Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Doğru söylüyosun canım valla psikolojimiz bozuldu bu konuyu düşünmekten:-(
Ben artık adet gecikmesi bekliyorum sadece
Ama büyük ihtimalle yarın olucam

Doğru söylüyosun canım valla psikolojimiz bozuldu bu konuyu düşünmekten:-(
Ben artık adet gecikmesi bekliyorum sadece
Ama büyük ihtimalle yarın olucam

yok yokkkkk okadarda karamsar olma şimdi senin ne gibi sorunların var belirti olarak yani nie adet gecikmesi bekliosun bi anlatsana bakalım benziomu ağrılarımız

günaydın herkese listeye yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum unuttuğum varrsa söleyin hemen eklerim bu arada hala beklenen sonuçlarımız var had kızlar gğzel haberlerinizi bekliyoruzz inşallah

slm canım ben dün yazmıştım ama yine söyleyim adet oldum bendün nisanı beklicem artık ama nisanda gün falan saymıcam hesap ta yapmıcam bide böyle deneyelim bakalım inşallah bu kez olur.ama diğer kızların da dediği gibi bu ay bize bi haller oldu benim adetim 4 gün geç geldi.hiç olmazdı ağrılarım 3 gün önceden başladı belim sırtım hiç olmaığı kadar ağrıdı şimdide ağrılardan kıvranıyorum.yarın doktora gidicem ama bakalım bi sorunmu var kist falan

yok yokkkkk okadarda karamsar olma şimdi senin ne gibi sorunların var belirti olarak yani nie adet gecikmesi bekliosun bi anlatsana bakalım benziomu ağrılarımız

Canım yukarda anlattığım gibi 10 gün önceden kasık ve bel ağrılarım başladı,1 testim pozitif 2si negatif çıktı,dünden beri açık kahve lekelenme var,ama bugün en çok belim ağrıyor,birde 3-4 gün önce göğüs uçlarında hassasiyet verdı ama şimdi pek yok.işte böyle senin nasıl?

inş gelmiştir melegin cnm bnm ya

dediklerinin aynısı var birtek lekelenme yok bende oda her kadında olmazmış benim belirtiler saymakla bitmio 2-3 sayfa öncesine dön dün akşam yazdım kızlara ben maşallah ne belirti varsa yaşıorum birde özellikle ben solağım yazımı işimi vs sol elimle hallederim ve bu belirtiler başladı başlayalı bende sol taraf yok bütün hislerim sol tarafımla başladı sol tarafıma yatamıyorum bile bir şişim anlatamam hani tuzlu yersinde vücudun şişer ya aynen öle 36 beden giyiyordum ama bu ay 36 bedene sığamıyorum böyle bir tuhaflıkk hiç göbeğim yoktu şimdi ise belirdi dedim galiba reglden kaynaklanıo daha önceleride şişme problemi yaşıodum ama reglime 1 hafta kala başlardı ve böyle olmazfı benim 20 sinden itibaren böyle olmaya başladı sen hiçççç adet gecikmesi başlama ben dün akşam belirtilerimi ve drumuz yazdıklarını forma yazdım bi oku istersen bilgi edinirsin

canım günün ne zaman inş gelmiştir meleğin bitanem

Canım burda ne demek istedin anlayamadım,nasıl adet gecikmesi başlamıcam??
Tamam canım aslında eski sayfaları okuyorum ama tabi çok kişi olduğumuzdan unuttum,bi bakayım senin yazılara

Son düzenleme:
selam herkse........ inş bu gün herkese melek haberleri getirir......... nasılsınız görüşmeyeli......

kızlar bana sabır dileyin yarını bekliyorum...vaktm yokki şimdi gidip yapsam.... offfff hiç sevmem böyle beklemeyi.. adet günü geldi mi gidip yapacaksın kan tahlilini...inşallah vardır. ama bence yok. içimde böyle bir his var son adetimden beri böyle düşünüyorum sanki çooook bekleyeceğim daha bebeği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…