bencede hemen değerlerini sormalısın geç döllenme olmuş olabilir
değerlerimi bilmiyorum canım yaa bi sorayım mı ? Kaç çıkınca oluyor gebelik ?
Ya kızlar bi cevap verin acaba bi gün kaldığı için çıkmamış olabilir mi ? Yani çıkması gerekiyormuydu off off kafam karma karışıkkk:44::44:
bence çıkması gerekiyordu.
ben kasım ayında ilk çalışmalara başlamıştım. aralığın ilk haftası bademciklerim şişti. ilaç kullanmadan önce kan testi yaptırdım
doktorum 1 günlük bile olsa kan testinde kesin çıkıyor demişti.
bu arada negatif çıkmasına çok üzüldüm ama sen üzülme, ümidini kaybetme arkadaşım
ESRA83cnım benimde adetim 4 gün geçtiğinde kan testim negatif 0.02 çıkmışı..10. gün yeniden ancak farklı bir merkezde yaptırdım pozitif çıktı 274.9 çıktı..başka bir merkezde tekrar etmeni tavsiye edrim..Allah sağlıklı bir bebiş versin hepimizee..çünkü ben düşük yaptım geçen ayAllah kimseye yaşatmasın
BAK ÖNCEKİ YAZILARDAN ÖRNEKLERDEN BİTANESİNİ BULDUMMM CANIM...
Sonuç 0,6 çıktı arkadaşımmm sence nasılll? yani bi ihtimal var mı
bende başka bi yerdemi yaptırsam test acaba canımm?
2-3 gün bekle bakalım canım.belkide geç döllenmedir. Biraz belkeyelim....
Günaydın kızlar. Gözümü açar açmaz yazdıklarınızı okudum tek tek..
İnşallah güzel haberler gelir..
Ya bu arada önceki liste ne güzel ilerliyordu,heralde sonradan tek kişinin eklemesiyle olmuyor deyip,herkes kendini eklesin dediler,ipin ucu koptu gibi :))
Herkes kendini ekliyo arkadaşlar, o yüzden adınız listede yok deyip üzülmeyin. Liste kaldığı yerden devam etmiyo yani yeniden başlamış. Kimse sizi silmedi anlıycağınız.. Ben arada denk gelirsem eklerim ama görmezsem kaynarsınız arada :)) En iyisi herkes kendi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?