Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

arkadslar benimde bugün adet günüm 8 gün gecti kan testi yaptırdım ama 1.4 cıktı yani negatif gec döllenme olmuş olabilirmi cok mutsuzum allah rızası için yardım edin kafam cok karısık

tatlım, doktora gittinmi bu ara?belki adetin sökülemiyordur, belki de geç döllenmedir. Daha önceleri adetinin bu kadar geciktiği oluyormuydu?

evet nihalciğim yaaa isimlerimizde olsaaaaaaaa nisana merakla bekleyeceğim seniii keşke önce gelse bebiş ama hayırlısıyla gelsinde bekleyelim ne yapalım.

İnşallah, tatlım, inşallah nisan listesinde burdaki kızların hiçbirisi olmaz. İnşallah sen de dahil, hepsi bebişlerinin kalp atışlarını dinlemek heyecanını yaşarlar o zamanlar...

İsimleri eklemiyor aborjinos, neden anlamadım ben de...:44::44::44:

kızlarr az önce burnumdan kan geldi sonunda bunuda yaşadım ya aferin bana doktoruma sordum telaşa gerek yok dedi aklım karıştı iyice benimmmm

arkadslar benimde bugün adet günüm 8 gün gecti kan testi yaptırdım ama 1.4 cıktı yani negatif gec döllenme olmuş olabilirmi cok mutsuzum allah rızası için yardım edin kafam cok karısık

olabilir.ama bildğim kadarıyla geç döllenme ble olsa 5ten başlıyor.. içine sinmezse 3 4 gün sonra tekrarla artması gerek normalde. hatta 2 gün sonra da olur...

aborjinoscum benimkinin de karşısına nisana inşallah yazabilirsin tatlım. İsim yazma işine de yanaşmadın

canım senınkini neden nisana yazayım kine ??
bide isim yazarım neden olmasın ama bana isimlerinizi özelden mesaj atın geriye dönüp tek tek kaydetmesi çok zaman alıyor çok zor oluyor inanın

olabilir.ama bildğim kadarıyla geç döllenme ble olsa 5ten başlıyor.. içine sinmezse 3 4 gün sonra tekrarla artması gerek normalde. hatta 2 gün sonra da olur...

kokulu ve peynir kıvamında deil canım beyaz kesik kesik de değil iltihap vardı önce antibiyotik kullandım onun gibi deil bu hayırlısı ne olduğunu anlamadım ama.

beni de listeye eklermisiniz ,, eşim ve bende bu ay karar aldık anne ve baba olmak istiyoruz inş olur 26 mart regl tarihim

kızlarr az önce burnumdan kan geldi sonunda bunuda yaşadım ya aferin bana doktoruma sordum telaşa gerek yok dedi aklım karıştı iyice benimmmm

heyecandan veya stresten kaynaklanmış olabilir. Bu ara hamile kalma hevesi ve hayal kırıklığı yaşama korkusu yaşaman gayet normal. Endişelenmene gerek yok. Ama bir kaç arka arkaya devam ederse, hemen doktora görün. İnşallah ciddi bişeyin yoktur, endişe stres yasak, teyze olucaz, tatlım, yeğenlerimizi üzmek yok!!!

ayyyyyyyyyy, inanmıyorum süper bu, hadi hayırlısı! İnşallah o da pozitif olur, ayyy, galiba bugün de halay var, kutlama var, ayyyyyyy inşallah!

inşallah hayırlısıysa yaaa çok değişik bir duygu inanamadım adet olacakmışım gibi hissediyorum hep ama test yapayım dedim ve çıktı biri yanlıştır belki diye bir daha başka marka aldım o da çıktı

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| hasretimsana |??? | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo| 25 | 4 Mart
| neşelikız | 25 | 4 Mart
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| gida_pinar | 25 | 9 Mart
| bikere_sevdim | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010 | ??? | 14 Mart
| karyaa48 | ??? | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | ??? | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart

Son düzenleme:

canım bana sen hamişsin gibi geliyor bilmiyorum öyle düşünüyorum.inşaallah öyledirrrrrr ve bebiş gelmiştir ve mutluluktan uçarız bizde.

çok teşk. ederim kızlar yaaa inanamıyorum hala
arada nadir bulantım oldu hafif onun haricinde hepsi regl dönemi belirtileri karın ağrısı göğüslerde şişme
bir de akıntım var renksiz
bu arada iki gün önce adet sancısı gibi sancım oldu ve ilaç içmiştim yaaa

canım senınkini neden nisana yazayım kine ??
bide isim yazarım neden olmasın ama bana isimlerinizi özelden mesaj atın geriye dönüp tek tek kaydetmesi çok zaman alıyor çok zor oluyor inanın

Martta korunuyorum çünkü, bu ay benden size hayır yok sadece listede kendimi görmek iyi oluyor, nasıl olsa bir gün başlayacaz denemelere diyorum kendi kendime, teselli oluyorum

İsim konusuna gelince de sana özel mesaj attım, tatlım, ismimi zaten bilmeyen yok topikte maşallah!:69 Diğer kızlardan Zerrin ismini söyledi, ama özele atmamıştır mesaj belki de,

Kızlar, herkes aborjinosa ismini özel mesaj olarak yazsın göndersin, listeye isimleri de ekleyeceğiz.

canım bana sen hamişsin gibi geliyor bilmiyorum öyle düşünüyorum.inşaallah öyledirrrrrr ve bebiş gelmiştir ve mutluluktan uçarız bizde.

canım benim güzel dileğin için teşekkür ederim valla artık bugün banada öyle geliyor hiç keyfim yok az önce çokkk iyiydim şimdi bir tuhaf dönme ve miğdemde acayip bir yanma bulantı arası tuhaf birşey vesırtım çatlıyoooo gidip yatıcam galiba inan evde elimi kolumu kaldıramıyorum temizlik yapması için kardeşimi çağırdım evde o şimdi temizlik yapıyor bende diğer kızlardan gelecek haberleri merak ettiğim için buralardayım ama artık gücüm kalmadı dinlenmeliyim sanırsam eğer hamişsemde benimki çokkk zor geçecek şimdiden hissettirio değilsemde anlayayımda çaresine bakayım diyede düşünmüyo değilim ama bebişimide küstürmek istemiyorummmm böyle düşünüpte

aborjinos çok duygulandım yaa daha bir kaç saat önce ben de o listede diğer aarkadaş gibi mutluluk simgeleri kullanmayı istiyordum demiştim ve şimdi sen beni de öyle değiştirmişsin Allah inşallah hepimize ii haberler almamızı sağlar sağlıklı sıhatli bebeklerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…