merhaba hoşgeldin.. çok geçmiş olsun canım ya.. ben aralıkta düşük yaptım daha bebek falan görünmeden düştü çok üzülüp etkilenmiştim..1 hafta ağlamıştım ama sonra insan biraz daha kötüsünü düşünüp şükür ediyor..bebiş nazlanmaz inşallah. diğeri istediğiniz zaman olmuş muydu??
teşekkürler canım beni de aranıza aldığınız için. inşallah hepimize uğur getirir bu liste. bu ay hamile kalmayı çok istiyorum çünkü bu ay kalırsam doğum önceki bebeğimi kaybettiğim zamanlara geliyor. ogünleri yeni bir bebekle geçirmek daha iyi olacak.Canim hosgeldin sefa getirdin aramizaumarim bu ay hersey cok cok daha güzel olur senin icin hepimiz icin listeye eklendin listemiz sana da ugur getirsin ....
evet canım geçen ay jinekolog muayenesine gittim herşey güzel dedi ve tahlil yaptırdık biraz kan değerim düşük çıktı onun içinde ferra sanol ilaç verdi onu kullanıyorum.günde 2 tane folik asit kullanıyordum mart 1 de günde 3 tane alacağım.hmmmm anladım.. hayırlısı olsun o zaman..bebiş çok bekletmeden gelir inşallah. doktora gittin mi hiç?? herşey normal mi??
canım geçmiş olsun 5,5 bebek için ne dedi doktorun sebep neymiş allahım bir daha yaşatmasın umarım aynı dönemde anneliği yaşarız canım.merhaba kızlar beni de ekleyin listeye. bende bu ay ilk denemeye başladım. kasımda 5,5aylık bebeğimi kaybettim:85: doktorum korunmayı bırakabilirsin dedi bu ay başladık bakalım inşallah bebişimiz fazla bekletmez bizi martta geliverir
6şubat adet oldum pko var bende düzensiz beklenmeyen adet tarihi 15mart olsun garanti olur
Günaydin kizlar hepinizeBugün güzel bir gün olur insallah
Ben bugün ilk testimi yaptim ovulasyon icin negatif cikti zaten bugün 10. günsimdi gün asiri yapiyoruz ya yaramazligimizi bugüne denk geliyo yapsak mi bu durumda yapmasak mi acep tavsiyesi olan varmi?
loy loy loy .
yap ne olcak kiaslında haftasonu yapın daha iyi olur
canım geçmiş olsun 5,5 bebek için ne dedi doktorun sebep neymiş allahım bir daha yaşatmasın umarım aynı dönemde anneliği yaşarız canım.
teşekkür ederim canım Allahı'ım kimseye yaşatmasın. bende rahim ağzı yetmezliği var sonradan farkedildi 20hftda serklaj yapıldı ama çok geç kalındı bir de hamileliğimde hiç geçmeyen bi enfeksiyonum vardı 22+3 de kanamam oldu acil dra gittik meğer azar azar suyum gelmiş ben anlamamışım akıntı zannettim. doktor hiç suyu kalmamış almamız lazım dedi dikişler alındı ve normal doğum yaptım. ölee işte inşallah şimdi 12-13 hftda dikilecek ve hiç kalkmadan hep yatacağım. başladık çalışmalara ama inanın ki çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan :18:
Ay beni bi heyecan bi stres sardi rahat olmam lazim deyip duruyom ay cok istiyom artik bi bebisimolsun saglikli sihhatli.. Ay insallah hayirlisiylan bu ay tutar hem esime hem bana dogum günü hediyesi olur insallah Allah' im duy sesimizi de bu Mart ayini güzel haberlerle tamamliyalim hepimiz insallah
yap canım yap sen kendini bebiş konusuna çok odaklamışsın yapmadığın zamanda kafaya takacaksın sanırım "acaba yapsamıydık günler kaçtımı diye" öncekini de kaçırdığın için üzülüyordun bu ayı iyi değerlendir bence.inşallah çalışmaların karşılığını alacaksınsenin yumurtlma günlerinde düzenli şanslısın benim düzensiz pko var şimdi 2haft durmadan çalış neyseki 8aylık bi özlem var 5,5hamilelik sonrasında 6hft yasak sonrada rahimde yara oldu 6hftda öyle yasak 8aydır özlemişiz birbirimizi
happylifee bizi unuttun[/QUOT
iki topiğe birden devam etmek zor oldugu için burdan devam ediyorum cnm..mart ayından ümitli olarak da takipteyim sen de eklenmişsin burdaki listeye ne güzel..hadı hayırlısı..güzel haberler verelim inşalah burdan
slm kızlar naber nasılsınız
iyiyiz canim ya sen nasilsin??
kizlar bu arada benim bisorum var yumurtalama günü ne kadar sürüyor bilen varmi :44: ? Birde belirtileri neler , yumurtalama gününün yaklastigini nasil anliyoruz yani??
iyiyiz canim ya sen nasilsin??
kizlar bu arada benim bisorum var yumurtalama günü ne kadar sürüyor bilen varmi :44: ? Birde belirtileri neler , yumurtalama gününün yaklastigini nasil anliyoruz yani??
bende iyiyim canım
nette heaplayıcılar var birde kasıkta agrı oluyor bulantı göğüs hassasiyeti falan birde akıntı
canım bende aynı şeyi merak ediyordum nasıl anlıycaz benim öncekini dr kontrol etmişti kolaydı..
offf bugün kasıklarımda inanılmaz bi arı var ama gaz sancısımı yumurtlama dönemiminden mi anlayamadım
bir haftadır sancıdan duramıyorum ben zaten hala bugünde var ben burdan anlıyorum acıkcası özellikle bu ay cok oldu sancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?