Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

yumurtlama döneminden 3 gün önce ilişkide bulununca spermin vücutta 72 saat canlı kalabilmesinden dolayı hamile kalınabilirmi? düşük bi ihtimal mi yoksa yüksek bi ihtimal mi? fıttırmadan önce cevap yazın kızlar nolurrrr

bilmiyorum adet sancılarım çook oluyoor benim nasıl olması gerektiğinni bilmiyorum hangisi uygun bilmiyom. bide tayin nedeniyle şırnak cizredeyim batmana gidicem ve tel den ardım hastaneyi özel dünya hastaanesini anestezi ile olur dediler çok üzgünüm çok

internet bilgilerine göre adet tarihimizden 14 gün önce yumurtluyomuşuz

peki benim gibi 10 gun ileri gelen adet yasayanlar ne zaman yumurtluyor ya daha bunu bilmiyorum turkiyede yasamadigima cok pismanim yaaaaaaaaaaaaa cok ilgileniyorlar dikkatliler her detayi arastiriyorlar bana normal deyip gonderiyorlar gec gelebilirmis bir dusuk yasadim ben temmuzda ve artik istiyorum ama adetim gec gelince yumurtlamam olmuyormus diye okudum korkuyorum

6 aydır doktor kontrolündeyim sanırım doktor E2 değerinden anlıyor östrojen hormonuymuş.lh fsh falan bakmıştı MRI ÇEKİLDİ ONDAN SONRA SÖLEDİ

ovulasyon testi dene canım birde incir kürü dene

canim zaten hazirda beklese sperm cok daha iyiymis yani o yuzden gun asiri iliski tavsiye ediyor doktorlar

bende polikistik over varmış ama bu ay ilaç ile yumurtlaamam çok ii olmuş menogon ve çatlatma iğnesi oldum kalamadım hamilee baktı dr bütün tahlillere yeniden iii çıktı çok iii hemde ... bi de tüplerine bakalım dedi

cnm ya en iy dk ların bile açıklaması değişiyor kimisi 48 saaat kmsi de biraz daha fazla diyorlar ama en iyisi yumurtlama öncesi ve sonrası gün devam etmeli

CANIM ALLAH BİLİR NE DESEK BOŞŞ şimdi akıntıya göre spermin canlı kalma durumu deişiyomuş rahim mikrop sanıp öldürüyomuş spermi salgı olmayınca

ovulasyon testi dene canım birde incir kürü dene

canim incir kuru denicektim bir baktimki birisinin doktoru demiski oyle seyler denemyin kontrol olmadan yoksa kistlerle dolar yumurtaliklariniz korktum acikcasi ovulasyon testide burda varmi bilmiyom bakmam lazim ben turkiyede degilim

internetten yurt dışı sipariş yokmu????? ordaki eczanelerde de olması lazım yaaa

yani ihtimal yüksek mi bişiiiii de nolurrrrrrrr

ya rahat ol olursa mutlu olmucakmisin sen niye boyle sitres yapiyon ben ilk bebegimi bu sitres yuzunden kaybettim rahat ol lutfen canim onlar tutunmaya calsirken huzur istiyor malesef bizde bunu asaramiyoz yoksa cok cabuk gelcek ben yurt disindayim bakiyom cart cart doguruyor kadinlar kendi kendime dusunuyrum bunlar nasil boyle hemen hamile kaliyor doktorun dedigi sey ne biliyormusun zevkine baktilari icin rahat hamile kaliyorlarmis bebek icin iliskiye bile girmezlermis allahim bizede nasip etsin ya su rahatligi

internetten yurt dışı sipariş yokmu????? ordaki eczanelerde de olması lazım yaaa

bilmiyom canim esime solesem iyice abarttin diyor ya burdaki doktorlara guveniyor o onca insan yasiyor diyor rahat deyip duruyor yani bir dusuk yasadim cok sukur bir kere kaldim ya hamile kalirim allahin izniyle diiyom ama gel gelelim elimde degil ya cok istiyorum ben yanlizim bir esim var burda baska kimsem yok allahim fazla aratmasin insallah hepimize nasip etsin

benim derdim o değil.ben zevkine bakıyorum bana birileri evet ihtimal yüksek deseler umursamıycam ya da hayır düşük bi ihtimal deseler yine umursamıycam ben onu merak ediyorum yoksa bu ay olsa da olur olmasa da bi sonraki aya kalır nolcak.ben bunu öğrenmek istiyorum sadece.

tatlim bunu ancak allah bilir insallah allah gonlune gore versin

ya arkadaslar supelı ılıskıden kac gun sonra hamılelık belırtısı olusmaya baslar bıde kac gun sonra ıdrar testınde cıkar ben son adet tarıhım 16 mart 23 martta ılıskı oldu en erken ne zaman ogrenebılırım kac gun sonra

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…