Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

sağol canım görüşürüz:)

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| hasretimsana(Canan) | 23 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo| 25 | 4 Mart
| neşelikız | 25 | 4 Mart
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| gida_pinar | 25 | 9 Mart
| bikere_sevdim | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010 | ??? | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart

Son düzenleme:
Selaaaaamm. Herkese Merhaba Beni de listeye eklerseniz çok ama çoook sevinirim.. Yaşım 32, beklenmeyen tarih 8 Mart..

bitanemveben :84: çok çok mutlu oldum hayırlı olsun bebişiniz evinize uğuruyla kısmetiyle gelir inşallah kan testi sonucu noldu öğrenebildin mi? inşallah hamileliğin çok rahat geçer ve mutlu bir anne olursun tekrar tebrikler bize de dua et canım

kızlaarr nerdesiniz ben şimdi geldim adet oldum sandım karnım ve belim çok ağrıyor dinlenmem gerek inşallah hamileyimdir hayırlısı olsun umarım bu ay çoğumuz müjdeli haberler veririrz

kızlaarr nerdesiniz ben şimdi geldim adet oldum sandım karnım ve belim çok ağrıyor dinlenmem gerek inşallah hamileyimdir hayırlısı olsun umarım bu ay çoğumuz müjdeli haberler veririrz

sen de 1 martçısın dimi:) ne zaman yapacaksın test..

ah kızlar ah kızlar dun testı yapmaya karar verdım tam yapacaktım hasta oldum kısmet işte ama 2 gun önce oldu ne bu şimdi oyyy :26:

Selam kızlar.İnanın eve gelince ilk yaptığım şey oluyor topiğimize bakmak.5-10 dakikadır dünden beri okuyamadığım yazılara baktım ama bitmedi bir türlü ne de çok şey konuşmuşsunuz ben yokken.Sizlerden alayım haberleri .Eeee var mı mutlu haberimiz?Bugün günü olanlar umarım hala gelmemiştir kırmızılar.Kırmızılara hayır,BEBİŞLERE EVETTTT

slm arkadaşlar;
1 sene bu siteyi takip ettim.Sohbetleriniz çok hoşuma gitti gün geldi bana umutta oldu.ben 2 senelik evliyim eşimle 1 seneden beri çocuk istiyoruz. Fakat 1 sene uğraşlarımıza rağmen çocuğumuz olmayınca doktora gittik eşimde sol tarafında hafif variskosel çıktı.Ameliyat olması lazımmış.Eğer ameliyat olursa şansımız biraz daha artarmış.Tam ameliyat olmaya karar verirken hep aksilikler oldu bir türlü olamadı.Çok fazla çocuk istedğimden dolayı bir umut hep bir mucize olr diye her ay her belirtiyi hamilelik zannettim:))))) Tabi sonuçta hep hüsran:)) Ama genede içimde hala bi ümit var belki bi mucize olur diye..İçinizde eşi ameliyat olmadan hamile kalanlar var mı merak ettim Varsa cevap verirlerse çok sevinirim.Bu arada 1 aydır şu keçiboynuzu pekmezini de kullanıyor eşim sabahları ama kısmet artık

bugünkü bebiş haberimiz bitanemvebende idrar testi pozitif kan sonucu beklioruz bat sonuçlarıda şu ana kadar istediğimiz gibi gidiyor allah nazarlardan saklasın hepimizi bugünün kısa özeti şimdilik

sen de 1 martçısın dimi:) ne zaman yapacaksın test..

evet canım ben dün idrar testi yapmıştım hastanede negatif çıkınca korktum bş hafta beklemeye karar verdim şimdi istemediğim adetimin gelmesini bekliyorum üzülmekten korkuyorum

bugünkü bebiş haberimiz bitanemvebende idrar testi pozitif kan sonucu beklioruz bat sonuçlarıda şu ana kadar istediğimiz gibi gidiyor allah nazarlardan saklasın hepimizi bugünün kısa özeti şimdilik

:26:Süperrr demek bir tane güzel haberimiz var.Umarım hepimiz günü geldiğinde böyle seviniriz.
Senin günün ne zamandı canım?

bitanem hoşgeldin aramıza bizde 11 aydır istiyoruz bizim öyle bir sorunumuz yok ama rabbim kısmet etmedi maalesef klomen kullanıyorum şimdi.allahtan ümit kesilmez gülüm inan benim arkadaşımın eşinde sperm azlığı vardı kendisindede tüpleri hep tıkalıydı kıl kadar bir açıklık vardı doktor bebeğiniz olmaz demiş tüp bebekte bile şansınız çok az demiş tüp bebeğe başvuracakları zaman normal yolla hamile olduğunu öğrendi ne sıkıntılar çekti ama 1.5 ay sonra teyze olacağım.allahım istedikten sonra olmazı olur yapar.bu yüzden hiç sıkma canını bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…