sanırım canım aslında dün sondu netteki hesaplayıcılara göre ama hala bugünde karnımda ve kasıklarımda agrı var ilk kez bu ay cok fazla sancım oldu benmde
slm kızlarrr.benide aranıza alırmsnz
slm kızlarrr.benide aranıza alırmsnz
Ay beni bi heyecan bi stres sardi rahat olmam lazim deyip duruyom ay cok istiyom artik bi bebisimolsun saglikli sihhatli.. Ay insallah hayirlisiylan bu ay tutar hem esime hem bana dogum günü hediyesi olur insallah Allah' im duy sesimizi de bu Mart ayini güzel haberlerle tamamliyalim hepimiz insallah
canım benim inşallah birdaha yaşamazsın baştan doktorun bunu bilmiyor muydu acaba şimdi daha dikkatli olur en azından baştan bilmek önlem almakta çok önemli .canım geçmiş olsun 5,5 bebek için ne dedi doktorun sebep neymiş allahım bir daha yaşatmasın umarım aynı dönemde anneliği yaşarız canım.
teşekkür ederim canım Allahı'ım kimseye yaşatmasın. bende rahim ağzı yetmezliği var sonradan farkedildi 20hftda serklaj yapıldı ama çok geç kalındı bir de hamileliğimde hiç geçmeyen bi enfeksiyonum vardı 22+3 de kanamam oldu acil dra gittik meğer azar azar suyum gelmiş ben anlamamışım akıntı zannettim. doktor hiç suyu kalmamış almamız lazım dedi dikişler alındı ve normal doğum yaptım. ölee işte inşallah şimdi 12-13 hftda dikilecek ve hiç kalkmadan hep yatacağım. başladık çalışmalara ama inanın ki çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan :18:
slm kızlar naber nasılsınız
hayatım yumurta günün adet tarihinin başladığı günden 14. ve 16 günlerinde başlıyor özellikle kasıklarında ağrı ,akıntında bir koyulaşma yumurta akındaki uzama gibi bunuda takip etmek için özellikle siyah çamaşır giyiverin ve hafif bel ağrısı oluyor googlede yumurtlama günü hesaplama diye yazınca adet tarihini girince yumurtlama günü otomatik olarak çıkıyor bir bak bakalım sen .iyiyiz canim ya sen nasilsin??
kizlar bu arada benim bisorum var yumurtalama günü ne kadar sürüyor bilen varmi :44: ? Birde belirtileri neler , yumurtalama gününün yaklastigini nasil anliyoruz yani??
streslenme canım ya güzel geçir günlerin bak kafan rahat olsun sakın fatmagülün suçu neye bakma için kapanır inşallah hayatım ben de bazı dualar var onları paylaşıcam şimdi sizlerle onları bol boll okuyun çok güzel bir kitabım var sizde faydalanın istedim.
çocuğu olmayan bir ailede:
Kadın:yedi gün oruç tutup iftar anında yirmi bir defa ''Ya Musavvir'' ism-i şerifini okur.
Erkek:üç gün oruç tutarak''Ya Musavvir'' ismi şerifini yirmi bir defa bir bardak suya okur ve onunla iftar ederler.Bu günler içerisinde dua edip bir arada olurlarsa Allah'ın izni ile bir evlada kavuşurlar.
evladı olmayanlar 4 cuma üstüste( Her birinde 1000 defa ''Ya Evvel'' ism-i şerifi okuyarak dua ederlerse Allah'ın dileklerine kavuşurlar.
.70 defa ''Ya Bediassemavati vel vard'' duasını okuyan,dileğine kavuşur,duası kabul olur.
.''Ya Varis'' ism-i şerifini 707 defa okumaya devam eden çocuğu olmayan kimse hayırlı bir evlat sahibi olur.
kızlar kaynak:FERİDUN YILMAZ YÜCELER -BEYAZ SIR elmaü'l hüsna.
rabbim herkese en kısa zamanda bebek nasip etsin.
bu arada ahmed şahin dualarımız isimli kitabinda da
Erkek çocuk isteyenin duası :Allahumme'c alni min ledünke zürriyyeten tayyibeten muti'aten.
bu duayı ilişkiye girmeden az evvel besmele çekilir üç defa ihlas suresini okuyup sonra bu duayı okuması gerekir.abdestli olarak ederseniz daha iyi olur kendi kanımca .kıyafetleriniz üstünüzdeyken okuyun hee.sonra icraate geçiverin.
hoşgeldin canım inşallah sende bir mart annesi olursun benim eşimdede varikosel vs gibi birşey vardı ama ilaç tedavisiyle iyileşmişti bende 3 ay önce spiralimi çıkarttırdım ilk ay 1 gün regl olmuştum sonraki ay 4 gün oldum bu ay ne olacak tam bilmiyorum spiralin etkisiyle sanırım cünkü spiral varken maşallah bana 6 gün yoğun diğer 2 gün de lekeleniyordum.ama bak ne güzel senin içinde bir umut var yumurtan oluşmuş hayırlısıyla iğnenide olmuşsun en güzel haberler senden olsun pek en yakın adetin ne zaman canım.hoş bulduk saolun kızlar.2.5yıldır evliyim.
ilk 3ay vajinusmustum.onu yendik.çoçuk çalışmalarına başladık.önce sorun eşimdeydi varikoselden ameliyat oldu.
sonra benim tüplerin tıkalı olduğu anlaşıldı.
ekim ayında ameliyat oldum saat süren çok zor bi ameliyat geçirdim.
çok şükür nedilen dular sayesinde açıldı.
aydır adetimigünde bir olmaya başladım meğerse yumurtalarım tembelleşmiş.bu ay yumurtlama takibi oldum.yumurtam gelişmedi doktor tüp bebekte kullanılan puregan adlı iğne yazdı ondan kullandım yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi oldum.sizce yumurta az değilmi????
bu ay gebe kalmayı çok istiyrmm bebeğimin babası ve ben gibi ekim doğumlu olması için.
hoş bulduk saolun kızlar.2.5yıldır evliyim.
ilk 3ay vajinusmustum.onu yendik.çoçuk çalışmalarına başladık.önce sorun eşimdeydi varikoselden ameliyat oldu.
sonra benim tüplerin tıkalı olduğu anlaşıldı.
ekim ayında ameliyat oldum saat süren çok zor bi ameliyat geçirdim.
çok şükür nedilen dular sayesinde açıldı.
aydır adetimigünde bir olmaya başladım meğerse yumurtalarım tembelleşmiş.bu ay yumurtlama takibi oldum.yumurtam gelişmedi doktor tüp bebekte kullanılan puregan adlı iğne yazdı ondan kullandım yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi oldum.sizce yumurta az değilmi????
bu ay gebe kalmayı çok istiyrmm bebeğimin babası ve ben gibi ekim doğumlu olması için.
adetim ayın 28ine.ama inşş olmam:18:
adetim ayın 28ine.ama inşş olmam:18:
inşallah gülüşüm hayırlısıyla sen bu haftada morelini yüksek tut olur mu .adetim ayın 28ine.ama inşş olmam:18:
rica ederim canım herşeyin başı dua özellikle rabbimin güzel isimleryle ona yönelmek çok daha iyi inşallah hepimiz micirik micirik bebişlere sahip olacağız.sağol canım güzel bilgilerin için
kızlar dayanamadım kan testi yaptırdım negatif cıktı ama adetime en az 15 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?