Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

aborjinos listeye eklediğin için çok teşekkür ederim inşallah allahın izniyle hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.benim 2.denemem ayy çok heyecanlıyım

şşştt annişler beni de ekleyin bakemmm madem.. :) bat 19 şubat..ama ben martta anniş olmak istiyorumm inşallahhhh Allah nasip ederrrrr..isteyen herkese tabi..

Merhaba

Bende 1. yil 1 ay dogm. kontrl. hapi kullandim ve birakali tam 3 ay oldu bu ay 2. denememiz olucak ilk 1 ay dr. korunmamaizi önerdi bakalim gecen ay olmadi bir sey bugün 7. günüm 12 Subatta adet oldum artik hayirlisi ins. mart ayinda hamile olurum ...

aborjinos listeye eklediğin için çok teşekkür ederim inşallah allahın izniyle hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.benim 2.denemem ayy çok heyecanlıyım

Canim benim ne demek asil biz tesekkür ederiz aramiza katildin Insallah canim benimde buay 2. denemem ay insallah olur nasil istiyorum artik bi bilsen bende yumurtalama dönemime yaklasiyorum ondan bi heyecanliyim ki sorma aslinda rahat olmak lazim ama ne yapayim tutamiyorum kendimi icimde bi kelebek var kanat cirpip duruyo sanki

şşştt annişler beni de ekleyin bakemmm madem.. :) bat 19 şubat..ama ben martta anniş olmak istiyorumm inşallahhhh Allah nasip ederrrrr..isteyen herkese tabi..
ekliyorum hemen canim ama ne yazayim sana kine mart mi yazayim yoksa 19 subat mi yazayim ?? :44:

Hadi bakalim hayirlisi canim senin beklenmeyen adet tarihin ne olucak o zaman onu yaziyoruz listeye canim.. insallah hepimiz birbirimize ugur getiririz

ayy inşallah canım allah en kısa zamnda bebişini kucağına almayı nasip etsin.evet rahat olmak lazım ama napalım elimizde değil .ben 3.5 yıllık evliyim artık olsun istiyorum keşke daha önce yapsaymışım diyorum ama nasip bu zamanaymış.

kızlar bişey dicem yaaa moralim bozuldu idrar yolu enfeksiyonu gebe kalmaya engelmi
yaaaaaaaaaa

inşallah canım benim çok tşk ederim 7 mart canım benim inşallah mart ayı hamişleri oluruz :))))

kızlar bişey dicem yaaa moralim bozuldu idrar yolu enfeksiyonu gebe kalmaya engelmi
yaaaaaaaaaa

yok canim degildir heralde ama sen bence yumurtalama dönemine gelmediysen o hapi ic 3-4 gün aslinda 1 gecelik haplar var yada suda eriyen toz biseyler bunun icin hemen atiyo idrardan sen doktora söleseydin keske biz korunmayi biraktik die. Arada da kurtulurdun o dertden ama sikma canini engel degildir ama iliski esnasinda agri aci hissedebilirsin

nazar:

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat

maonyaaa ------------------------------- 28 Subat

cimeka ------------------------------------- 1 Mart

umutdeniz --------------------------------- 2 Mart

seme ----------------------------------------- 3 Mart

neşelikız ----------------------------------- 4 Mart

hasretimsana ---------------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

bikere_sevdim ---------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ------------------------------------ 12 Mart

minikyaramaz --------------------------- 12 Mart

pourqua ----------------------------------- 14 Mart

tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart

KuPPe-------------------------------------- 19 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

Son düzenleme:

yaa sordum cnm ama iç üzerine bol su iç dedi bende içmek istemiyorum...Bol su içerim geçer...gebeliğe engel olmasında...ayyyyyy deliriyorum ben ya ne bu herşeyi hamileliğe bağlıyorum...

hımm o zaman, benim zaten düzenli oluyor, o zaman marttaki BAT'ı yazalım mart 19 yani :)

yaa sordum cnm ama iç üzerine bol su iç dedi bende içmek istemiyorum...Bol su içerim geçer...gebeliğe engel olmasında...ayyyyyy deliriyorum ben ya ne bu herşeyi hamileliğe bağlıyorum...

Yok canim korkma olmaz bisey ama doktor dediyse kullanabilirsin demek bi zarari yok bol suyla ic madem zaten hemen gecer eger düzenli hap kullanirsan

Yok canim korkma olmaz bisey ama doktor dediyse kullanabilirsin demek bi zarari yok bol suyla ic madem zaten hemen gecer eger düzenli hap kullanirsan

4 gün kullansan yeter dedi...Madem alayım da içeyim hemen....Sağol canım benim yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…