karar verdim ilacı içmicem onun yerine bol bol su içcem:94:
kızlar bennn çıkıyrmmm grşmk dileğiyleee
aborjinos listeye eklediğin için çok teşekkür ederim inşallah allahın izniyle hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.benim 2.denemem ayy çok heyecanlıyım
ekliyorum hemen canimşşştt annişler beni de ekleyin bakemmm madem.. :) bat 19 şubat..ama ben martta anniş olmak istiyorumminşallahhhh Allah nasip ederrrrr..isteyen herkese tabi..
Merhaba
Bende 1. yil 1 ay dogm. kontrl. hapi kullandim ve birakali tam 3 ay oldu bu ay 2. denememiz olucak ilk 1 ay dr. korunmamaizi önerdi bakalim gecen ay olmadi bir sey bugün 7. günüm 12 Subatta adet oldum artik hayirlisi ins. mart ayinda hamile olurum ...
Canim benim ne demek asil biz tesekkür ederiz aramiza katildinInsallah canim benimde buay 2. denemem ay insallah olur nasil istiyorum artik bi bilsen bende yumurtalama dönemime yaklasiyorum ondan bi heyecanliyim ki sorma aslinda rahat olmak lazim ama ne yapayim tutamiyorum kendimi icimde bi kelebek var kanat cirpip duruyo sanki
Canim hosgeldin aramiza gecmis olsun cok. Burda senin yasadiklarini yasayan bircok arkadasimiz var hatta aralarinda subat ayinda hamile kalmis olanlarda ... Gönlünü ferah tut Allah hepimize en hayirlisini en hayirli zamanda yolliycak. Biz burda birbirimize destek olmak ,birbirimizle dertlesmek ,sevinclerimizi paylasmak icin yazisiyoruz. Deneyimlerimizi paylasiyoruz ve en önemlisi birbirimizi rahatlatip umut asiliyoruz. Güzel düsünelim güzel olsun herseybu arada beklenmeyen adet tarihini yazarsan listeye eklemis olurum senide
kızlar bişey dicem yaaa moralim bozuldu idrar yolu enfeksiyonu gebe kalmaya engelmi
yaaaaaaaaaa
yok canim degildir heralde ama sen bence yumurtalama dönemine gelmediysen o hapi ic 3-4 gün aslinda 1 gecelik haplar var yada suda eriyen toz biseyler bunun icin hemen atiyo idrardan sen doktora söleseydin keske biz korunmayi biraktik die. Arada da kurtulurdun o dertden ama sikma canini engel degildir ama iliski esnasinda agri aci hissedebilirsin
ekliyorum hemen canimama ne yazayim sana kine mart mi yazayim yoksa 19 subat mi yazayim ?? :44:
Hadi bakalim hayirlisi canimsenin beklenmeyen adet tarihin ne olucak o zaman onu yaziyoruz listeye canim.. insallah hepimiz birbirimize ugur getiririz
yaa sordum cnm ama iç üzerine bol su iç dedi bende içmek istemiyorum...Bol su içerim geçer...gebeliğe engel olmasında...ayyyyyy deliriyorum ben ya ne bu herşeyi hamileliğe bağlıyorum...
Yok canim korkma olmaz bisey ama doktor dediyse kullanabilirsin demek bi zarari yok bol suyla ic madem zaten hemen gecer eger düzenli hap kullanirsan
teşekkür ederimmm beni de listeye eklediğin içinnnnnn canımmmmm..eline sağlıkkk..
hadi canim görüsürüz :79: :80:arkidişler ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi....
Hadi kizlar bende cikiyorum artik yarin görüsürüz :80: iyi aksamlar :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?