MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

poly canım tebrik ederim. Senin hamilelik kaçın ayında oldu

ilk denemede oldu. Ilk o gün korunmadım sadece oldu... Valla tam isabet . Baskettt ama kızımda hergece yaptığımı bilirim 4 ay boyunca. Allahım tiksinmiştim artık cinsellikten...yemek yemek gibi bişi olmuştu. Takmıştım o zmanlar. Buda böyle oldu... Herşeyin vakti zamanı var...

Hayirli cumalar kizlar... Benim yarin regl gunum insallah olmam.aslinda gecen ay 11 de olmustum ve 2 gun erken oluyorum normalde o sekilde hessplarsam bugun olmam gerekiyodu. silkulasyonum 28 gunde bir. Tabii subat 29 cektigi icin. Aslinda suan 27. Gunumdeyim. Ay biraz karisik oldu galiba neyse. tablo icin lazim olur diye yasimida yazim 25...bu arada Dun idrar testi yaptm ama negatif eger hamilelik varsa belli olmaz dimi henuz idrarda ?

Elysia 08 mart BEKLEMEDE
meessttrraa 10 mart BEKLEMEDE
tatlicadi55 10 mart BEKLEMEDE
tembel 10 mart BEKLEMEDE
alpellaa 16 mart BEKLEMEDE
antalya2011 16 mart BEKLEMEDE
perisoko 17mart BEKLEMEDE
aycaece 18 mart BEKLEMEDE
gamze3737 18 mart BEKLEMEDE
bulut0606 18 mart BEKLEMEDE
mfm 18 mart BEKLEMEDE
tarcin10 19 mart BEKLEMEDE
candost17 22 mart BEKLEMEDE
Mestitosh 32 22 mart BEKLEMEDE
suvesabun 22 mart BEKLEMEDE
asis 30 23 mart BEKLEMEDE
edb 23 mart BEKLEMEDE
medmus 23 mart BEKLEMEDE
isilisil38 23 mart BEKLEMEDE
hazelrose 24 mart BEKLEMEDE
elmadas 25 mart BEKLEMEDE
aybice 28 mart BEKLEMEDE
addd83 29 mart BEKLEMEDE
ıdılga 31 mart BEKLEMEDE
eerdgn 31 mart BEKLEMEDE
naz34 31 mart BEKLEMEDE
jonguil 27 mart BEKLEMEDE

bir de ben deneyeyim dedim ama ancak böyle oldu

canım bu sonuçlara göre benim kesin yokk

ama doktor döllenme sürecinde negatif olabilir dedi bana... Bekleyelimn ya umutsuzluk yokkk.... Devam çalışmalara.bakalım pazartesi ben yine kan testi yaptırcam .sonucum yükselirse bebişim annesine tutunuyor demektir. Herşeyin hayırlısı...

bendede idrarda negatif çıktı. Genelde erkek bebekler idrarda geç çıkar diyorlar ama ne kadar doğru bilemem ...

HERKESEEEE GUNAYDINNNN HAYIRLI CUMALAR olsunnn cuma saatinde hep berabr sinerji olusturup dua edelimmm gobuslerimizeee bebeislerrrrrr dolsunnnnnnn

GUUNNAAYYDIINNNNNN :) burda saat daha 10 kizlar beni kinamayin sakinnnnnn cok uyumus diee:))

ADETI 10 GUN GEECEN arkadasimmmmmmm bendede oldu o durum en guzeli ilk once git kan tahlili yaptir ozel bi hastanede 15 tl falan baktinki yokkkkkkkk hemen sogan kurune basla

ayni seyi ben yasadim onun sebebi su : yumurta bi zarin icinde gelisiyo o zardan cikip yumurtluyosun o zardan cikamayinca kist gibi olan bir sey olusuyo bende oyle olmustu sogan kuruyle hallettim Allahima bin sukurrrrr

KIZLARR maydanozlu sutude denedim aksammmmmmmm hadi bakalim hairlisii

AYY NE OZLEMISIM SIZIII CENEME BAKK VALLLLLL
MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Canım benim şöyle tam olarak : 7 Şubat sat tarihim ve yumurtlama günlerimde 21 ile 26 şubat arasıydı hesaplarıma göre. Bizde düzenli olarak ilişkiye girdik o tarihlerde. Bat tarihim ise 10 mart. Acaba test için erken miydi o yüzden mi çıkmadı diye düşünüyorum çünkü kendimde o kadar farklılıklar hissediyorumki.

BUGUN guzel mujdeli bi haberrrrr var miii??????????

durumlar nedir kizlar ? MART PISICANLARRRIM

Günaydın Londra fatihiiiiiiiii

şu kürlerden fayda görürsen bende başlayacam vallaa...

buarada allah neşeni bozmasın canımmm

belli olanda oluyor , olmayanda erken geç döllenmeden kaynaklanıyor sanırım...birde gebelik olmadığı halde idrarda pozitif gösterenler var..
onlar daha kötü....başıma geldi önce sevindim sonra yıkıldım

Kızlar cevapppp yok mu bana ???

PISICANLLARR valla logusa taklidi yapiyorummmmmmm :))) yataktan sesleniyorumm halaa sizee:)))) aksam yaptim maydanozlu sutu ondan beri yumurtalari sicak tutalim dieeeeeee sarildik sarmalandikkkk yatiyorummm :))))

londra fatihiiiiiiiiiii olmaktansa spermm fatihi olmakkk istiyorummmmm bennnnnnnnnn :))) Turkiyeden arkadasimiz geliooo esimin arkadasii cocuk sordu bisey istyiomusunuz dieeeeee yanlislikla :) bendeki isteklere bakin Femara (yumurta olgunlastiriciymis ) , keci boynuzu , corek otu halee bakk yaa yicez kafayiiii yakindaa artik utanma falanda kalmadi siparise bakarmisiniz :))))))

esim dioo bu cocukk dogsunnnn bi oyuncak falan istesinnn cikaricam daha gelmeden bize yaptirdigi masraflariiii :)))

testler ; kurler ; emegii cabasiii :))

valla canım ben senin yerinde olsam aa tamam negatifmiş deyip yoluma bakarım çünkü kan testinde hemen çıkıyormuş dediklerine göre... geçen ay beni adetim 15 gün gecikti ben de şüphelendim kan testi 0 çıktı gittim söktürücü kullandım ve adet oldum yani bilemicem yine de Allah bilir ama bişey yok gibi... istersen başka bir yerde daha yaptır içine sinmiyorsa...

tatlım her şey olabilir ben bir şey diyemiyeceğim sana.

artııııııı herkesin bünyesi ve vücudu çok farklı. bence sen sabret , mesela 1 hafta daha bekle ve tekrar kan testi yaptır

canım bende her seferinde sarınıp sarmalanıyorum. daha öncede yazmıştım eşimde benimle birlikte yanıma yatıp ayaklarını yukarı kaldırıyor :))))))))))

canimmm bence hicc kafani yorma direk git kan tahlili yaptir kafanide kendinide strese sokma derim ben ... erken daha cikmaz o kesin ama bi kere icinde kurt dustu simdi seniii varsada bebis tutunucaksada sen stresle onu yorucaksin git yap tahlilini gel varsaaaa kutlariz insallahhhhh cnmmmmm hee baktik yokmuu calismaya devammm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…