arkadslar benimde bugün adet günüm 8 gün gecti kan testi yaptırdım ama 1.4 cıktı yani negatif gec döllenme olmuş olabilirmi cok mutsuzum allah rızası için yardım edin kafam cok karısık
evet nihalciğim yaaa isimlerimizde olsaaaaaaaa nisana merakla bekleyeceğim seniii keşke önce gelse bebiş ama hayırlısıyla gelsinde bekleyelim ne yapalım.
arkadslar benimde bugün adet günüm 8 gün gecti kan testi yaptırdım ama 1.4 cıktı yani negatif gec döllenme olmuş olabilirmi cok mutsuzum allah rızası için yardım edin kafam cok karısık
aborjinoscum benimkinin de karşısına nisana inşallah yazabilirsin tatlım. İsim yazma işine de yanaşmadın
Vajinal Akıntıda Artma:
Gebelik hormonlarının etkisi, büyüyen rahmin etraf dokulara, kasıklara ve damarlara yaptığı bası nedeniyle: miktarı artmış, kokusuz, renksiz ya da hafif sarımsı renkte olan vaginal akıntının olması, gebeliğin normal seyri olarak kabul edilebilir. Gebeyi rahatsız edecek şekilde peynir kıvamında kötü kokulu ve fazla miktardaki akıntılar bir hastalığın habercisi olabileceğinden zaman kaybetmeden hekime müracaat edilmesi gerekir.
kızlarr az önce burnumdan kan geldi sonunda bunuda yaşadım ya aferin bana doktoruma sordum telaşa gerek yok dedi aklım karıştı iyice benimmmm
ayyyyyyyyyy, inanmıyorum süper bu, hadi hayırlısı! İnşallah o da pozitif olur, ayyy, galiba bugün de halay var, kutlama var, ayyyyyyy inşallah!
canım çok sevindimmbebiş geliyo desene hadi darıısı bizlerin başına inşallah bu ardaa belirtilerinide yazarmısın bize
kızlarr az önce burnumdan kan geldi sonunda bunuda yaşadım ya aferin bana doktoruma sordum telaşa gerek yok dedi aklım karıştı iyice benimmmm
beni de listeye eklermisiniz ,, eşim ve bende bu ay karar aldık anne ve baba olmak istiyoruzinş olur 26 mart regl tarihim
canım senınkini neden nisana yazayım kine ??
bide isim yazarım neden olmasın ama bana isimlerinizi özelden mesaj atın geriye dönüp tek tek kaydetmesi çok zaman alıyor çok zor oluyor inanın
kızlarrrr inanamıyorum iki idrar testi yaptım ikisi de net iki çizgi çıktı dayanamdım gidip kan tahlili verdim bakalım sonuç bir saat sonra belli oolaacccaaakkk
canım bana sen hamişsin gibi geliyor bilmiyorum öyle düşünüyorum.inşaallah öyledirrrrrr ve bebiş gelmiştir ve mutluluktan uçarız bizde.
tatlım, doktora gittinmi bu ara?belki adetin sökülemiyordur, belki de geç döllenmedir. Daha önceleri adetinin bu kadar geciktiği oluyormuydu?
çok tşk ederim cnm içimi rahatlattın ALLAH razı olsun gönlünün istediğini RABBİM sana tez zamanda versin İNŞALLAH. hayır hiç bu kadar gecikmedi adetlerim cok düzenlidir. zaten doktor 1 hafta sonra tekrar kan testi istedi nie böyle oldu bütün umutlarım yıkıldı 7 aylık evliyim 22 yasındayım cok istiorum ama olmuo bi sorunda yok bugün o kadar cok ağladımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?