Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

sabır sabırda sen 1-0 malup başlamışsın ama olmazkiiiii cıksssss negatif enerji gönderiyorsun şu an pozitifleş ya şimdi senleyse ayıp etmiomusun o bebişe

amin aminn aminnnnn inşallahhh hepimizzzzin meleği şuan bi yerlerde bizi izliyor ve diyorlarki ne kadar çokkkk istiyormuşşşş hadi bakalım gidelimde daha çok bekletmeyelim diolardır benim bugün beklenmeyen reglim

benmde canım benm ama ben biliyorum gelecek aksamdan beri sancı cekmekten ölüyorum esim test almaya gitti yapıcam ve hapımı içip rahatlıcam

BÜTÜN MELEKLERE VE BEKLENEN BEBİŞERİMİZE GELSİN KIZLAR

Nazar Duâsı

Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme.

Hacet ve dilek duası...

--------------------------------------------------------------------------------

Bismillahirrahmanirrahim.
" Vela havla vela kuvvete illa billahi'l-Aliyyi'l-Azim.Allahümme inni es'elüke ya Kadimüya Daimü ya Ferdü ya Vitru ya Ahadu ya Samedü ya Hayyü ya Kayyümüya Ze'l- Celali ve'l-ikram.Fe in tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve Hüve Rabbü'l-Arşi'l-aziym ".

Haceti veya dileği olan kimse sabah namazını kıldıktan sonra Kıble'ye karşı oturup bu dua'yı 100 defa okursabiiznillah Teala dileği gerçekleşir...

Rabbim hiç bir dua'yı geri çevirmez inşallah yürekten ve dua'nın gücüne inanarak okuyalım biiznillah faydasını görürüz inşallah..

Tüm dileklerinizi kabul eder inşallah ALLAH'ım....

benmde canım benm ama ben biliyorum gelecek aksamdan beri sancı cekmekten ölüyorum esim test almaya gitti yapıcam ve hapımı içip rahatlıcam

ok ozaman yap ve bize hemen haber ver bekliyoruz senin güzel haberini canınıda sakın sıkma negatif bişi olursada nasip kısmet meselesi bunlar her bebeğin günü saati vardır ailesine kavuşmak için

Son düzenleme:
ok ozaman yap ve bize hemen haber ver bekliyoruz senin güzel haberini canınıda sakın sıkma negatif bişi olursada nasip kısmet meselesi bunlar her bebeğin günü saati vardır ailesine kavuşmak için

yok canım hiç sıkmama beklemiyorum cünkü ama haber veririm mutlaka sonucu bitanem benm

evet canım bugün esim almaya gitti simdi hakıkımda hayırlıı bakalım
sen bi bakıcan o çizgileri görücen sonra o ilacı içemicennnnn ve yatıp dinlenmek için aramızdan ayrılıcan içime öle bi his geldiiii hadi inşallaahhhh amaa ya 1 güncük daha sabredeydinn iyi olcaktııı

Son düzenleme:

canım dayanamıyorum tatlım ya asırı sancım var inş içine doğan cıkar

canım birde bugün hep bu duayı okumanı tavsiye ederim.

Ağrısı olan bu duayı kendi okumalıdır
Okunuşu:

” Eûzü bi’izzetillâhi ve kudretihi min serrimâ ecidü ve ühâziru .”

Manası:

“Allâh’in ismiyle. Hissettigim (duydugum) ve korktugum bu hastaligin (agri ve sancilarin) serrinden (zarar ve tehlikesinden) Allâh’in izzet ve kudretine siginirim.”

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben|??? | 1 Mart | bekliyoruz
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz

| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo| 25 | 4 Mart
| neşelikız | 25 | 4 Mart
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hasretimsana |??? | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| gida_pinar | 25 | 9 Mart
| bikere_sevdim | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010 | ??? | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart

Son düzenleme:
olsa cıkmaz mıydı

canım bak seni ümitlendirmek asla istemiyorum doktorumun bana söylediği şeyi sana söylüyorum her kadının vücudu tepkileri ve belirtileri bir değildir kimi regle 3 gün kala kimi 3 gün geçe idrarda öğrenebilir bunu yok veya var olarak kabul edemeyiz idrar testleri için bizim önerimiz en az 1 gün geçmesini beklemek ama eğer kanda araştırılır ise regl geçmesini beklemedende öğrenebilirsin fakat değerin düşük olabilir bunun içinde belli birzaman sonra ikinci kan testi için gün veririz değerin netleşir demişti dolayısı ile idrarda şu an belkide salınımını test ölçemiyor belkide çok düşük düzeyde evet belkide yok ama bu belki ile olacak birşey inanki değil biraz sabır bide yarını görelim bak inanki ben ayın 20 sinden bu yana çekiyorum ve 60 adet günlük ped bitirdim şimdi ise dünden beri sanki regl olacakmışım gibi normal pede geçtim o yüzden biraz sakinleş ümit kesme ve ilaç alma gidip ılık bir duş al

olsa cıkmaz mıydı

Bence de acele etme.. Adetin baslayana kadar bekle...

öncelikle hoşgeldin.. yumurtlaman düzenliyse(adet demiyorum) 1 mart yumurtlama gününmüş.. eğer 28 1 3 5 gbi yaparsan ve böyle devam edersen tutturma şansını artırablirsin..adete 1 hafta kalaya kadar dvm...

yumurtlamam düzenlimi bilmiyorum..eğer buayda olmazsa ovulasyon testi alıcam..yumurtlama döneminde akıntı çok fazla olurmuş ve kıvamlı olurmuş ama bende bu ay hiç akıntı yok nedense...aslında olurdu her ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…