canım yanlıs heaplamısım tatlım 5 mart yazdırdım birkaç sefer smöyledim gözden kactı sanırım değişmedi
geçmiş olsun canım iki gündür bende çok hastayım girip yazıları okuyup geri çııyorum o kadar halsizimki senle o güzel haberi alma günümüz aynı canım inşallah 9 ayda gelmez kırmızılar 6 gün var ve ben çok heyecanlıyım
sağol canım sanada geçmş olsun çok. İnşallah canım6 gün gecmek bilmedi hemn sabahında test yapıcam dayanamıcam daha fazla. sende değişik belirtiler varmı canım bende regl belirtileri bitek heray olanlardan :26:.
adet gecikmesi dışında her hamilede olan bir belirti var mı acaba??kişiden kişiye değişmeden..
| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben|??? | 1 Mart | bekliyoruz
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| hasretimsana |??? | 3 Mart | bekliyoruz[/COLOR
| greenpeacee|30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo|25 | 4 Mart
| neşelikız |25 | 4 Mart
| sulisim |29 | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? |5 Mart
| nefsim | ??? |5 Mart
| polanegri|23 |6 Mart
| ilkim_aras|25 |7 Mart
| pembiq | ??? |7 Mart
| ravzanur |29 |7 Mart
| atlanta |26 |7 Mart
| gul1182 | ??? |7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| aborjinos |27 |9 Mart
| gida_pinar |25 |9 Mart
| bikere_sevdim | 23 |9 Mart
| canbebekds | 26 |10 Mart
| mavibebek | 28 |10 Mart
| sentez |26 |11 Mart
| happylife |27 |12 Mart
| derya78_40 | 29 |12 Mart
| 62sinem |23 |12 Mart
| ceza83 | 27 |12 Mart
| minikyaramaz |24 |12 Mart
| alevdeniz | ??? |12 Mart
| elektra01 | 31 |12 Mart
| sefst | ??? |13 Mart
| Arzuum_79 | ??? |13 Mart
| elaezel | 24 |13 Mart
| pourqua | ??? |14 Mart
| mrv091010 | ??? |14 Mart
| karyaa48 | ??? |14 Mart[/COLOR
| uryhn| 30 |14 Mart
| MELEK_84 | 26 |15 Mart
| fbmy8785|24 |15 Mart
| tuubaaoz |25 |15 Mart
| kalbimin | 28 |15 Mart
| han0144 | 28 |15 Mart
| sultang88 | 23 |16 Mart
| kayyum | ??? |17 Mart
| aygunes | 25 |17 Mart
| birtanem |26 |17 Mart
| mpb |27 |18 Mart
| pelin7| ??? |18 Mart
| screamaway |28 |19 Mart
| KuPPe | ??? |19 Mart
| Lachesis |27 |20 Mart
| xtuqcex |24 |20 Mart
| wifeofdemon |29 |21 Mart
| kokohantes | 25 |22 Mart
| aysegul21072008 | 23 |25 Mart
| _arzum_| ??? |25 Mart
| tirilaylom |28 |26 Mart
| ayyildizim |27 |26 Mart
| pocapoca|27 |29 Mart
| xelifxx |26 |30 Mart
arkadaşlar ikinizede geçmiş olsun aman dikkat edin bu aralar kendinize bebişler geldiyse üzmeyin onları.allah acil şifalar versin canlarım.
kızlarrrr inanamıyorum iki idrar testi yaptım ikisi de net iki çizgi çıktı dayanamdım gidip kan tahlili verdim bakalım sonuç bir saat sonra belli oolaacccaaakkk
canım benim adetim geciktikten 13.gün çıktı geç döllenme olmuştu lütfen biraz daha bekle
aborjinoscum benimkinin de karşısına nisana inşallah yazabilirsin tatlım. İsim yazma işine de yanaşmadın
kızlarrrr inanamıyorum iki idrar testi yaptım ikisi de net iki çizgi çıktı dayanamdım gidip kan tahlili verdim bakalım sonuç bir saat sonra belli oolaacccaaakkk
slm arkadaşlar
benim de batım 14 mart 28 şubattan beri korunmuyoruz.bugünde inanılmaz akıntım var sizce neden??bu arada liseteye beni de eklermisiniz:)
bendede canım bendede bu gün kendini aştı sıvı süt beyaz şeklinde ve çok fazla.bende sebebini bilmiyorum ve kasık ağrım var.hayırlısı bakalım hakkımızda.
sağol canım benim ki önemli değil ama o boğaz ağrısıda fena bişey ne konusabiliyon ne rahat yiyip içebiliyosun. Ama iyiye gidiyo bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?