yani sen bi kırmızı kart gör ben sana burdan söz ağrı kesici yollicam paket paket
ee kızlar akşama ne yemek yapıyorsunuz??? varmı menüsü belli olan..... birde pırasa çorbası yapan var mı tadı nasıl oluyor..... tatlımsı olur mu ki??? denemeyi düşünüyorumda
hehhh şöleeeee
ben bugün öğle arası eve gittim etli nohutla bulgur pilavı yaptım, akşam yanına bir de cacık yaparsam güzel olacakpırasa yemeğini çok severim de çorbası farklı mı oluyor ki?
kızlar su gibi akıntım var ya geldi diye gittim yok bişi akıntı var
BENDEKİ BELİRTİLERDE BUNLAR KIZLAR
kasım 24 aralık 18 ocak 12 şubat 6 regl dönemlerimdi 12,15,16,19,20/ 02 tarihlerinde birliktelik ve 22/02 itibariyle kasık bel karın baş ağrısı yaşıyorum akıntım normal vajinada kaşıntı 1 gün oldu ve bitti sağ elimde uyuşukluk hafif bir bulantı(arada bir) ve başdönme var(baş dönmesinede fazla benzemiyor sanki beynim öne gidip geliyor göz kapaklarım ağırlaşıyor) karnım inanılmaz gergin ve şiş alt batın özellikle ve gözle görülebilir bir damarlanma belirdi bugün itibariylede göğüslerim şimeye başladı ve çok hafif ağrı oluştu yemek yemeyi sevmem normalde ama 22/02haftadır inanılmaz yemek yiyorum kahvaltıda öğleni öğlen arayı arada akşamı akşamda yartarken ne yiyeceğimi düşünüyorum canım inanılmaz tavuk istiyor ve 1 haftadırda tavuk yiyorum (1.5 kilo kadar tek başıma yiyebiliyorum)ailemle sofradayken sanki onlar yiyecek bana hiçbişey kalmayacak gibi yemek yemek istiyorum normalde haftada 1 bardak su içen ben artık günde 5-6 bardak su içiyorum sigara kullanıyorum günde yarım paket kadar ama 2-3 gündür kokusu bile beni rahatsız ediyo bazende canım çok çekiyor ve içiyorum 48 kilo idim şu an 52 kiloyumve şu ana kadarda bu belirtilerim devam ediyor bugün kasıklarım hafif ağrı yaptı ve akıntım çoğaldı bugün canım erik,çilek,muz istedi az önce dayanamayıp eşime anlattım oda almaya gitti oturdum bir güzel yedim
slm canım ben dün yazmıştım ama yine söyleyim adet oldum bendün nisanı beklicem artık ama nisanda gün falan saymıcam hesap ta yapmıcam bide böyle deneyelim bakalım inşallah bu kez olur.ama diğer kızların da dediği gibi bu ay bize bi haller oldu benim adetim 4 gün geç geldi.hiç olmazdı ağrılarım 3 gün önceden başladı belim sırtım hiç olmaığı kadar ağrıdı şimdide ağrılardan kıvranıyorum.yarın doktora gidicem ama bakalım bi sorunmu var kist falan
kızlar negatif cıktı merak etmeyin
Ecrin, tatlım, sen sigaramı içiyorsun? hamilelik düşünüp sigara içmen iyi değil, biliyorsundur. umarım bebek hatrına en azından onu doğurana kadar sigaradan vaz geçersin.
Canım benim, bak nisan listesine sen, ben ve seme yazılmışız şimdiden.
Ama umuyorum ki mart listesinden kimsecikler bize katılmaz! İnşallah hepsi hamiş kalır bu ay inşallah!
tatlım, testi yaparken kaç saatlık idrar biriktirmiştin?
Canım cok bekletmemiştim idrarımı
inş vardır da 2 yıllık özlem biter
bugün test günü olan arkadaşalr inşallah hepiniz hamişsinizdr güzel haberlerle gelirsiniz yarın:)
kızlar benimde kasıkalrım acayip drecede ağrıyor 3 günden beri daha beklenen adet dönemime normalde 10-11 gün falan var ilk kızımda hiç hatırlamıyorum bu kadar olmuşmuydu olmamışmıydı biryandanda korkuyorum acaba varda kötü giden bişeylermi var diye pazartesi randevu almıştım ama büyük ihtimalle gidemicem sanırım patartesi günüde aranızda öyle çok ağrısı olan varmı hiç..
kizlarrr
Simdi bir test yaptim dayanamadim
Ama coooooooookkkkk silik cizgi cikti bu nedemek ???
kizlarrr
Simdi bir test yaptim dayanamadim
Ama coooooooookkkkk silik cizgi cikti bu nedemek ???
varla yok arasi birsey buu incecik ve cok acik ???
BAT 12 Martta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?