Öyle sarsılmadan bişey olmaz ki, tatlım, zayen profesyonel oryantal yapacak halimiz yokki
hamilelikte esasen mekik ve zıplamalı sporlar yasak.
yaramazlıklara devam o zaman, hadi hayırlısı
aborjinosa özel mesaj at, ismini söyle, isimleri de ekliyoruz niklerin yanına
canım, tenis tehlikeli olabilir, döllenmiş bebişin rahme tutunmasına engel olabilirsin, zıplamak yok,kesinlikle yasak, tamammı tatlım?
öyle üzülme sakın insanın en umutsuz anında Allah yardımına koşuyor inan bu ay hiç umudumuz yoktu ben de altı aydır bekliyordum
kızlaarr nerdesiniz ben şimdi geldim adet oldum sandım karnım ve belim çok ağrıyor dinlenmem gerek inşallah hamileyimdir hayırlısı olsun umarım bu ay çoğumuz müjdeli haberler veririrz
ah kızlar ah kızlar dun testı yapmaya karar verdım tam yapacaktım hasta oldumkısmet işte ama 2 gun önce oldu ne bu şimdi oyyy :26:
yaaaaa bitanem nerde merak ettim...
ah kızlar ah kızlar dun testı yapmaya karar verdım tam yapacaktım hasta oldumkısmet işte ama 2 gun önce oldu ne bu şimdi oyyy :26:
Selam kızlar.İnanın eve gelince ilk yaptığım şey oluyor topiğimize bakmak.5-10 dakikadır dünden beri okuyamadığım yazılara baktım ama bitmedi bir türlü ne de çok şey konuşmuşsunuz ben yokken.Sizlerden alayım haberleri .Eeee var mı mutlu haberimiz?Bugün günü olanlar umarım hala gelmemiştir kırmızılar.Kırmızılara hayır,BEBİŞLERE EVETTTT
sen de 1 martçısın dimi:) ne zaman yapacaksın test..
bugünkü bebiş haberimiz bitanemvebende idrar testi pozitif kan sonucu beklioruz bat sonuçlarıda şu ana kadar istediğimiz gibi gidiyor allah nazarlardan saklasın hepimizibugünün kısa özeti şimdilik
slm arkadaşlar;
1 sene bu siteyi takip ettim.sohbetleriniz çok hoşuma gitti gün geldi bana umutta oldu.ben 2 senelik evliyim eşimle 1 seneden beri çocuk istiyoruz. Fakat 1 sene uğraşlarımıza rağmen çocuğumuz olmayınca doktora gittik eşimde sol tarafında hafif variskosel çıktı.ameliyat olması lazımmış.eğer ameliyat olursa şansımız biraz daha artarmış.tam ameliyat olmaya karar verirken hep aksilikler oldu bir türlü olamadı.çok fazla çocuk istedğimden dolayı bir umut hep bir mucize olr diye her ay her belirtiyi hamilelik zannettim:))))) tabi sonuçta hep hüsran:)) ama genede içimde hala bi ümit var belki bi mucize olur diye..içinizde eşi ameliyat olmadan hamile kalanlar var mı merak ettim varsa cevap verirlerse çok sevinirim.bu arada 1 aydır şu keçiboynuzu pekmezini de kullanıyor eşim sabahları ama kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?