Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

kizlar benim adetime 11 gün var sadece belirti olarak cok fazla gazim var ama 5 dk bir afedersiniz gaz cikariyorum :)sizde belirtiler varmi

Umudum marta kaldı artık...Bu ay gecikmeyi beklerken 5 gün erken oldum ,ümitlenmeye bile fırsat olmadı yani....

kızlar bende bugün yine doktora gittim.hormonlarım geçen aykinden daha kötü çıktı.yarın tekrar gidicem,artık neyse tedavisi başlansın..

benimde beklenmeyen adet tarihim 17 mart..bakalım bu ay nasıl olacak..hamile kalamayacağımı biliyorum ama yinede o listede olmak bile güzel..

canim niye üzülüyosunki kafana ne kadar takasan moralin o kadar bozulur bak bizde bekliyoruz ümidini kesme rabbim büyük insallah hamile kalicaksin ve o listede hamile görünüceksin

d_celebı 21 subat( belirti varmi canim)

blgs 28 subat

sevennur 6 mart

elsıla 25 subat

sultang88 16 mart

nesli58 14 Mart

polanegri 6,7,8 Mart

yorgungonul 15 Mart

porqua 14 Mart

alisya01 13 mart

aygünes 17 mart

Son düzenleme:
olsun canim üzülme martin kacinda adet olucaksin söyle seni listeye eklim

Saol canım benim...Bu aya göre 17 sinde ama normalde 22 sinde oluyordum...Benide ekleyin olurmu?İnşallahh güzel haberler veririz birbirimize mart ayında .....

Saol canım benim...Bu aya göre 17 sinde ama normalde 22 sinde oluyordum...Benide ekleyin olurmu?İnşallahh güzel haberler veririz birbirimize mart ayında .....

tabi eklerim canim insallah hayirli haberler vericez birbirimize yilmak yok yola devam hadi bakalim 17 mart olrak ekliyorum o zaman canim

d_celebı 21 subat( belirti varmi canim)

blgs 28 subat

sevennur 6 mart

elsıla 25 subat

sultang88 16 mart

nesli58 14 Mart

polanegri 6,7,8 Mart

yorgungonul 15 Mart

porqua 14 Mart

alisya01 13 mart

aygünes 17 mart

susuz 17 mart

Son düzenleme:
canim niye üzülüyosunki kafana ne kadar takasan moralin o kadar bozulur bak bizde bekliyoruz ümidini kesme rabbim büyük insallah hamile kalicaksin ve o listede hamile görünüceksin

şurda bir altı ay daha uğraşıcaz ondan sonrada olmazsa oluruna bırakıcaz artık.9 aylık ewliyiz şuan en başından beri deniyoruz ama olmuyor.meğer bende problem varmış.eşimede baktırdık ama cinsel perhizin 4. günü gitmiştik.+4 ileri doğru hızlı hareketli %1 çıktı.doktor tekrarlayalım ama bu sefer 3. günü gelin dedi..belki çok beklendiği için hareketi azalmıştır dedi..

ve işin garibi biz bu doktor işleriyle uğraşırken hastanede bir telefon geldi eşime.
ben kadın doğum ve bebek dostu hastanesinde hemşirelik yapıyorum..arayan eşimin arkadaşıymış.ria ile korundukları halde hamile kalmış eşi,onu aldırmak için aramışlar..benim için bize yardım edebilirmi diyordu..o an o kadar kötü oldumki.biz burda o minik mucize için kendimizden geçiyoruz,başkalarıda aldırmak için uğraşıyor.böyle bişeyle bana gelmelerine o kadar kızdımki..yardımcı olamam!! dedim ve bunu yasal olmayan yollardan istiyorlardı benden..

d_celebı 21 subat ( belirti varmi canim)

blgs 28 subat

sevennur 6 mart

elsıla 25 subat

sultang88 16 mart

nesli58 14 Mart

polanegri 6,7,8 Mart

yorgungonul 15 Mart

porqua 14 Mart

alisya01 13 mart

aygünes 17 mart

gida_pinar 9 Mart

Son düzenleme:

o kadar üzülüyorumki bebek aldiran insanlara..bu insanlar bebek katili mecbur kalmadigin sürece niye aldiriyosunki demi??Rabbim olmayanlara versin insallah.sen de bu kadar üzülme canim gelicek bi gün süpriz yapicak bigün buna inan lütfen.

meraba canim tabiki hemen ekliyorum...hayirli haberlerle insallah

merhaba bende bebegime kavusmayi bekliyorum tarih veremicem cunku her ay 10 ileri atiyor ama ama bu ay 17 de olduguma gore sanirim 27 diyebiliriz banada arkdasim insallah guzel bir ay olur bol bol hamile haberi aliriz burdan

kızlar daha öncedende yazdım ama beni de eklermisiniz 11 mart adet günüm bu ayın 24 ü yumurtlama günüm 3.5 yıldır hiç korunmadım ama her ay denemişliğim yok.
tek sorunum testesteron hormonumun yüksek çıkması aranızda varmı tte hormonu yüksek olan ne umutsuz vakayım ya hiç rastlamadım.

ben de umutsuuzum ama ekleyin benide aranızdayımmm
4 mart

d_celebı 21 subat ( belirti varmi canim)

blgs 28 subat

sevennur 6 mart

elsıla 25 subat

sultang88 16 mart

nesli58 14 Mart

polanegri 6,7,8 Mart

yorgungonul 15 Mart

porqua 14 Mart

alisya01 13 mart

aygünes 17 mart

gida_pinar 9 Mart

ruuhi 27 Mart

pptya87 11Mart

beteray 4 Mart

Son düzenleme:

bende varımm inşş hamile oluruz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…