internet bilgilerine göre adet tarihimizden 14 gün önce yumurtluyomuşuz
peki benim gibi 10 gun ileri gelen adet yasayanlar ne zaman yumurtluyor ya daha bunu bilmiyorum turkiyede yasamadigima cok pismanim yaaaaaaaaaaaaa cok ilgileniyorlar dikkatliler her detayi arastiriyorlar bana normal deyip gonderiyorlar gec gelebilirmis bir dusuk yasadim ben temmuzda ve artik istiyorum ama adetim gec gelince yumurtlamam olmuyormus diye okudum korkuyorum
yumurtlama döneminden 3 gün önce ilişkide bulununca spermin vücutta 72 saat canlı kalabilmesinden dolayı hamile kalınabilirmi? düşük bi ihtimal mi yoksa yüksek bi ihtimal mi? fıttırmadan önce cevap yazın kızlar nolurrrr
cnm ya en iy dk ların bile açıklaması değişiyor kimisi 48 saaat kmsi de biraz daha fazla diyorlar ama en iyisi yumurtlama öncesi ve sonrası gün devam etmeliyumurtlama döneminden 3 gün önce ilişkide bulununca spermin vücutta 72 saat canlı kalabilmesinden dolayı hamile kalınabilirmi? Düşük bi ihtimal mi yoksa yüksek bi ihtimal mi? Fıttırmadan önce cevap yazın kızlar nolurrrr
CANIM ALLAH BİLİR NE DESEK BOŞŞ şimdi akıntıya göre spermin canlı kalma durumu deişiyomuş rahim mikrop sanıp öldürüyomuş spermi salgı olmayıncayumurtlama döneminden 3 gün önce ilişkide bulununca spermin vücutta 72 saat canlı kalabilmesinden dolayı hamile kalınabilirmi? düşük bi ihtimal mi yoksa yüksek bi ihtimal mi? fıttırmadan önce cevap yazın kızlar nolurrrr
canim zaten hazirda beklese sperm cok daha iyiymis yani o yuzden gun asiri iliski tavsiye ediyor doktorlar
ovulasyon testi dene canım birde incir kürü dene
yani ihtimal yüksek mi bişiiiii de nolurrrrrrrr
internetten yurt dışı sipariş yokmu????? ordaki eczanelerde de olması lazım yaaa
ya rahat ol olursa mutlu olmucakmisin sen niye boyle sitres yapiyon ben ilk bebegimi bu sitres yuzunden kaybettim rahat ol lutfen canim onlar tutunmaya calsirken huzur istiyor malesef bizde bunu asaramiyoz yoksa cok cabuk gelcek ben yurt disindayim bakiyom cart cart doguruyor kadinlar kendi kendime dusunuyrum bunlar nasil boyle hemen hamile kaliyor doktorun dedigi sey ne biliyormusun zevkine baktilari icin rahat hamile kaliyorlarmis bebek icin iliskiye bile girmezlermis allahim bizede nasip etsin ya su rahatligi
benim derdim o değil.ben zevkine bakıyorum bana birileri evet ihtimal yüksek deseler umursamıycam ya da hayır düşük bi ihtimal deseler yine umursamıycam ben onu merak ediyorum yoksa bu ay olsa da olur olmasa da bi sonraki aya kalır nolcak.ben bunu öğrenmek istiyorum sadece.
tatlim bunu ancak allah bilir insallah allah gonlune gore versin
tatlim bunu ancak allah bilir insallah allah gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?