Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

sağol canım sanada geçmş olsun çok. İnşallah canım 6 gün gecmek bilmedi hemn sabahında test yapıcam dayanamıcam daha fazla. sende değişik belirtiler varmı canım bende regl belirtileri bitek heray olanlardan :26:.

adet gecikmesi dışında her hamilede olan bir belirti var mı acaba??kişiden kişiye değişmeden..

arkadaşlar ikinizede geçmiş olsun aman dikkat edin bu aralar kendinize bebişler geldiyse üzmeyin onları.allah acil şifalar versin canlarım.

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| hasretimsana |??? | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo| 25 | 4 Mart
| neşelikız | 25 | 4 Mart
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| gida_pinar | 25 | 9 Mart
| bikere_sevdim | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010 | ??? | 14 Mart
| karyaa48 | ??? | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart

Son düzenleme:

aborjinoscum benimkinin de karşısına nisana inşallah yazabilirsin tatlım. İsim yazma işine de yanaşmadın

kızlarrrr inanamıyorum iki idrar testi yaptım ikisi de net iki çizgi çıktı dayanamdım gidip kan tahlili verdim bakalım sonuç bir saat sonra belli oolaacccaaakkk

arkadaşlar ikinizede geçmiş olsun aman dikkat edin bu aralar kendinize bebişler geldiyse üzmeyin onları.allah acil şifalar versin canlarım.

sağol canım benim ki önemli değil ama o boğaz ağrısıda fena bişey ne konusabiliyon ne rahat yiyip içebiliyosun. Ama iyiye gidiyo bakalım

kızlarrrr inanamıyorum iki idrar testi yaptım ikisi de net iki çizgi çıktı dayanamdım gidip kan tahlili verdim bakalım sonuç bir saat sonra belli oolaacccaaakkk

ayyyyyyyyyy, inanmıyorum süper bu, hadi hayırlısı! İnşallah o da pozitif olur, ayyy, galiba bugün de halay var, kutlama var, ayyyyyyy inşallah!

canım benim adetim geciktikten 13.gün çıktı geç döllenme olmuştu lütfen biraz daha bekle

arkadslar benimde bugün adet günüm 8 gün gecti kan testi yaptırdım ama 1.4 cıktı yani negatif gec döllenme olmuş olabilirmi cok mutsuzum allah rızası için yardım edin kafam cok karısık

aborjinoscum benimkinin de karşısına nisana inşallah yazabilirsin tatlım. İsim yazma işine de yanaşmadın

evet nihalciğim yaaa isimlerimizde olsaaaaaaaa nisana merakla bekleyeceğim seniii keşke önce gelse bebiş ama hayırlısıyla gelsinde bekleyelim ne yapalım.

canım çok sevindimm bebiş geliyo desene hadi darıısı bizlerin başına inşallah bu ardaa belirtilerinide yazarmısın bize

amannnnn çok güzel bir haber..... inş kan tahlilinde güzel sonuçlarla gelir.......

ayyyy hadi inşallah..gerçi net diyorsun ikisinde de diyorsun..eee 2 günde geçmiş..kutlamalara başlayabiliriz

slm arkadaşlar
benim de batım 14 mart 28 şubattan beri korunmuyoruz.bugünde inanılmaz akıntım var sizce neden??bu arada liseteye beni de eklermisiniz:)

gecen ay ilk defa korunmayi biraktigimizda bende de cok akinti olmustu...
moralini bozmak istemem ama sonucta birsey olmadi... bu ay yine denedik..
senin durum farkli olabilir ama...

bendede canım bendede bu gün kendini aştı sıvı süt beyaz şeklinde ve çok fazla.bende sebebini bilmiyorum ve kasık ağrım var.hayırlısı bakalım hakkımızda.

Vajinal Akıntıda Artma:

Gebelik hormonlarının etkisi, büyüyen rahmin etraf dokulara, kasıklara ve damarlara yaptığı bası nedeniyle: miktarı artmış, kokusuz, renksiz ya da hafif sarımsı renkte olan vaginal akıntının olması, gebeliğin normal seyri olarak kabul edilebilir. Gebeyi rahatsız edecek şekilde peynir kıvamında kötü kokulu ve fazla miktardaki akıntılar bir hastalığın habercisi olabileceğinden zaman kaybetmeden hekime müracaat edilmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…