Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

wifeofdemon geçtim bileeeee :)2 gündür 1 adet içiyorum ve eşimle bugün sigara bırakma kararı aldık .eee artık mecburen bırakmanın zamanı gelmiştiii de geçioduuuu

Ha şöyle. Bebişler bize daha neler yaptıracaklar, gör bak. Annelik bu işte. Bebeğin için her şeyden vazgeçebiliyorsun, her fedakarlığa hazırsın. İnşallah meleğin gelir seni bulur en kısa zamanda!

Canım cok bekletmemiştim idrarımı
inş vardır da 2 yıllık özlem biter

en az 6 saat bekletmelisin geceden ve aç karnına birşey yemeden ilk idrarından biraz yaptıktan sonra kalan idrarı denemelisin canım bana bu şekilde tarif etti doktorum

evet, ecrin haklı, en az 6 saat beklemek gerek idrara çıkmadan ve belki bu yüzden negatif çıktı sende. Yani hamile olabilirsin hayatım, ilacı falan unut.

kizlarrr

Simdi bir test yaptim dayanamadim

Ama coooooooookkkkk silik cizgi cikti bu nedemek ???

kaç saatlık idrarla yaptın, hayatım? yani 2-3 saatlıkte çok silik çizgi çıkıyorsa, 6-8 saatlıkte az belirgin çıkma şansı var demektir. BAT ne zaman?

katılıyorum çok erkenmişşş amabazen olabiliyormuşta böyle yinede sen biraz bekle derim veya gidip kanda baktır ama onun için bile erken diye düşünüyorum

yaa ben acaba ben de sonucu erken öğrenebilecek azınlıktanmıyım diye ilişkiden 10 gün sonra kan testi ve gecikmeden sonraki gün idrar testi yaptırdım sonuç negatif aceleci olmak moral bozabiliyor şimdi sırf moralimi bozmayayım diye adetin üzerinden 1 hafta geçmesini bekliyorum tabi yine de herkes kendi bilir belki önceden mutlu haberini alır inşallah

Bat 12 Mart canim daha var ilk silik cikti simdide kayboldu anlmadim ben bise

galiba yok gebelik

ya 3 dk. bekledim 2. cizgi cok ama cok silikti simdi kayboldu o cizgi ( galiba yok gebelik bosuna sevindim birden

20 dakika sonraki sonuçları değerlendirmiyoruz tatlım, ben adet görmeden önce negatif çıkan testimde 1 saat sonra silik çizgi belirmişti, ama o günden hemen sonra adetim başladı. Yani 20 dakikadan sonraki sonuçları değerlendirmiyoruz.

ya 3 dk. bekledim 2. cizgi cok ama cok silikti simdi kayboldu o cizgi ( galiba yok gebelik bosuna sevindim birden

canım sen çok erken test yapmışsın şimdiden ne sevin ne üzül günün gelsin o zaman bakarsın ve inş hamilesindir...

canım hiç moralini bozma zaten testi çok erken yapmışsın sen yine de kendine çok dikkat et

geçmiş olsun canım iki gündür bende çok hastayım girip yazıları okuyup geri çııyorum o kadar halsizimki senle o güzel haberi alma günümüz aynı canım inşallah 9 ayda gelmez kırmızılar 6 gün var ve ben çok heyecanlıyım

Son düzenleme:

İnşallah hepimizin hakkında hayırlı olurrrr

varla yok arasi birsey buu incecik ve cok acik ???

BAT 12 Martta

ahh canım niye acele ediyosun bu kadar tatlım yaaa.. daha bata 9 gün var.. umutlanmak/umutlanmamak için çok erken.. imkanın varsa kan testi yaptır.. birde kaç günde bir regl döngün?

Bat 12 Mart canim daha var ilk silik cikti simdide kayboldu anlmadim ben bise

galiba yok gebelik

12 marta daha 9 gün var, bu dönemde idrarda çıkması neredeyse imkansız. Testte bi yanlışlık var. Sen umidini kaybetme, ama fazla kendini kaptırma olurmu tatlım, bu testi yapmamışsın gibi davran, yada için rahat etmezse, yarın sabah erkenden en az 6 saatlik idrar biriktirdikten sonra aç karına yap testini. ok canım? Hayırlısı olsun bitanem, inşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…