Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ee kızlar akşama ne yemek yapıyorsunuz??? varmı menüsü belli olan..... birde pırasa çorbası yapan var mı tadı nasıl oluyor..... tatlımsı olur mu ki??? denemeyi düşünüyorumda

ee kızlar akşama ne yemek yapıyorsunuz??? varmı menüsü belli olan..... birde pırasa çorbası yapan var mı tadı nasıl oluyor..... tatlımsı olur mu ki??? denemeyi düşünüyorumda

ben bugün öğle arası eve gittim etli nohutla bulgur pilavı yaptım, akşam yanına bir de cacık yaparsam güzel olacak pırasa yemeğini çok severim de çorbası farklı mı oluyor ki?

ben bugün öğle arası eve gittim etli nohutla bulgur pilavı yaptım, akşam yanına bir de cacık yaparsam güzel olacak pırasa yemeğini çok severim de çorbası farklı mı oluyor ki?

netten bulduğum tarfte yağla unu kavuruyorsun pırasayıda atıp biraz kavuruyorsun sonra 2 bardak suyla pişiriyorsun pişincede 2 barda k süt te devam ediyorsun pişirmeye......

diğer sütlü çorbalar gibi anlıcan....ama tadını merak ediyorum....soğan çorbası yapmıştım beğenmedik tatlı tatl oldu....pırasanın kendinede bir tatlılık var ya acaba buda öyle olurmu diye düşündüm.....

Ecrin, tatlım, sen sigaramı içiyorsun? hamilelik düşünüp sigara içmen iyi değil, biliyorsundur. umarım bebek hatrına en azından onu doğurana kadar sigaradan vaz geçersin.

Canım benim, bak nisan listesine sen, ben ve seme yazılmışız şimdiden.

Ama umuyorum ki mart listesinden kimsecikler bize katılmaz! İnşallah hepsi hamiş kalır bu ay inşallah!

kızlar negatif cıktı merak etmeyin

tatlım, testi yaparken kaç saatlık idrar biriktirmiştin?

wifeofdemon geçtim bileeeee :)2 gündür 1 adet içiyorum ve eşimle bugün sigara bırakma kararı aldık .eee artık mecburen bırakmanın zamanı gelmiştiii de geçioduuuu

bugün test günü olan arkadaşalr inşallah hepiniz hamişsinizdr güzel haberlerle gelirsiniz yarın:)

kızlar benimde kasıkalrım acayip drecede ağrıyor 3 günden beri daha beklenen adet dönemime normalde 10-11 gün falan var ilk kızımda hiç hatırlamıyorum bu kadar olmuşmuydu olmamışmıydı biryandanda korkuyorum acaba varda kötü giden bişeylermi var diye pazartesi randevu almıştım ama büyük ihtimalle gidemicem sanırım patartesi günüde aranızda öyle çok ağrısı olan varmı hiç..

var canım ben yumurtlama günüden beri cekiyorum

kizlarrr

Simdi bir test yaptim dayanamadim

Ama coooooooookkkkk silik cizgi cikti bu nedemek ???

o şu demek anne ben geliyorum haberin olsun biraz dikkat et dinlen ve bi kaç gün sonra kan testine gidelim sana geldimmmm diyeyimmmm.Hadi inşallah hayırlı haberini tez zamanda alırız reglin geçtimi senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…