Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

tatlim kan tahlilinde bir haftalikken bile cikiyormus
idrar gec cikiyor mesela benim baya gec cikmsiti
eger kan tahlili imaknin varsa ogrenirsin kesin

aminnn sağol.hamile kalabilirim de kalmayabilirim de bekliycem artık

guzel haberini beklicem burdan takip edicem pelin insallah bende gelcek ay guzel bir haber yazarim artik gelsin bebebgim yaaaaaaaaaaa cok istiyorum hevesim kaldi kursagimda alahim bir dahakine sonuna kadar nasip etsin

guzel haberini beklicem burdan takip edicem pelin insallah bende gelcek ay guzel bir haber yazarim artik gelsin bebebgim yaaaaaaaaaaa cok istiyorum hevesim kaldi kursagimda alahim bir dahakine sonuna kadar nasip etsin

ben senin kadar istemiyorum eğer ikimizden birine verecekse Allah inşallah sana verir.adına mutlu olurum bende.Allah kimseyi anne olmaktan mahrum bırakmasın.içinizden amin diyin kızlarrrrrr pozitif enerji yayalım ki etrafımıza güzel istediğimiz şeyler olsun dimi ama?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimize nasip et allahim

mart mı?? şubat olmasın o..bence kan testinden bir kaç gün sonra öğrenebilirsin hormonlarla alakalı bişiymiş bu bazı kadınların geç oluşuyormuş bazı kadınlarda hemen belli oluyormuş ne kadar bat a yakın olursan o kadar iyi olur tatlım nacizane fikrim bu

inşallah isteyen herkeze versin.sokağa,çöpe,camiye bırakıp kaçanlara da vermesin

aminnn sanki oçöpe atanlar bizim kadar uğraşıyor heee bir kere yapıyorlarr aaaaa hamileyizzz bu da nerden çıktı diyorlar bizde aylardır uğraşıyoruz tık yokk bu nasıl işşşş yaaa haksızmıyım?
şu kazayla oldu diyenlere hayret ediyorum nasıl denk getryrsnz da kaza oluyorrr 1 kere de yawww töbe töbeee

diğer topikle karıştırıyorum hep yaaa birde o tarafa yazdım ki beni listeden niye çıkardınız...hahahah

kızlar cvplar için tşklerrr
benim bat ım 4 mart gibi fln ilk denemelerr umarım olur ama martta daha sıkı bi uygulamaya baslıycaz inş burdaki destek ortamı muthiş motıvasyon süper bu gidişle hepimiz hamile kalırız diyorum

CNM YA BNM ÇOK KAFAM KARIŞTIIII!!! Şimdi bnm 18 ŞUbat adet başladı beklenmeyenimmmm 18 MARTTTTT BUNA GÖRE YANIT VEREBİLİRMİSİNNN.

yani 17. günü yumurtlama günün demek..buda 6 ocağa denk geliyor.ama tam bu gün olacak diye bişey yok.3 gün öncesini ve 3 gün sonrasınıda alarak çalış..2,4,6,8,10,..ocakta çalışırsan tutma ihtimali yüksek..ama dediğim gibi yumurtlamasında problem olmayan,düzenli adet gören kişilerde bu şekilde.bazen stresten yumurtan geç çatlayabilir bunlarıda göz önünde bulundur.

mesela benim de adet tarihim seninkisiyle aynı ama benim yumurtlamam olmuyor,yada ne zaman olduğunu anlayamıyoruz.o yüzden adetin 11. gününden itibaren günaşırı ilişki deniycez bakalım:44:

kızlar mrb. benimde 6 aydır olmuyor. bu ay doktora gidicem hormon testi için. benim gibi olanlar var mı kızlar. adet tarihim 23 mart ekler misiniz beni de

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ

d_celebı 21 subat

blgs 28 subat

umutdeniz 2 mart

beteray 4 Mart

cardelenss 4 mart

sevennur 6 mart

polanegri 6,7,8 Mart

yavrisko 6 mart

gida_pinar 9 Mart

nissam 9 mart

pptya87 11Mart

alevdeniz 12 mart

alisya01 13 Mart

özlemvetatlicadi 13 Mart

arzuum_79 13 mart

nesli58 14 Mart

porqua 14 Mart

srrbkl 14 Mart

yorgungonul 15 Mart

semanta33 15 mart

sinem16 15 mart

sultang88 16 mart

aygünes 17 Mart

kayyum 17 Mart

edali21 18 mart

pelin7 18 mart

b_dilek 20 Mart

simlipembe 22 mart

seda__ 23 mart

edanur_24 23 mart

elsıla 25 subat

ruuhi 27 Mart

Son düzenleme:
selam kızlar 11 mart beklenmeyen adet tarihi. benide eklerseniz sevinirim. ilk deneme umarım başarılı olur. beklenen bütün bebekler mart ayı ile gelir inşallah :)

Allah kimine hemen verir kimine biraz gecikince verir kimisine de hiç vermez öyle işte yapacak bişi yok.ben şunu merak ediyorum ilk denemeyle hamile kalınabiliyo mu gerçekten?

Allah kimine hemen verir kimine biraz gecikince verir kimisine de hiç vermez öyle işte yapacak bişi yok.ben şunu merak ediyorum ilk denemeyle hamile kalınabiliyo mu gerçekten?

kalınıyooo bitanemmm oooo o kadar cok ki öle duyduğum..ilk gece sendromu işte..bende çok şaşırıyorum duyunca..hemen korunmayı bıraktık oldu diyen.ve şu sıra cevremde o kadar hamile varki..hepside 2.çocuğa hemde..

hımm iyimiş ya.senin beklenmeyen adet günün ne zaman?

kızlar şimdi ben geçen ay 6 şubatta adet oldum bu ay 4 ünde bekliyorum yalnız hesabıma göre 22.sinde yumurtlamam gerekiyordu bu ay yumurtlama işine felaket taktım.ve dün ve bugün kremsi yumurta akı dediğimiz sıvı geliyor ara ara iç çamaşırımdan takip ediyorum koyu kıvamlı sanırım hesabı yanlış yaptım ben öle mi..24 ünde mi yumurtladım yani bu akıntıyı görünce yumurtladım diye düşündüm yoksa yumurtlama haberi mi hemn işe mi koyulayım hmmm??
el atın şu sorunuma

valla şekerim ne kadarda bir adet oluyosun onu bilmiyoruz ki ama tahhminime göre senin şuan yumurtlama dönemin geçmiş olması gerek adetine çok az kalmış çünkü.yumurta akı gibi olan akıntıya gelince de benim dün ve bugün yumurtlama dönemim iki gündür benden de yumurta akı gibi geliyor.bi de ne zaman gebelik hesabı yapsam psikolojik kasığım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…