19'u BAT diye hesaplamistim.. Ama tam dogru degil herhalde, daha erken olmasi gerek cunku dun ovulasyonum basladi.. Dun gece calistik, artik 19unu bekliyoruz..
Haftasonu veya haftaya tennis filan oynasam acaba problem olur mu diye dusunduydum...
Dediklerinize gore cok kendimi yormamam gerekiyor.. spora filan paydos...
Benim dollenme olduysa coktan olmustur ama di mi bu saate kadar?:26::26::26:
sakin ol cimeka stres yapma diycem ama beklemek daha kötü bir an önce test tapın derim ben şimdi de kan tahlili sonucunu bekliyorum meraktan ölcemyaaaaaaaaaaa bitanem valla beni mahvettin:26: yani kötü anlamda değil. sakindim ne güzel.. şimdi senin haberinden sonra çok heyecan yaptım.. bütün ay stressiz geçti.. ama bu geceki stres bana koca aya eşdeğer.. kızlar elinizde fazla test varsa atın bi bu yana..neyse zaten sonuçlar değişmeyecek.. varsa var yoksa yok .. sakin ol cimeka..
merhaba kızlarr moralim çok bozuk biraz önce adet oldum ve işin kötüsü 2 gün erken oldum.
Ya sanki benim adetim bir ay 26 günde bir bir at 28 günde bir gibi bişey oluyor.
Acaba bende bi hastalıkmı var. Doktora gitmiştim .alttan ultrasonla bisorun görümüyor demişti.
6 aydır deniyoruz.her ay bi sonraki aya umutlanmak bile yorucu gelemye başladı.
merhaba kızlarr moralim çok bozuk biraz önce adet oldum ve işin kötüsü 2 gün erken oldum.
ya sanki benim adetim bir ay 26 günde bir bir at 28 günde bir gibi bişey oluyor.
acaba bende bi hastalıkmı var. doktora gitmiştim .alttan ultrasonla bisorun görümüyor demişti.
sakin ol cimeka stres yapma diycem ama beklemek daha kötü bir an önce test tapın derim ben şimdi de kan tahlili sonucunu bekliyorum meraktan ölcem
ya sanki benim adetim bir ay 26 günde bir bir at 28 günde bir gibi bişey oluyor.
acaba bende bi hastalıkmı var. doktora gitmiştim .alttan ultrasonla bisorun görümüyor demişti.
sakın olduysa olmuştur deyip bırakmayasın. 19uysa eğer asıl 5 mart yumurtlaman.. 10una kadar kesn devam et..sonra da bırakmasan iyi olur...kocalarımız kullanılıyor gibi hissetmesin
19'u BAT diye hesaplamistim.. Ama tam dogru degil herhalde, daha erken olmasi gerek cunku dun ovulasyonum basladi.. Dun gece calistik, artik 19unu bekliyoruz..
Haftasonu veya haftaya tennis filan oynasam acaba problem olur mu diye dusunduydum...
Dediklerinize gore cok kendimi yormamam gerekiyor.. spora filan paydos...
Benim dollenme olduysa coktan olmustur ama di mi bu saate kadar?:26::26::26:
sakin ol cimeka stres yapma diycem ama beklemek daha kötü bir an önce test tapın derim ben şimdi de kan tahlili sonucunu bekliyorum meraktan ölcem
ay ben de sürekli koşuyorum, bırakıyım artık dimi, o zamanda hemen kilo alıyorum, napsam bilemedim
Adaşım nasılsın hayatım?:)
Dans et tatlım, göbek dansı. Sırılsıklam terleyinceye kadar dans et, koşmaktan iyidir, belini incecik yapar
İyiyim hayatım, senden naber? belirtiler ne durumda?
canım ben dans etmeyi seviyorum aslına bakarsan o daha tehlikeli gibi, sürekli sarsıyorsun çünkü karın kalça bölgesini:) ancak kolları dans ettirebilirim
iyiyim ben de, henüz belirti yok, sanırım şuan ovülasyon dönemimdeyim zaten, çalışmalara devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?