Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

teşekkürler birtanem emeğine sağlık.

aborjinos canım şu listedeki ve sonuç bölümündeki renkleri değiştirir misin?
bekliyoruzu kırmızı yapmışsın kırmızıları beklemeyelim başka renk olsun...

canım benim çok çok çokkkk sevindim tebrik ediyorum doktoruna ilk gittiğin gün bunu mutlaka söyle ilacı yanında götür birde prospektüsünü oku bakalım bişeyler yazıyormu

Son düzenleme:
heyecan yaptım ya birtanemin de adet günü 1 martmış.. valla elmde test olsa şimcik gidip yapacağım:) bu ay çok rahattım..ne zaman ki adetim geçti başladı içim pırpırlamaya.. ama o kadar eminim ki hamile olmadığıma,tuhaf bi his ama böyle.. hani negatif düşünmek falan da değil.. saçma ama his işte..adet belirtilerinden farklı olarak sivilcem yok meydanda henüz..gebelik ve adetin o ortak belirtileri var..yanılıyor olmayı isterim..yarın 12-1 gibi alırım sonucu Allah nasip ederse..

canım yaa niye bu kadr üzüyorsun kendini yazıktır.....hayırlısı olsunnn hem çok yeni evlsiin hemde yaşın çooooookkkk genç....üzme kendini bu kadarrr.....

gülüm baya çok belirtin var psikolojik olma ihtimalini geçti bence inşaallah yanılmıyoruzdur ve bu mutlu haberi hep birlikte kutlarızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

ALLAH seni de en kısa zamanda bebişine kavuştursun tatlım, evet 1 hafta sonra tekrarla, adetlerin düzenliyse, demekki bu ay değişik bişeyler olmuş, inşallah o bişeyler iyi bişeylerdir

kızlar adetiniz geçtiyse test yapın gerçekten belirtilere takılmayın benim de belirtim yok ki her adet dönemi gibi bir dönem sadece geciktim içiniz rahat etsin bir an önce öğrenelim ki ne kadar erken öğrenirsek folik asite o kadar erken başlarız hadi durmayın yapın derim

BU ARADA BU AY EŞİMLE DÖRT KERE ANCAK BİRLİKTE OLMUŞUZDUR AMA BEN SÜREKLİ EŞİME BU AY HAMİLEYİM DİYORDUM EŞİM BİRŞEY HİSSEDİYOR MUSUN Kİ İMKANSIZ BU AY DİYORDU BEN DE BİRŞEYİ KIRK KERE SÖYLERSEN OLUR DEDİM VE OLDU GALİBA

Canım benim inan bizide okadar mutlu etti haberin bende bu liste baştan sona böle gülen yüzlerle dolsa keşke diyodum bak yavas yavaş hepimiz olmasada büyük çoğunluğu dolar inşallah canım. Allah bebeğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. İnşallahta bende böle senin gibi sevinirim buay. bizim için dua et tamam mı

gülüm baya çok belirtin var psikolojik olma ihtimalini geçti bence inşaallah yanılmıyoruzdur ve bu mutlu haberi hep birlikte kutlarızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

inşallah gerçekten bugün duygu durum bozukluğu yaşıyorum aman tanrım kendime inanamıyorum içim bi kıpır kıpır bi karamsar offffff yakında kırmızı gelicek ama bekledimiz kırmızı değil araba olan kırmızı hani

canım yaa niye bu kadr üzüyorsun kendini yazıktır.....hayırlısı olsunnn hem çok yeni evlsiin hemde yaşın çooooookkkk genç....üzme kendini bu kadarrr.....

belkide o yüzden bi sorunda yok ama bilmiorum.normalde karamsar biri değilim ama cok umutlanmıştım bütün hayallerim yıkıldı sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo neden bilmem beklemek cok zor gelio çokkkkkk ailemden ayrıyım uzaktayım annemi babamı çok özlüorum ve buralara alışamadım bi çocuğum olsa hersey cok güzel olacaktı

canım tebrik ederim. hayırlı olsun
benimde 5. ayım olacak bu ay.bende de hiçbir sorun yok, ama hala bebek malesef. 8 martta adet tarihim. ama bugünden beri adet sancım var gibi. aynen adet sancısı..
merak ettiğim şey, acaba seninde adet sancısının tıpatıp aynısı mıydı?? yoksa geçen aylardan farklı mıydı?? ve nezaman başladı sancıların??

bu arada bende 5 aydır adetime 3 gün kala test yapardım ama sonuç hep hüsran olunca bu ay kendimi frenledim. bakalım elimde hiç testim yok, mecburen haftayı bekliycem :)))

canım inşallah allah hepimize böyle güzel bir duyguyu nasip eder her isteyen için dua ediyorum zaten sağlıklı sıhatli inşallah

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| hasretimsana(Canan) | 23 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo| 25 | 4 Mart
| neşelikız | 25 | 4 Mart
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| gida_pinar | 25 | 9 Mart
| bikere_sevdim | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010 | ??? | 14 Mart
| karyaa48 | ??? | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | ??? | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
wifeofdemon canm senın ismini ekliyim hemen söylersen özelden gelmedi mesajın

Son düzenleme:
Kizlar,
birsey sorcam... hamile olup / olmadiginizi ogrenene kadar hic hareketlerinize dikkat ediyormusunuz?

mesela ben 19-20'sine kadar beklemedeyim..
bu zamana kadar spor filan yaparsam bu ayi tehlikeye atmis olurmuyum?

farkı yok gibi yani ben fark hissetmedim benim de altıncı ayımdı ve bende de sorun yoktu ama şubatta rahim filmi çektirmiştim ondan sonra olma ihtimali artıyor diyorlar ama bilmiyorum ki işte bir de ara ara kasıklarımda batma oluyordu başka yok yani ben adet olucam diye bekliyordum o ağrılarla dedim ya ilaç bile içmiştim

bende her ay kırmızıları görünce aynı duyguları yaşıyorum, umudum o kadar azaldı ki. ama aslında böyle düşünerek çok yanlış yapıyoruz, pozitif olmak zorundayız. negatif negatifi çeker yoksa..

bu arad kan değeri negatif gelince 0.1 çıkıyor. seninki bu değerden daha yüksek. 2 gün sonra kesinlikle tekrarla testi. bence hala umut var. çünkü buna benzer bir örnek okumuştum burda. hatta onun 0,7 çıkmıştı. 2 günde bir bakılan kan değerleri hep iki kat artmıştı. ve hamileydi :)) seninde öyle olmuş olabilir.

ALLAH ol dedimi, tamamdır, inşallah kan testinin sonucu da pozitif çıkar tatlım, ki öyle çıkacağından eminim. çıkmazsa şimdiye kadar öğrendiğim bilgileri yeniden gözden geçirmem gerekecek. yani bayağa istisna bir durum olacak, hayır, hamilesin hayatım, başka bişey düşünmek yok, TEBRİKLEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

Tatlım, yalnız değilsin, bak ben de gurbetteyim, annem babam benden çoooook uzaklarda, alışması zor ama insan zamanla alışyor, eşin sana sahip çıkıyordur, anne babanın yokluğunu hissettirmemek için cabalıyordur eminim. Öyle hiç olmayacakmış gibi düşüncelere kapılmak yok, anlaştıkmı? bebeğin varsa göbüşünde onu üzüyorsun şimdiden, küstürme bebişi ok? göbüşünde değilse bile o biyerlerdedir ve doğru zamanı bekliyordur! Unutma! ALLAH bebişine kavuştursun canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…