| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| hasretimsana |??? | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo| 25 | 4 Mart
| neşelikız | 25 | 4 Mart
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| gida_pinar | 25 | 9 Mart
| bikere_sevdim | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010 | ??? | 14 Mart
| karyaa48 | ??? | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | ??? | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
olabilir.ama bildğim kadarıyla geç döllenme ble olsa 5ten başlıyor.. içine sinmezse 3 4 gün sonra tekrarla artması gerek normalde. hatta 2 gün sonra da olur...
çok teşk. ederim kızlar yaaa inanamıyorum hala
arada nadir bulantım oldu hafif onun haricinde hepsi regl dönemi belirtileri karın ağrısı göğüslerde şişme
bir de akıntım var renksiz
bu arada iki gün önce adet sancısı gibi sancım oldu ve ilaç içmiştim yaaa
çok tşk ederim cnm içimi rahatlattın ALLAH razı olsun gönlünün istediğini RABBİM sana tez zamanda versin İNŞALLAH. hayır hiç bu kadar gecikmedi adetlerim cok düzenlidir. zaten doktor 1 hafta sonra tekrar kan testi istedi nie böyle oldu bütün umutlarım yıkıldı 7 aylık evliyim 22 yasındayım cok istiorum ama olmuo bi sorunda yok bugün o kadar cok ağladımki
canım benim güzel dileğin için teşekkür ederim valla artık bugün banada öyle geliyor hiç keyfim yok az önce çokkk iyiydim şimdi bir tuhaf dönme ve miğdemde acayip bir yanma bulantı arası tuhaf birşey vesırtım çatlıyoooo gidip yatıcam galiba inan evde elimi kolumu kaldıramıyorum temizlik yapması için kardeşimi çağırdım evde o şimdi temizlik yapıyor bende diğer kızlardan gelecek haberleri merak ettiğim için buralardayım ama artık gücüm kalmadı dinlenmeliyim sanırsam eğer hamişsemde benimki çokkk zor geçecek şimdiden hissettirio değilsemde anlayayımda çaresine bakayım diyede düşünmüyo değilim ama bebişimide küstürmek istemiyorummmm böyle düşünüpte
çok tşk ederim cnm içimi rahatlattın ALLAH razı olsun gönlünün istediğini RABBİM sana tez zamanda versin İNŞALLAH. hayır hiç bu kadar gecikmedi adetlerim cok düzenlidir. zaten doktor 1 hafta sonra tekrar kan testi istedi nie böyle oldu bütün umutlarım yıkıldı 7 aylık evliyim 22 yasındayım cok istiorum ama olmuo bi sorunda yok bugün o kadar cok ağladımki
aborjinos çok duygulandım yaa daha bir kaç saat önce ben de o listede diğer aarkadaş gibi mutluluk simgeleri kullanmayı istiyordum demiştim ve şimdi sen beni de öyle değiştirmişsin Allah inşallah hepimize ii haberler almamızı sağlar sağlıklı sıhatli bebeklerimiz olur
gülüm baya çok belirtin var psikolojik olma ihtimalini geçti bence inşaallah yanılmıyoruzdur ve bu mutlu haberi hep birlikte kutlarızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
canım yaa niye bu kadr üzüyorsun kendini yazıktır.....hayırlısı olsunnn hem çok yeni evlsiin hemde yaşın çooooookkkk genç....üzme kendini bu kadarrr.....
kızlar adetiniz geçtiyse test yapın gerçekten belirtilere takılmayın benim de belirtim yok ki her adet dönemi gibi bir dönem sadece geciktim içiniz rahat etsin bir an önce öğrenelim ki ne kadar erken öğrenirsek folik asite o kadar erken başlarız hadi durmayın yapın derim
BU ARADA BU AY EŞİMLE DÖRT KERE ANCAK BİRLİKTE OLMUŞUZDUR AMA BEN SÜREKLİ EŞİME BU AY HAMİLEYİM DİYORDUM EŞİM BİRŞEY HİSSEDİYOR MUSUN Kİ İMKANSIZ BU AY DİYORDU BEN DE BİRŞEYİ KIRK KERE SÖYLERSEN OLUR DEDİM VE OLDU GALİBA
canım benim inan bizide okadar mutlu etti haberinBende bu liste baştan sona böle gülen yüzlerle dolsa keşke diyodum Bak yavas yavaş hepimiz olmasada büyük çoğunluğu dolar inşallah canım. Allah bebeğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. Inşallahta bende böle senin gibi sevinirim buay. Bizim için dua et tamam mı
canım tebrik ederim. hayırlı olsun
benimde 5. ayım olacak bu ay.bende de hiçbir sorun yok, ama hala bebek malesef. 8 martta adet tarihim. ama bugünden beri adet sancım var gibi. aynen adet sancısı..
merak ettiğim şey, acaba seninde adet sancısının tıpatıp aynısı mıydı?? yoksa geçen aylardan farklı mıydı?? ve nezaman başladı sancıların??
bu arada bende 5 aydır adetime 3 gün kala test yapardım ama sonuç hep hüsran olunca bu ay kendimi frenledim. bakalım elimde hiç testim yok, mecburen haftayı bekliycem :)))
belkide o yüzden bi sorunda yok ama bilmiorum.normalde karamsar biri değilim ama cok umutlanmıştım bütün hayallerim yıkıldı sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo neden bilmem beklemek cok zor gelio çokkkkkk ailemden ayrıyım uzaktayım annemi babamı çok özlüorum ve buralara alışamadım bi çocuğum olsa hersey cok güzel olacaktı
kızlar adetiniz geçtiyse test yapın gerçekten belirtilere takılmayın benim de belirtim yok ki her adet dönemi gibi bir dönem sadece geciktim içiniz rahat etsin bir an önce öğrenelim ki ne kadar erken öğrenirsek folik asite o kadar erken başlarız hadi durmayın yapın derim
BU ARADA BU AY EŞİMLE DÖRT KERE ANCAK BİRLİKTE OLMUŞUZDUR AMA BEN SÜREKLİ EŞİME BU AY HAMİLEYİM DİYORDUM EŞİM BİRŞEY HİSSEDİYOR MUSUN Kİ İMKANSIZ BU AY DİYORDU BEN DE BİRŞEYİ KIRK KERE SÖYLERSEN OLUR DEDİM VE OLDU GALİBA
belkide o yüzden bi sorunda yok ama bilmiorum.normalde karamsar biri değilim ama cok umutlanmıştım bütün hayallerim yıkıldı sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo neden bilmem beklemek cok zor gelio çokkkkkk ailemden ayrıyım uzaktayım annemi babamı çok özlüorum ve buralara alışamadım bi çocuğum olsa hersey cok güzel olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?