gün aşırı, gün aşırı, gün aşırı :) her yerde gün aşırı yazıyo, ne bu gün aşırı anlamıyorummmmm..bunun saati yok mu yani, şu saatte falan diye :) öff bi açıklayın en son dayanamadım yazdım, gün aşırııı ne demek
kızlar listemiz kalabalıklaşmışne güzel mart gelse de şu güzel haberleri almaya başlasak artık
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hepiniz inşallah mart annecikleri kaynıcak bu sayfa.
ben en sondan takılıcam inşallah
ya nisana kayarsamahaa o zaman benle birlikte taşınanda olur desene
gün aşırı, gün aşırı, gün aşırı :) her yerde gün aşırı yazıyo, ne bu gün aşırı anlamıyorummmmm..bunun saati yok mu yani, şu saatte falan diye :) öff bi açıklayın en son dayanamadım yazdım, gün aşırııı ne demek
canım benimkki de 28 şubat beni de eklermisin yani beklenmeyen adet tarihimiz değil mi yanlış anlamadım.inşallah isteyen herkezin olsun herkez çalışsın bakalım.herkezi çok merak ediyorum. bu arada biz nerdeyse 1.5 yıldır uğraşıyoruz doktorum sona yaklaştık gibime geliyor bu ay yada önümüzde ki ay olabilir demişti inşallah ya sabırsızlıkla bekliyorum
günaydın arkadaşlar...Ya canım çok sıkılıyo bu hafta benim evdeyim ve hiçbir iş yaptığım yok yapasım yok yemeği bile dışarı yiyoruz neden böyle oldum ben ya evin halini bi görseniz....bugün başlasammı temizliğe
Günaydin canim iste aynen beni anlatiyorsun aynen bende öleyim gerci ben calisiyorum ama iste bile canim hic bisey yapmak istemiyoröle tüm gün oturuyorum. Evde de dedigin gibi elimi hicbirseye sürmüyorum Allah tan annem var da o yapiyor yemegi temizligi
Canim ekledim senide hosgeldin aramizahadi bakalim listemiz sana da sans getirsin insallah
günaydın kızlar.
reglim bitti ve bugünden itibaren eşimle aşk yaşamaya başlayacağız.
inş. bu ay tutar bebiş.
pazartesi de hastaneye gideceğim.malum bebiş karnımda 4 hafta boyunca ölü kalmıştı bakalım kan pıhtılaşması yapmış mı,iç organlarıma zarar vermiş mi...!
bi de akıntım felan oluyor ya mantar ya da enfeksiyon kaptım.
pko larıma ve tiroidlerime de baktırayayım...!
dua edin kızlar.inş. bir problem yoktur.
günaydın kızlar.
reglim bitti ve bugünden itibaren eşimle aşk yaşamaya başlayacağız.
inş. bu ay tutar bebiş.
pazartesi de hastaneye gideceğim.malum bebiş karnımda 4 hafta boyunca ölü kalmıştı bakalım kan pıhtılaşması yapmış mı,iç organlarıma zarar vermiş mi...!
bi de akıntım felan oluyor ya mantar ya da enfeksiyon kaptım.
pko larıma ve tiroidlerime de baktırayayım...!
dua edin kızlar.inş. bir problem yoktur.
günaydın arkadaşlar...Ya canım çok sıkılıyo bu hafta benim evdeyim ve hiçbir iş yaptığım yok yapasım yok yemeği bile dışarı yiyoruz neden böyle oldum ben ya evin halini bi görseniz....bugün başlasammı temizliğe
bende aynıyım canım korkma yalnız değilsin ya pcnin başındayım yada boş boş oturyorum hiç bir iş yapmıyorum bugün hava çok güzel ama içimden dışarı çıkmak da gelmiyor depresyona mı girdim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?