Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım üzülme.Demekki var bebişinizin daha zamanı.Hayırlısı böyleymiş diye düşün.Umarım nisan da olur her istediğin.

umarım teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin....Bu arada bu ay benim de aslında adetimi 2 gün geçti ama kahverengi lekelenmelerim var normalde olmazdı böyle.Fakat başka hiç bir belirtim yok yarın bugün bende hastalanırım herhalde..

ah kızlar ah kızlar dun testı yapmaya karar verdım tam yapacaktım hasta oldum kısmet işte ama 2 gun önce oldu ne bu şimdi oyyy :26:

canım geçmiş olsun hayırlısı olsun demekki bebişinin gelmesi bu ay kısmet değilmiş canını sıkma rahat ol ki bebişin o kadar çabuk gelsin

aa bunlar yerleşme kanamaları olabilir test yaptın mı canım:44:

yaaa çok teşşekür ederim bunları duydukça içime su serpiliyor.İnşallah sizde en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz..

yaaa çok teşşekür ederim bunları duydukça içime su serpiliyor.inşallah sizde en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz..

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn birtanem allahım bütün isteyenlerin kucaklarnı doldursun.ona sığındık bekliyoruz en hayırlı zamanda nasip etsin rabbim tevekkül etmek lazım içini rahat tut gülüm allah bir yola koymuştur.

test yapmadım daha doğrusu korkuyorum yapmaya çünkü malesef hüsrana uğramaktan bıktım artık.:))Kasıklarım ağrıyor özellikle sol tarafım büyük ihtimalle olurum diye bekliyorum

Bundan 2 ay önce de bunun gibi oldu ama ozaman çok belirti vardı.İdrar testi yaptım hem de 2 kere ikinci çizgi ikisinde de silik ama belirgindi.çok ümitlendik sonra kanda baktırdık negatif( hayal kırıklığını tahmin edersiniz 1 hafta kendime gelemedim.Sonra hastalandım tabi. Ondan dolayı gene aynı şeyi yaşamak istemedim.Sonuçta biliyorum eşimin değerleri düşük ama işte insan genede herşeyde umutlanıyor.Çünkü Allah'ın okadar çok mucizesi varki....

test yapmadım daha doğrusu korkuyorum yapmaya çünkü malesef hüsrana uğramaktan bıktım artık.:))kasıklarım ağrıyor özellikle sol tarafım büyük ihtimalle olurum diye bekliyorum

canım yap bence beklemekten iyidir.beklemek çok zor.

canım üzülme hayırlsı artık tatlım ümidini asla yitirme heran ne olacagı belli olmaz rabbim cok bekletmesin seni daha cok erken bitanem

öyle üzülme sakın insanın en umutsuz anında Allah yardımına koşuyor inan bu ay hiç umudumuz yoktu ben de altı aydır bekliyordum

teşekkür ederim kızlarr.
ah kızlar ah kızlar dun testı yapmaya karar verdım tam yapacaktım hasta oldum kısmet işte ama 2 gun önce oldu ne bu şimdi oyyy :26:
yaa benimde 2 gün önce olduu .oda canımı sıktı bende anlamadım

2 gün geçse ooo ben tamam kesin hamileyim derim.ama senin daha öncede gecikşiyormuş demekki. du bakalım kimbilir

Tabiki canım ne mucizeler var.O zaman madem öyle korkuların var birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırırsın daha net olur sonuç.Ama sıkma canını.Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın

İnşallah.. Rabbim herkese hayırlısıyla versin bebişleri kucağımıza.İnsanın içini açması çok güzelmiş daha da rahatladım şimdi.genelde pek kimseyle konuşmuyorum bu konuları ee eşimlede pek konuşamıyorum oda yeteri kadar üzülüyor çünkü.Onu daha fazla da üzmek istemiyorum.Kendi kendime böle yetmeye çalışırken şimdi iyiki de bu siteye üye olmuşum diyorum.Destekleriniz için çok saolun

Canım burda kimimizin daha ilk denemesi,kimimizin 3-4. bazılarımız ise ne yazıkki yıllardır bekliyor ya da işin hastalık yönyle uğraşıyor.Ama hepimiz bir noktada birleşiyoruz ki da bebiş.Gerçekten seninle aynı şeyleri paylaşan insanlarla konuşabilmek dertleşmek çok güzel.Biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.Ayrıca birbirimiz için dua da ediyoruz.Umarım Allah da bunları görür ve hepimizi çok geçmeden sevindirir.

Aminnnnnnnnnnnnnnnn

birtanemveben hayırlı olsun cnm çok sevindim bir bebiş haberi daha aldık darısı tüm isteyenlerin başına..bu arada hepimiz kan sonucunu beklıyoruz..umarım su anda sevdıklerınle esınle kutluyorsunuzdur bu guzel haberi bize de yaz bizde burda kutlayalım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…