kızlar bana sabır dileyin yarını bekliyorum...vaktm yokki şimdi gidip yapsam.... offfff hiç sevmem böyle beklemeyi.. adet günü geldi mi gidip yapacaksın kan tahlilini...inşallah vardır. ama bence yok. içimde böyle bir his var son adetimden beri böyle düşünüyorum sanki çooook bekleyeceğim daha bebeği..
amin aminn aminnnnn inşallahhh hepimizzzzin meleği şuan bi yerlerde bizi izliyor ve diyorlarki ne kadar çokkkk istiyormuşşşş hadi bakalım gidelimde daha çok bekletmeyelim diolardır benim bugün beklenmeyen reglim
benmde canım benm ama ben biliyorum gelecek aksamdan beri sancı cekmekten ölüyorum esim test almaya gitti yapıcam ve hapımı içip rahatlıcam
ok ozaman yap ve bize hemen haber ver bekliyoruz senin güzel haberini canınıda sakın sıkma negatif bişi olursada nasip kısmet meselesi bunlar her bebeğin günü saati vardır ailesine kavuşmak için
benmde canım benm ama ben biliyorum gelecek aksamdan beri sancı cekmekten ölüyorum esim test almaya gitti yapıcam ve hapımı içip rahatlıcam
hasretimsana, senin beklenmeyen adet tarihin de bugunmuydu?
insallah hamilesindir de bugunun mutlu haberini sen verirsin..
sen bi bakıcan o çizgileri görücen sonra o ilacı içemicennnnn ve yatıp dinlenmek için aramızdan ayrılıcan içime öle bi his geldiiii hadi inşallaahhhh amaa ya 1 güncük daha sabredeydinn iyi olcaktıııevet canım bugün esim almaya gitti simdi hakıkımda hayırlıı bakalım
sen bi bakıcan o çizgileri görücen sonra o ilacı içemicennnnn ve yatıp dinlenmek için aramızdan ayrılıcan içime öle bi his geldiiii hadi inşallaahhhh amaa ya 1 güncük daha sabredeydinn iyi olcaktııı
canım dayanamıyorum tatlım ya asırı sancım var inş içine doğan cıkar
valla ben varya pcinin önünde şekilden şekile giriyorum öyle bir tuhafım ki ama sabır edip yokmuş ağrım gibidavranıyorum sen testini yap ama içme be canım şu ilacı neolur ne olmaz ılık bi duşa gir ama içmeeee
canım geçmiş olsun ilaç içtin mi biraz erken davrandını hala söyleyeceğim ama sen bilirsin tabiki.kızlar negatif cıktı merak etmeyin
olsa cıkmaz mıydı
olsa cıkmaz mıydı
canım bak seni ümitlendirmek asla istemiyorum doktorumun bana söylediği şeyi sana söylüyorum her kadının vücudu tepkileri ve belirtileri bir değildir kimi regle 3 gün kala kimi 3 gün geçe idrarda öğrenebilir bunu yok veya var olarak kabul edemeyiz idrar testleri için bizim önerimiz en az 1 gün geçmesini beklemek ama eğer kanda araştırılır ise regl geçmesini beklemedende öğrenebilirsin fakat değerin düşük olabilir bunun içinde belli birzaman sonra ikinci kan testi için gün veririz değerin netleşir demişti dolayısı ile idrarda şu an belkide salınımını test ölçemiyor belkide çok düşük düzeyde evet belkide yok ama bu belki ile olacak birşey inanki değil biraz sabır bide yarını görelim bak inanki ben ayın 20 sinden bu yana çekiyorum ve 60 adet günlük ped bitirdim şimdi ise dünden beri sanki regl olacakmışım gibi normal pede geçtim o yüzden biraz sakinleş ümit kesme ve ilaç alma gidip ılık bir duş al
Bence de acele etme.. Adetin baslayana kadar bekle...
öncelikle hoşgeldin.. yumurtlaman düzenliyse(adet demiyorum) 1 mart yumurtlama gününmüş.. eğer 28 1 3 5 gbi yaparsan ve böyle devam edersen tutturma şansını artırablirsin..adete 1 hafta kalaya kadar dvm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?