ya arkadaslar supelı ılıskıden kac gun sonra hamılelık belırtısı olusmaya baslar bıde kac gun sonra ıdrar testınde cıkar ben son adet tarıhım 16 mart 23 martta ılıskı oldu en erken ne zaman ogrenebılırım kac gun sonra
aminnn sağol.hamile kalabilirim de kalmayabilirim de bekliycem artık
guzel haberini beklicem burdan takip edicem pelin insallah bende gelcek ay guzel bir haber yazarim artik gelsin bebebgim yaaaaaaaaaaa cok istiyorum hevesim kaldi kursagimda alahim bir dahakine sonuna kadar nasip etsin
ben senin kadar istemiyorum eğer ikimizden birine verecekse Allah inşallah sana verir.adına mutlu olurum bende.Allah kimseyi anne olmaktan mahrum bırakmasın.içinizden amin diyin kızlarrrrrr pozitif enerji yayalım ki etrafımıza güzel istediğimiz şeyler olsun dimi ama?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimize nasip et allahim
kanda gebelik ilişkiden kaç gün sonra belli olur diye sormuştum ama cevap veren olmadı :44:
ya arkadaslar supelı ılıskıden kac gun sonra hamılelık belırtısı olusmaya baslar bıde kac gun sonra ıdrar testınde cıkar ben son adet tarıhım 16 mart 23 martta ılıskı oldu en erken ne zaman ogrenebılırım kac gun sonra
inşallah isteyen herkeze versin.sokağa,çöpe,camiye bırakıp kaçanlara da vermesin
CNM YA BNM ÇOK KAFAM KARIŞTIIII!!! Şimdi bnm 18 ŞUbat adet başladı beklenmeyenimmmm 18 MARTTTTT BUNA GÖRE YANIT VEREBİLİRMİSİNNN.
aminnn sanki oçöpe atanlar bizim kadar uğraşıyor heee bir kere yapıyorlarr aaaaa hamileyizzz bu da nerden çıktı diyorlar bizde aylardır uğraşıyoruz tık yokk bu nasıl işşşş yaaa haksızmıyım?
şu kazayla oldu diyenlere hayret ediyorum nasıl denk getryrsnz da kaza oluyorrr 1 kere de yawww töbe töbeee
Allah kimine hemen verir kimine biraz gecikince verir kimisine de hiç vermez öyle işte yapacak bişi yok.ben şunu merak ediyorum ilk denemeyle hamile kalınabiliyo mu gerçekten?
kalınıyooo bitanemmm oooo o kadar cok ki öle duyduğum..ilk gece sendromu işte..bende çok şaşırıyorum duyunca..hemen korunmayı bıraktık oldu diyen.ve şu sıra cevremde o kadar hamile varki..hepside 2.çocuğa hemde..
hımm iyimiş ya.senin beklenmeyen adet günün ne zaman?
kızlar şimdi ben geçen ay 6 şubatta adet oldum bu ay 4 ünde bekliyorum yalnız hesabıma göre 22.sinde yumurtlamam gerekiyordu bu ay yumurtlama işine felaket taktım.ve dün ve bugün kremsi yumurta akı dediğimiz sıvı geliyor ara ara iç çamaşırımdan takip ediyorum koyu kıvamlı sanırım hesabı yanlış yaptım ben öle mi..24 ünde mi yumurtladım yani bu akıntıyı görünce yumurtladım diye düşündüm yoksa yumurtlama haberi mi hemn işe mi koyulayım hmmm??
el atın şu sorunuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?