canım bu kadar erken idrarda çıkar mı daha 9 günün var erken değil mi kanda baktırsan?
wifeofdemon geçtim bileeeee :)2 gündür 1 adet içiyorum ve eşimle bugün sigara bırakma kararı aldık .eee artık mecburen bırakmanın zamanı gelmiştiii de geçioduuuu
Canım cok bekletmemiştim idrarımı
inş vardır da 2 yıllık özlem biter
en az 6 saat bekletmelisin geceden ve aç karnına birşey yemeden ilk idrarından biraz yaptıktan sonra kalan idrarı denemelisin canım bana bu şekilde tarif etti doktorum
kizlarrr
Simdi bir test yaptim dayanamadim
Ama coooooooookkkkk silik cizgi cikti bu nedemek ???
hadi bakalım hayırlısı inşallah hamilesindirtek çizgi mi çıktı canım anlamadım :44:
katılıyorum çok erkenmişşş amabazen olabiliyormuşta böyle yinede sen biraz bekle derim veya gidip kanda baktır ama onun için bile erken diye düşünüyorum
Ha şöyle. Bebişler bize daha neler yaptıracaklar, gör bak. Annelik bu işte. Bebeğin için her şeyden vazgeçebiliyorsun, her fedakarlığa hazırsın. İnşallah meleğin gelir seni bulur en kısa zamanda!
evet, ecrin haklı, en az 6 saat beklemek gerek idrara çıkmadan ve belki bu yüzden negatif çıktı sende. Yani hamile olabilirsin hayatım, ilacı falan unut.
Bat 12 mart canim daha var
kaç saatlık idrarla yaptın, hayatım? yani 2-3 saatlıkte çok silik çizgi çıkıyorsa, 6-8 saatlıkte az belirgin çıkma şansı var demektir. BAT ne zaman?
ya 3 dk. bekledim 2. cizgi cok ama cok silikti simdi kayboldu o cizgi( galiba yok gebelik bosuna sevindim birden
ya 3 dk. bekledim 2. cizgi cok ama cok silikti simdi kayboldu o cizgi( galiba yok gebelik bosuna sevindim birden
20 dakika sonraki sonuçları değerlendirmiyoruz tatlım, ben adet görmeden önce negatif çıkan testimde 1 saat sonra silik çizgi belirmişti, ama o günden hemen sonra adetim başladı. Yani 20 dakikadan sonraki sonuçları değerlendirmiyoruz.
bekliyelim ne olcak sonucun haberin güzel olsundabende bugün hastayım boğazlarım ağrıyo evde dinlenmedeyım ama bi yandan da merak içindeyim 9 mart ı bekliyorum beklemek çok zor ya bi belli olsa herşey hayırlısıylan inşallah
Bat 12 Mart canim daha var ilk silik cikti simdide kayboldu anlmadim ben bise
galiba yok gebelik
Ha şöyle. Bebişler bize daha neler yaptıracaklar, gör bak. Annelik bu işte. Bebeğin için her şeyden vazgeçebiliyorsun, her fedakarlığa hazırsın. İnşallah meleğin gelir seni bulur en kısa zamanda!
evet, ecrin haklı, en az 6 saat beklemek gerek idrara çıkmadan ve belki bu yüzden negatif çıktı sende. Yani hamile olabilirsin hayatım, ilacı falan unut.
kaç saatlık idrarla yaptın, hayatım? yani 2-3 saatlıkte çok silik çizgi çıkıyorsa, 6-8 saatlıkte az belirgin çıkma şansı var demektir. BAT ne zaman?
varla yok arasi birsey buu incecik ve cok acik ???
BAT 12 Martta
Bat 12 Mart canim daha var ilk silik cikti simdide kayboldu anlmadim ben bise
galiba yok gebelik
ahh canım niye acele ediyosun bu kadar tatlım yaaa.. daha bata 9 gün var.. umutlanmak/umutlanmamak için çok erken.. imkanın varsa kan testi yaptır.. birde kaç günde bir regl döngün?
birtanem ne durumdasın arkadaşımmmm. günümüz aynıydı seninleeee.
bugünler çoooook önemli ama malesef tık yok.. sende durum nedir canım??
eşimmmm seyahatteeeee!ne diyebilirimmm!!
eşimmmm seyahatteeeee!ne diyebilirimmm!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?