canım farkı yok bence dediğim gibi adet olucam diye o kadar emindim ki o ağrılarla ilaç bile içmiştimcanım tebrik ederim. hayırlı olsun
benimde 5. ayım olacak bu ay.bende de hiçbir sorun yok, ama hala bebek malesef. 8 martta adet tarihim. ama bugünden beri adet sancım var gibi. aynen adet sancısı..
merak ettiğim şey, acaba seninde adet sancısının tıpatıp aynısı mıydı?? yoksa geçen aylardan farklı mıydı?? ve nezaman başladı sancıların??
bu arada bende 5 aydır adetime 3 gün kala test yapardım ama sonuç hep hüsran olunca bu ay kendimi frenledim. bakalım elimde hiç testim yok, mecburen haftayı bekliycem :)))
inşallah gerçekten bugün duygu durum bozukluğu yaşıyorum aman tanrım kendime inanamıyorum içim bi kıpır kıpır bi karamsar offffff yakında kırmızı gelicek ama bekledimiz kırmızı değil araba olan kırmızı hani
farkı yok gibi yani ben fark hissetmedim benim de altıncı ayımdı ve bende de sorun yoktu ama şubatta rahim filmi çektirmiştim ondan sonra olma ihtimali artıyor diyorlar ama bilmiyorum ki işte bir de ara ara kasıklarımda batma oluyordu başka yok yani ben adet olucam diye bekliyordum o ağrılarla dedim ya ilaç bile içmiştim
Kizlar,
birsey sorcam... hamile olup / olmadiginizi ogrenene kadar hic hareketlerinize dikkat ediyormusunuz?
mesela ben 19-20'sine kadar beklemedeyim..
bu zamana kadar spor filan yaparsam bu ayi tehlikeye atmis olurmuyum?
Kizlar,
birsey sorcam... hamile olup / olmadiginizi ogrenene kadar hic hareketlerinize dikkat ediyormusunuz?
Kizlar,
wifeofdemon canm senın ismini ekliyim hemen söylersen özelden gelmedi mesajın| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| hasretimsana(Canan) | 23 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo| 25 | 4 Mart
| neşelikız | 25 | 4 Mart
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| gida_pinar | 25 | 9 Mart
| bikere_sevdim | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010 | ??? | 14 Mart
| karyaa48 | ??? | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | ??? | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
benimde ara ara kasıklarımda batma oluyor ama çok rahatsız etmiyor. adet sancım olunca umutsuzluğa kapıldım ama senin yazdıklarını okuyunca umutlandım tekrardan.. inşallah bende hamileyimdir canım ya bize dua et lütfen:18:
belkide o yüzden bi sorunda yok ama bilmiorum.normalde karamsar biri değilim ama cok umutlanmıştım bütün hayallerim yıkıldı sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo neden bilmem beklemek cok zor gelio çokkkkkk ailemden ayrıyım uzaktayım annemi babamı çok özlüorum ve buralara alışamadım bi çocuğum olsa hersey cok güzel olacaktı
Kizlar,
çok teşk. canım daha inanamıyorum bile doktora gitmeden böyle şaşkın şaşkın gezerim galiba darısı tüm isteyenle sağlık sıhatlebitanemveben cnm tbrk edıyorumm :)topıgı cok fazla okuyamadım ama açtıgım ılk sayfada lıstede hamıs oldugunu gordum :) sımdı acıl cıkmam lazım ama tbrk etmeden gıtmekk ıstemedım :) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım kendıne cok dıkkat ett bebişini ve kendını yormaaa :)
canum o yumurtlama zamanından adetine kadar geçen o 1 iki hafta biraz dikkat etmek gerek. ağır kaldırma,ani hareketler ve ilaçlar gibi..senin tam yumurtlama günlerin şu aralar.kaçırma bugünleri.. 2 güne bir ona göre:).bundan sonra birazcık dikkat edersin..
canım hamilelik düşünenlerin kendilerini yormamaları gerekiyormuş. bende bu yüzden göbeğime aldırış etmeden egzersiz, spor hepsini erteledim.
spor hamile kalmanı engellemez tatlım, ama eğer hamile kaldıysan, spor olarak yürüyüş dışında başka spor tavsiye edilmiyor. 19-20si BATınmı?
Bitanemveben, canım ilaç içtim dedin, adı neydi ilacın?yazabilirmisin bana?
spor hamile kalmanı engellemez tatlım, ama eğer hamile kaldıysan, spor olarak yürüyüş dışında başka spor tavsiye edilmiyor. 19-20si BATınmı?
Ben Nihal, hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?