Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

aahhh ahhhh benide benide alın..

7 aylık evliyim,yaş oldu 29:84:
kiminle konuşsam üstüne düşme bu kadar diyor ama olmuyor işte,yaşamayan anlamıyor
yaklaşık 3 aydır troid tedavisi görüyordum çok şükür bu ay normale döndü ve umutlarım arttı..
eşimede keçi boynuzu kürü içirmeye başladım 3-4 gündür..
benimlde beklenmeyen adetim 25 şubat..
fakat ilk defa kasıklarımda ve karnımın yanlarında acayip ağrılar oluyor..bu bir belirti olabilirmi diye ümit sardı her yanımı
dillerim allah nasip etsin hepimize

Son düzenleme:
Ben hele martı iple çekiyorum hayatımda ilk defa bukadar ara verdim 8 ay boş gebelik yaşadım temmuzda sonrada deprezan vs martta başlıcam kısmetse çok istiyorum çok 7 yıla gircem 2 boş gebeliğim var :

ınsallah ısteyen herkes hamıle kalır :d dunyanın en guzel meslegı annelık o duygu paha bıcılemez okadar guzelı ınsallah bende hamıle kalırım bu ayda 2ıncıye ( (

benımde beklenmeyen adet tarıhım 16 mart benıde lıste yapılırsa ekleyın byy

d_celebı 21 subat
blgs 28 subat
sevennur 6 mart
elsıla 25 subat
sultang88 16 mart

Son düzenleme:
bugün kırmızıları görünce şubat ayı umutlarım pedlerimle beraber çöpe gitti... mart ayı hayırlısıyla çift çizgiyi görürüm...
bu ay yumurtlama günümü ateş ölçme yöntemiyle tespit edicem inşallah...yöntem hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi... :44:

d_celebı 21 subat
blgs 28 subat
sevennur 6 mart
elsıla 25 subat
sultang88 16 mart
nesli58 14 Mart
porqua 14 Mart

d_celebı 21 subat
blgs 28 subat
sevennur 6 mart
elsıla 25 subat
sultang88 16 mart
nesli58 14 Mart
porqua 14 Mart

şubatta hüsrana uğrayan ümitlerim mart ayında yeşerir inşallah benim BAT 13 mart .. ekler misiniz lütfen hayırlı bol hamişli bol bebişli bi ay olur inşallah mart

d_celebı 21 subat

blgs 28 subat

sevennur 6 mart

elsıla 25 subat

sultang88 16 mart

nesli58 14 Mart

polanegri 6,7,8 Mart

yorgungonul 15 Mart

porqua 14 Mart

alisya01 13 mart

Son düzenleme:
şubatta hüsrana uğrayan ümitlerim mart ayında yeşerir inşallah benim BAT 13 mart .. ekler misiniz lütfen hayırlı bol hamişli bol bebişli bi ay olur inşallah mart

hadi bakalim alisya01 bekliyorum hayirlis haberlerini

Kizlar gün gün ne belirti yasiyorsak yazalim olurmu paylasalim bende yazicam..

Son düzenleme:
selam kızlar herkese...şubatta üzülenlerdenim bende.inşallah 15 martta güleceğim.hayırlısı bakalım.hepimizin dualarını rabbim kabul eder inşallah.

6-7-8 mart arası bişi benmkide kızlar benide sıkıştırın yerleştirin listeye.:):):):) ağlamak istemiyorum artıkkkk hepimiz hamile kalalım bu ayyyy inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…