olsa cıkmaz mıydı
canım benim adetim geciktikten 13.gün çıktı geç döllenme olmuştu lütfen biraz daha bekle
tamam cANIM BENM BEKLİYORUM ZATEN
kontrol ettim ama gelmemiş cevabıngönderdim cnm benm cevp
slm arkadaşlar
benim de batım 14 mart 28 şubattan beri korunmuyoruz.bugünde inanılmaz akıntım var sizce neden??bu arada liseteye beni de eklermisiniz:)
canım mesaj sayım yeterli değilmiş ondan göndermiyor tatlım ya
göğüste hassaiyet yok agrı var canım baska birsey yok
bugün test günü olan arkadaşalr inşallah hepiniz hamişsinizdr güzel haberlerle gelirsiniz yarın:)
kızlar benimde kasıkalrım acayip drecede ağrıyor 3 günden beri daha beklenen adet dönemime normalde 10-11 gün falan var ilk kızımda hiç hatırlamıyorum bu kadar olmuşmuydu olmamışmıydı biryandanda korkuyorum acaba varda kötü giden bişeylermi var diye pazartesi randevu almıştım ama büyük ihtimalle gidemicem sanırım patartesi günüde aranızda öyle çok ağrısı olan varmı hiç..
varla yok arasi birsey buu incecik ve cok acik ???
BAT 12 Martta
ok şimdilik bu belirtilerin normal biraz daha bat ına yaklaşırken daha farklı hissedeceksin o yüzden değişkliklerini takip et bilinçli bir şekilde ilerlemiş olacaksın böylece kesinliklede ilaç almaaa
canım bat ne demek
slm arkadaşlar
benim de batım 14 mart 28 şubattan beri korunmuyoruz.bugünde inanılmaz akıntım var sizce neden??bu arada liseteye beni de eklermisiniz:)
hmm bugün canım işte
eee nie tabloda yoksun sen 3 mart isenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?