bebimde umutlar mart a kaldı hasta oldum bu ay.:2::2::2:
ya benim halim ne olcak acaba
ocak 7 hastalandim bu ay gelmedi bekliyorum ama hamileyim bilmiyorummmmmmmmmmm
kızlarrrrrr ben de geldim..nitekim bugün itibariyle şubat ayından ümidimi kesmiş bulunuyorum..umarım mart ayı hepimizie uğurlu gelirumarım güzel haberler veririz burdan
arkadaşlar benim adet tarihimde 21 şubat. bekliyorum bakalım sonucu. bu arada gebelik için ne kadarda bir deniyosunuz ilişkiyi? sadece yumurtlama günündemi yoksa diğer günlerde deniyormusunuz?
adet gününün 10.gününden itibaren 20.güne kadar denenmesi olasılıgı artırıyor bence..yumurtaların 36saate spermlerinse 72 saate kadar canlı kalabildiğini düşünürsek tam olarakta yumurtlama gunumuzden de emın olamıyorsak söylediğim gibi olması hamile kalma sansını artıracaktır..
kolay gelsin
teşekkür ederim.ben 6 7 aydır o günler deniyom ama bişey yok. bakalım bu ay ne olacak. bide bişey daha soracağım. ilişki esnasında baskı olunca kasık ağrısı oluyomu arkadaşım? aynı ağrı bende bazen büyük tuvalete çıkmadan öncede oluyo. gaz olduğundada baskı yapıyo ve sancıyo. neden acaba? doktora gittiğimde ilişki sırasındaki ağrı için sol yumurta hafif yapışık o yapabilir dedi. ama diğer sıkıntıları yapmaz bence. bunun için acaba hangi doktora gitmeliyim. inşallah hamileliğe engel değildir.
arkadaşlar benim adet tarihimde 21 şubat. bekliyorum bakalım sonucu. bu arada gebelik için ne kadarda bir deniyosunuz ilişkiyi? sadece yumurtlama günündemi yoksa diğer günlerde deniyormusunuz?
kuzenim hamile kalmış bugun haberini aldıık sevindim onun adına ama bende çok üzülüyorum niye benim bebeğim olmuyor diye.Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin banada etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?