Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

cnm bir gün yap bir gün yapma yani

kızlar listemiz kalabalıklaşmış ne güzel mart gelse de şu güzel haberleri almaya başlasak artık

canım benimkki de 28 şubat beni de eklermisin yani beklenmeyen adet tarihimiz değil mi yanlış anlamadım.inşallah isteyen herkezin olsun herkez çalışsın bakalım.herkezi çok merak ediyorum. bu arada biz nerdeyse 1.5 yıldır uğraşıyoruz doktorum sona yaklaştık gibime geliyor bu ay yada önümüzde ki ay olabilir demişti inşallah ya sabırsızlıkla bekliyorum

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hepiniz inşallah mart annecikleri kaynıcak bu sayfa.
ben en sondan takılıcam inşallah
ya nisana kayarsam ahaa o zaman benle birlikte taşınanda olur desene

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hepiniz inşallah mart annecikleri kaynıcak bu sayfa.
ben en sondan takılıcam inşallah
ya nisana kayarsam ahaa o zaman benle birlikte taşınanda olur desene

evet canım olmazsa arkandan geliriz artık ama inşallah hiçbirimiz taşınmayız hamiş oluveririz

koptum koptum bu gün aşırı muhabbetine.. bir gün arayla demek gerçi cevaplanmış ama... bir arkadaşımız da günde bir kere demiş:)) yanlış anlaşılmasın dalga geçmek amacıyla yazmıyorum bunları.. hoşuma gitti.. sabah sabah tebessümlendim..

nazar:

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat

maonyaaa ------------------------------- 28 Subat

tubaerkan ------------------------------- 28 Subat

cimeka ------------------------------------- 1 Mart

umutdeniz --------------------------------- 2 Mart

seme ----------------------------------------- 3 Mart

neşelikız ----------------------------------- 4 Mart

hasretimsana ---------------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

bikere_sevdim ---------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ------------------------------------ 12 Mart

minikyaramaz --------------------------- 12 Mart

pourqua ----------------------------------- 14 Mart

tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart

KuPPe-------------------------------------- 19 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

Canim ekledim senide hosgeldin aramiza hadi bakalim listemiz sana da sans getirsin insallah

günaydın arkadaşlar...Ya canım çok sıkılıyo bu hafta benim evdeyim ve hiçbir iş yaptığım yok yapasım yok yemeği bile dışarı yiyoruz neden böyle oldum ben ya evin halini bi görseniz....bugün başlasammı temizliğe

Günaydin canim iste aynen beni anlatiyorsun aynen bende öleyim gerci ben calisiyorum ama iste bile canim hic bisey yapmak istemiyor öle tüm gün oturuyorum. Evde de dedigin gibi elimi hicbirseye sürmüyorum Allah tan annem var da o yapiyor yemegi temizligi

Senin yine iyi annen varmış...Ben napayımmm....offff bir an önce bir yerden başlasam iyi olacak....

günaydın kızlar.
reglim bitti ve bugünden itibaren eşimle aşk yaşamaya başlayacağız.
inş. bu ay tutar bebiş.
pazartesi de hastaneye gideceğim.malum bebiş karnımda 4 hafta boyunca ölü kalmıştı bakalım kan pıhtılaşması yapmış mı,iç organlarıma zarar vermiş mi...!
bi de akıntım felan oluyor ya mantar ya da enfeksiyon kaptım.
pko larıma ve tiroidlerime de baktırayayım...!

dua edin kızlar.inş. bir problem yoktur.

hadi bakalım başlasın çalışmalar kolay gelsin size iyi çalışmalar
inşallah problem çıkmaz herşey yolundadır geilşmelerden bizleri haberdar et....

inşaallah bir problem yoktur canım allah yardımcın olsun tez zamanda bebişine kavuşursun inşaallah

bende aynıyım canım korkma yalnız değilsin ya pcnin başındayım yada boş boş oturyorum hiç bir iş yapmıyorum bugün hava çok güzel ama içimden dışarı çıkmak da gelmiyor depresyona mı girdim acaba

ya arkadaşlar bende öyleyim eğer çalışmasam hiç evden çıkmam aksama kadar yatarım çok keyifsizim neden acaba

bayanlar haydi keyifli olmanız lazım bu ay... Moraller yukarı çıkmalı, zirveye. tembellik yok, enerjik olun. enerjimizi birbirimize yayalım. bu ay miladımızı olsun. güzel şeyler düşünelim. güzel şeyler olsun. temizliklerde yapılsın. hamiş kalırsak o zaman hiç canımız istemez, korkarız bir şey olacak bebişlere diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…