çıkanlar da üzülmesin ben de aynı durumdayım beraber ilerleriz önümüzdeki aylar :)

eee nasılsınız bakalım??? hala şu tablo işini çözemedik.. tablo yapmakla ilgili bir konu vardı ona göre yaptım ama sayfaya koyunca tablo çıkmıyor öff

Günaydın kızlar. Gözümü açar açmaz yazdıklarınızı okudum tek tek..
İnşallah güzel haberler gelir..
Ya bu arada önceki liste ne güzel ilerliyordu,heralde sonradan tek kişinin eklemesiyle olmuyor deyip,herkes kendini eklesin dediler,ipin ucu koptu gibi :))
Herkes kendini ekliyo arkadaşlar, o yüzden adınız listede yok deyip üzülmeyin. Liste kaldığı yerden devam etmiyo yani yeniden başlamış. Kimse sizi silmedi anlıycağınız.. Ben arada denk gelirsem eklerim ama görmezsem kaynarsınız arada :)) En iyisi herkes kendi yapsın

2-3 gün bekle bakalım canım.belkide geç döllenmedir. Biraz belkeyelim....

Evet en iyisi beklemek bakalım hayırlısı pazartesi filan giderim artık doktora yeniden test için. Bu sefer farklı bir yere giderim. Olmazsa bir dahaki ay çalışmaya devam ederizzz

tembel üzülme sakın herşeyde vardır bir hayır.Allah hepimize hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin,bu topicteki herkes bir gün hamile kalacak inşallah

canım yeniliste nerde ben bulamadım,hem böyle biraz karışık olucak sanırım

Ben sonuç kağıdımı tarattım buraya nasıl kopya ediyoruz...
Bi yardımcı olun ordaki değerlerde gebe kaldığınız akşamki zaman itibariyle gösteriyor

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum bugün benim yumurtlama günüm ve belirtiler var sağ kasığım ve belim ağrıyor dün biz dersimize çalıştık acaba bugünde mi çalışsak yoksa ara mı versek karar veremedim yumurtlamamı kaçırmak istemiyorum. birde bu aağrılarım var ama şu şeffaf akıntı gelmedi o yumurtlama bittikten sonra mı geliyor ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…