poly canım tebrik ederim. Senin hamilelik kaçın ayında oldu
canım bu sonuçlara göre benim kesin yokk
hayirli cumalar kizlar... Benim yarin regl gunum insallah olmam.aslinda gecen ay 11 de olmustum ve 2 gun erken oluyorum normalde o sekilde hessplarsam bugun olmam gerekiyodu. Silkulasyonum 28 gunde bir. Tabii subat 29 cektigi icin. Aslinda suan 27. Gunumdeyim. Ay biraz karisik oldu galiba neyse.Tablo icin lazim olur diye yasimida yazim 25...bu arada dun idrar testi yaptm ama negatif Eger hamilelik varsa belli olmaz dimi henuz idrarda ?
ama doktor döllenme sürecinde negatif olabilir dedi bana... Bekleyelimn ya umutsuzluk yokkk.... Devam çalışmalara.bakalım pazartesi ben yine kan testi yaptırcam .sonucum yükselirse bebişim annesine tutunuyor demektir. Herşeyin hayırlısı...
Canım bu sonuçlara göre benim kesin yokk
HERKESEEEE GUNAYDINNNN HAYIRLI CUMALAR olsunnn cuma saatinde hep berabr sinerji olusturup dua edelimmm gobuslerimizeee bebeislerrrrrr dolsunnnnnnn
GUUNNAAYYDIINNNNNN :) burda saat daha 10 kizlar beni kinamayin sakinnnnnn cok uyumus diee:))
ADETI 10 GUN GEECEN arkadasimmmmmmm bendede oldu o durum en guzeli ilk once git kan tahlili yaptir ozel bi hastanede 15 tl falan baktinki yokkkkkkkk hemen sogan kurune basla
ayni seyi ben yasadim onun sebebi su : yumurta bi zarin icinde gelisiyo o zardan cikip yumurtluyosun o zardan cikamayinca kist gibi olan bir sey olusuyo bende oyle olmustu sogan kuruyle hallettim Allahima bin sukurrrrr
KIZLARR maydanozlu sutude denedim aksammmmmmmm hadi bakalim hairlisii
AYY NE OZLEMISIM SIZIII CENEME BAKK VALLLLLL
MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSS
bendede idrarda negatif çıktı. Genelde erkek bebekler idrarda geç çıkar diyorlar ama ne kadar doğru bilemem ...
HERKESEEEE GUNAYDINNNN HAYIRLI CUMALAR olsunnn cuma saatinde hep berabr sinerji olusturup dua edelimmm gobuslerimizeee bebeislerrrrrr dolsunnnnnnn
GUUNNAAYYDIINNNNNN :) burda saat daha 10 kizlar beni kinamayin sakinnnnnn cok uyumus diee:))
ADETI 10 GUN GEECEN arkadasimmmmmmm bendede oldu o durum en guzeli ilk once git kan tahlili yaptir ozel bi hastanede 15 tl falan baktinki yokkkkkkkk hemen sogan kurune basla
ayni seyi ben yasadim onun sebebi su : yumurta bi zarin icinde gelisiyo o zardan cikip yumurtluyosun o zardan cikamayinca kist gibi olan bir sey olusuyo bende oyle olmustu sogan kuruyle hallettim Allahima bin sukurrrrr
KIZLARR maydanozlu sutude denedim aksammmmmmmm hadi bakalim hairlisii
AYY NE OZLEMISIM SIZIII CENEME BAKK VALLLLLL
MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Hayirli cumalar kizlar... Benim yarin regl gunum insallah olmam.aslinda gecen ay 11 de olmustum ve 2 gun erken oluyorum normalde o sekilde hessplarsam bugun olmam gerekiyodu. silkulasyonum 28 gunde bir. Tabii subat 29 cektigi icin. Aslinda suan 27. Gunumdeyim. Ay biraz karisik oldu galiba neyse.tablo icin lazim olur diye yasimida yazim 25...bu arada Dun idrar testi yaptm ama negatif eger hamilelik varsa belli olmaz dimi henuz idrarda ?
Canım benim şöyle tam olarak : 7 Şubat sat tarihim ve yumurtlama günlerimde 21 ile 26 şubat arasıydı hesaplarıma göre. Bizde düzenli olarak ilişkiye girdik o tarihlerde. Bat tarihim ise 10 mart. Acaba test için erken miydi o yüzden mi çıkmadı diye düşünüyorum çünkü kendimde o kadar farklılıklar hissediyorumki.
Kızlar cevapppp yok mu bana ???
PISICANLLARR valla logusa taklidi yapiyorummmmmmm :))) yataktan sesleniyorumm halaa sizee:)))) aksam yaptim maydanozlu sutu ondan beri yumurtalari sicak tutalim dieeeeeee sarildik sarmalandikkkk yatiyorummm :))))
londra fatihiiiiiiiiiii olmaktansa spermm fatihi olmakkk istiyorummmmm bennnnnnnnnn :))) Turkiyeden arkadasimiz geliooo esimin arkadasii cocuk sordu bisey istyiomusunuz dieeeeee yanlislikla :) bendeki isteklere bakin Femara (yumurta olgunlastiriciymis ) , keci boynuzu , corek otu halee bakk yaa yicez kafayiiii yakindaa artik utanma falanda kalmadi siparise bakarmisiniz :))))))
esim dioo bu cocukk dogsunnnn bi oyuncak falan istesinnn cikaricam daha gelmeden bize yaptirdigi masraflariiii :)))
testler ; kurler ; emegii cabasiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?