listeye ismini nasıl ekledin ecrin be n de eklemek istiyorum
listeye ismini nasıl ekledin ecrin be n de eklemek istiyorum
günaydın herkese listeye yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum unuttuğum varrsa söleyin hemen eklerimbu arada hala beklenen sonuçlarımız var had kızlar gğzel haberlerinizi bekliyoruzz inşallah
iyi dileklerin için teşekkürler beni 2 gün daha bekleyeceğiz
bekliyelim ne olcak sonucun haberin güzel olsundabende bugün hastayım boğazlarım ağrıyo evde dinlenmedeyım ama bi yandan da merak içindeyim 9 mart ı bekliyorum beklemek çok zor ya bi belli olsa herşey hayırlısıylan inşallah
inşallah katılıyorum sana ayrıca çooookkkkkk geçmiş olsun dikkat et kendine sen bir annesin (içime doğdu) bebişinide hasta etme dimi ama ne dedik olumsuz düşünme yok valla ben bugün zımba gibiyim ne hikmetse sadece çok uyumak istiyorum sırtım ağrıo hafifte sol kasığım kendini unutma beni diye hissettiriyor birde acıkıyorum şimdi yine bişiler atıştırmaya gidicem eğer bu bebiş gelmezse kiloları önceden gönderiyor demektir.Kırmızı kart yiyeceksem yiyeyim yoksa kendi kendimi yiyorum bugün ve yarın biran önce geçsin istiyorummmm
kızlar bugün günüm ya test yapsam cıkar mı sancım cok esime dedim alıcak ona göre hap içicem duramıyorum artık
hoşbulduk aborjinos teşekkür edrim listeye eklediğin için sabırla bekliyorum hasta olacak mıyım diye test yapmaya korkuyorummm:18:
zaten sırf onun için yapcam olmadıgını bende biliyorum esim alabilirse tatlım içim rahat etsin diye yapcam tek cizgiyi görürsem içmek kolay olurcanım sen bekle bence hap içme yanı yada hemen test aldır cıkar onun sonucu bence bugün artık silik milik çıkar bişeyler bence hamileysen.
zaten sırf onun için yapcam olmadıgını bende biliyorum esim alabilirse tatlım içim rahat etsin diye yapcam tek cizgiyi görürsem içmek kolay olur
canım benım belki ıkı cizgiyi görürsün. İnşallahta öle öle olur sende güzel haberi verirsin bizlere çünkü şiddetli kasık agrısıda belirtiler arasında hadi inşallah hayırlısı
sağol canım ebnm ama hiç umudum yok tatlım
Ben de bugün test yaptım negatif çıktı.Günüm yarın aslında ve benimde çok sancım var,ağrı kesici olayını ben de düşündüm ama nolur nolmaz diye almıyorum.Ama kızlar hiç böyle bi adet dönemi geçirmemiştim.Anlayamıyorum neler olduğunu ya,en az 10 gün önceden sancılarım başladı,dünden beri kahverengi lekelenmem var,ilk yaptığım test pozitif çıkmıştı,sonraki 2 test negatif çıktı,of ya amma kafam karıştı,önceden adet olduğumda sancım oluyordu gene 3-4 gün öncesinden ve bi anda oluyordum,bu ay farklı valla,bilemedim bennn:-((
valla kızlar ne oluyor bu ay bizlere anlıyamadım bende adetler gününde gelmiyor hadi gelmesin testlerde dogru sonuc vermiyor şaşırdı herşey inşallah güzel haberler alırız toptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?