Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat

maonyaaa ---------------------------------- 28 Subat

cimeka ------------------------------------- 1 Mart

umutdeniz --------------------------------- 2 Mart

seme ----------------------------------------- 3 Mart

neşelikız ----------------------------------- 4 Mart

hasretimsana ---------------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ------------------------------------ 12 Mart

minikyaramaz --------------------------- 12 Mart

pourqua ----------------------------------- 14 Mart

tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

Son düzenleme:
gün aşırı, gün aşırı, gün aşırı :) her yerde gün aşırı yazıyo, ne bu gün aşırı anlamıyorummmmm..bunun saati yok mu yani, şu saatte falan diye :) öff bi açıklayın en son dayanamadım yazdım, gün aşırııı ne demek

valla benim gün aşırıdan anladığım günde bir kere bencede öyle olmalı çünkü sperm kalitesi düşüyormuş...

bugün eşinle ilişkiye girdiyesen yrn girmeyin cmrts girin demek.yani bigün durun bigün yapın demek

canim ayni seyi bende yasadim gecen ay gün asiri die hergün yaptim esimle 3- 4 gün sonra pil bitti bizde bune ya deyip biraktik ama meger ki gün asiri demek birgün yapip bir gün yapmicakmisik. arada 1 gün dinlencez yani :86:

Belli değil canım ama 2 mart yaz sen en son 2 şubattı çünkü....

yazdim bile canim hadi bakalim listenin baslarindasin güzel haberlerinle bize de ugur getirirsin insallah :))

Son düzenleme:
iyi dilekleriniz için saolun kızlar rabbim hepimizin evini çoçuklarımızla şenlendirsin

inşallah erkek olur o zaman canım adetinden hemen sonra başla çalışmalara y kromozomu erkek en hızlı gidenler hop diye yumurtayı döllerler inşallah.

mesela dün gece yaptıysan bugün gece tatlı tatlı uyuyorsun yarın gece yapıyorsun
48 saatte bir oluyor anacım

canim ayni seyi bende yasadim gecen ay gün asiri die hergün yaptim esimle 3- 4 gün sonra pil bitti bizde bune ya deyip biraktik ama meger ki gün asiri demek birgün yapip bir gün yapmicakmisik. arada 1 gün dinlencez yani :86:
hehee gerçekten bende öyle sanmıştım, kendi kendime yuhh diodum olamaz öle diye düşünüyordum :) çok sağollll demek bir gün ara ile olcakmış :) anlaşıldı..bunun gece gündüz ayrımı yok yani dimi :) gün bitimi ile ilişkili bir durum değil yani :)

yazdim bile canim hadi bakalim listenin baslarindasin güzel haberlerinle bize de ugur getirirsin insallah :))[/QUOTE]

inş canım yaaa:)))hadi bakalım dua edelim birbirimize...Buarada hastaneye gittim kan tahlili için bide idrar vereyim dedim enfeksiyon cıktı idrar yollarımda dr ilaç verdi acaba kullansammı 4 günlük cipro diye...görümcem dr benim ona bi sorayım değilmi kızlarsiz ne dersiniz

Yok canim yok ayy bisey bilmeyince budurumlara düsüyoz iste bende herseyi gecen ay burdan ögrendim cok komikti gecen ay halimiz bizim
Ama bi de su var sabah yapmak daha iyimis heralde spermler daha canli oluyo daha hareketli oluyo
tabi biz geceleri calisiyoruz maalesef gündüzleri is gücten zaman yok

gecmis olsun canim yaziyodur ilacin prospektüsünde ama gene danis bir doktora gerci ilk ayda bisey olmaz diolar ama biz gene dikkat edelin ne olur ne olmaz demi ama

gecmis olsun canim yaziyodur ilacin prospektüsünde ama gene danis bir doktora gerci ilk ayda bisey olmaz diolar ama biz gene dikkat edelin ne olur ne olmaz demi ama

öyle canım ama ilacı almadım kullanmazsam boşuna almayayım diye...

kızlar bu ay adetiniz gecikebilir hemen merak etmeyin cünkü subat 28 gün onu heaba katmayı unutmayın aklıma gelmişken söyleyim dedim

kızlar bu ay adetiniz gecikebilir hemen merak etmeyin cünkü subat 28 gün onu heaba katmayı unutmayın aklıma gelmişken söyleyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…