Günaydin !!!!:79::79::79::79:
Umarim herkes iyidir kizlar.....
ben adet oldum bu akşam.bu ay olmadı inşallah gelecek aya hamile kalırımda bebek hasretim son bulur artık.çünkü beni bu stres hayal kırıklıkları artık çok üzüyo.inşallah bu ay benden başka kimse üzülmez müjdeli haberleri verirsiniz bize
günaydın kızlar ya benm dünden beri asırı sancım var adet olmus gibi bugün günüm ama daha gelmedi ölüyorum sancıdan hap içsem mi ki ne gelen var ne giden bu kadar sancıya olmam gerekrdi
kızlar bende geldim aranıza...ya bizim bi topik vardı. artık bulamıyorum.:26:sürüden ayrılanı kurt kaparmış..o yüzden aranıza sıkışayım barii..liste miste yokmu benide ekleyin kıı
gerçi benim bu ayda olmayacak ama listede olmak hoşuma gidiyo..ben teee hazirandan sonra beklicem bebişi..hormon tedavisi alıcam iki ay
olsun bende sizlerle sohbet ederim.sizlerin güzel haberlerine sewinirim:86:
kızlar ölüyorum ben ya
banada yap diyorlar ama ben günüm gecmeden yapmak istemiyorum cnm ya cok fena durumdayımm gelir büyük bir ihtimal bugün hiç beklentim yok bu ay dikkat etmedik üstünde durmadık anlıcan ben ilişki sonrası beklemedim bile bu yüzden beklemiyorum gelsede hapımı içsem kurtulsam artık dayanacak gücüm kalmadıbenim de üç gündür adet sancım gibi sancım var ama olamadım bir türlü o yüzden test yapmak da içimden gelmiyor negatif çıkacak diye
kızlar bende geldim aranıza...ya bizim bi topik vardı. artık bulamıyorum.:26:sürüden ayrılanı kurt kaparmış..o yüzden aranıza sıkışayım barii..liste miste yokmu benide ekleyin kıı
gerçi benim bu ayda olmayacak ama listede olmak hoşuma gidiyo..ben teee hazirandan sonra beklicem bebişi..hormon tedavisi alıcam iki ay
olsun bende sizlerle sohbet ederim.sizlerin güzel haberlerine sewinirim:86:
canım inşallah 9 10 ay gelmez.. tabi bebikten dolayı...
günaydınnn kızlarrr ben geldim ve hala kırmızı kart yemedimbirlikte beklemeye devam ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?