kızlar dayanamadım kan testi yaptırdım negatif cıktı ama adetime en az 15 gün var daha
canim benim daha cok varmis daha belli olmaz kineee senin yumurtalama günün bile olabilir suan :44:
evet canım bugünlerde yumurtlama günüm....Beenide ekleyin listeye yaaa adet günüm mart ? pco var bende....
gün aşırı, gün aşırı, gün aşırı :) her yerde gün aşırı yazıyo, ne bu gün aşırı anlamıyorummmmm..bunun saati yok mu yani, şu saatte falan diye :) öff bi açıklayın en son dayanamadım yazdım, gün aşırııı ne demek
gün aşırı, gün aşırı, gün aşırı :) her yerde gün aşırı yazıyo, ne bu gün aşırı anlamıyorummmmm..bunun saati yok mu yani, şu saatte falan diye :) öff bi açıklayın en son dayanamadım yazdım, gün aşırııı ne demek
canim benim ekliyelim tabi ama kac mart yazayim :44: ??
Belli değil canım ama 2 mart yaz sen en son 2 şubattı çünkü....
inşallah erkek olur o zaman canım adetinden hemen sonra başla çalışmalara y kromozomu erkek en hızlı gidenler hop diye yumurtayı döllerler inşallah.cok tesekkür ederim canim bunlari bizimle paylastigin icinbende önceden kizimolsun isterdim hep simdi oglan sevdasi basladi bende oglum olsun istiyorum hep yani gönlümden o geciyor. Ama simdi düsündümde kiz oglan farketmez tez zamanda hayirlisini sagliklisini yollasin Allah im yeter bana insallah
mesela dün gece yaptıysan bugün gece tatlı tatlı uyuyorsun yarın gece yapıyorsungün aşırı, gün aşırı, gün aşırı :) her yerde gün aşırı yazıyo, ne bu gün aşırı anlamıyorummmmm..bunun saati yok mu yani, şu saatte falan diye :) öff bi açıklayın en son dayanamadım yazdım, gün aşırııı ne demek
hehee gerçekten bende öyle sanmıştım, kendi kendime yuhh diodum olamaz öle diye düşünüyordum :) çok sağollll demek bir gün ara ile olcakmış :) anlaşıldı..bunun gece gündüz ayrımı yok yani dimi :) gün bitimi ile ilişkili bir durum değil yani :)canim ayni seyi bende yasadim gecen ay gün asiri die hergün yaptim esimle 3- 4 gün sonra pil bitti bizde bune ya deyip biraktik ama meger ki gün asiri demek birgün yapip bir gün yapmicakmisik. arada 1 gün dinlencez yani :86:
hehee gerçekten bende öyle sanmıştım, kendi kendime yuhh diodum olamaz öle diye düşünüyordum :) çok sağollll demek bir gün ara ile olcakmış :) anlaşıldı..bunun gece gündüz ayrımı yok yani dimi :) gün bitimi ile ilişkili bir durum değil yani :)
inş canım yaaa:)))hadi bakalım dua edelim birbirimize...Buarada hastaneye gittim kan tahlili için bide idrar vereyim dedim enfeksiyon cıktı idrar yollarımda dr ilaç verdi acaba kullansammı 4 günlük cipro diye...görümcem dr benim ona bi sorayım değilmi kızlarsiz ne dersiniz
gecmis olsun canim yaziyodur ilacin prospektüsünde ama gene danis bir doktora gerci ilk ayda bisey olmaz diolar ama biz gene dikkat edelin ne olur ne olmaz demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?