yok yooookkkk gelmesin.davetsiz misafirliğe luzüm yok
kızlar bu arada bugun yarın da çok güzel haberler alıcaz gıbı bır his var içimde..pek çok kişide adet gecıkmelerı ve hamilelik belirtiler var gördüğüm kadarıyla hadi bakalım sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum verin güzel haberleri inşallahhhh:92:
kızlar bu arada bugun yarın da çok güzel haberler alıcaz gıbı bır his var içimde..pek çok kişide adet gecıkmelerı ve hamilelik belirtiler var gördüğüm kadarıyla hadi bakalım sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum verin güzel haberleri inşallahhhh:92:
hadi hayırlısı canım benim inşaallah bebişin göbüşündedir bende çok meraklandım valla yapsanda hepimizi sevindirsennnnnnnnnnnn.
kızlarr akşam eşimlee yürürken sağ kasığımdaa acayip batmalar oldu...ilk defa böyle bişey hissettimm...14-15mart bat..bunlar gebelik belirtisi olabilirmii...hiç belirtim yok diye bu ay hiç umudum yotku ama şimdii yeniden heyecanlandımm:))))bu bi belirti olabilirmiiii????
kızlarr akşam eşimlee yürürken sağ kasığımdaa acayip batmalar oldu...ilk defa böyle bişey hissettimm...14-15mart bat..bunlar gebelik belirtisi olabilirmii...hiç belirtim yok diye bu ay hiç umudum yotku ama şimdii yeniden heyecanlandımm:))))bu bi belirti olabilirmiiii????
Kızlar merhaba beklenen ana çok az kaldı bugün gebelik testi aldım ama sabah idrarında yapmak istiyorum o yüzden sabredip bekleyeceğim. Sabah yapıcam hastaneden randevu da aldım eğer pozitif sonucu görürsem hemen doktora gidicem.Ben yarım rahimliyim doğuştan sadece sol yumurtalığım ve sol tüpüm var doktor gebe kalman için engel değil ama düşük tehliken ve erken doğum riskin var demişti oyüzden hamileysem biran evvel doktor kontrolüne başlamam lazım.Kalçamın sol tarafında ve yine sol yumurtalığıma doğrı ağrı ve sancılarım oluyo ara ara bel ve sırt ağrısı hiç olmazdı inşallah hamileyimdir. Eğer değilsem de doktora gitmem lazım çünkü bu sefer de adet olamıyor konumunda olucam hsg sonrası olabiliyomuş bazen. Bi de ilaçla adet olmaya uğraşıcaz o zaman. Hiç de sevmem düzenli adetimin şaşmasını (hamişlik dışında tabiii:))).Allahım hayırlısını nasip etsin dua edin bol bol kızlar yarın akşam sizinle müjdeli haberi paylaşmayı çooooooooook istiyorum...........
aynen bunlar oluyor canım sonrasındada biraz daha sıklaşıyor ve yatış pozisyonunda biraz ağrıyor sonrada o beklenmeyen bat ın bat'mış oluyor inşşşş dikkat et fazla hızlı hareketlerde bulunma bişeylere uzanmaya çalışma mümkünse yatmak en iyisi şu sıralar yav doktorumla konuşa konuşa kadın beni doktor etti iyimisakın yanlış anlama akıl verme değil sadece bir öneri bu benden sana
olurmuu bendee öneri istiyorum çookk teşekkürrr ederimm...moral oluyoo banada..ümitsizlenmek istemiyorum moralim yüksek olsun istiyorumm..inşllah senin güzel haberinide alırız enkısa zamandaaaa
bat 15 mart ise ayının tam ortasındasın şuan canım ve yumurtladığın için sancı çekmiş olabilirsin.inşallah hamilesindir...
Canım inşallah yarın buradan bizimle mutlu haberi paylaşıyor olursun.Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar merhaba beklenen ana çok az kaldı bugün gebelik testi aldım ama sabah idrarında yapmak istiyorum o yüzden sabredip bekleyeceğim. Sabah yapıcam hastaneden randevu da aldım eğer pozitif sonucu görürsem hemen doktora gidicem.Ben yarım rahimliyim doğuştan sadece sol yumurtalığım ve sol tüpüm var doktor gebe kalman için engel değil ama düşük tehliken ve erken doğum riskin var demişti oyüzden hamileysem biran evvel doktor kontrolüne başlamam lazım.Kalçamın sol tarafında ve yine sol yumurtalığıma doğrı ağrı ve sancılarım oluyo ara ara bel ve sırt ağrısı hiç olmazdı inşallah hamileyimdir. Eğer değilsem de doktora gitmem lazım çünkü bu sefer de adet olamıyor konumunda olucam hsg sonrası olabiliyomuş bazen. Bi de ilaçla adet olmaya uğraşıcaz o zaman. Hiç de sevmem düzenli adetimin şaşmasını (hamişlik dışında tabiii:))).Allahım hayırlısını nasip etsin dua edin bol bol kızlar yarın akşam sizinle müjdeli haberi paylaşmayı çooooooooook istiyorum...........
benim keyfim kaçtı sanki ateşim yükselecek gibi hasta olacakmışım gibi kırgınlık var..canım birşey istemiyor.. çay içmek istedim içemedim.. mızmızım kısaca.. karnım da ağrıyor arada..
benim keyfim kaçtı sanki ateşim yükselecek gibi hasta olacakmışım gibi kırgınlık var..canım birşey istemiyor.. çay içmek istedim içemedim.. mızmızım kısaca.. karnım da ağrıyor arada..
zaten bu yaşadığın doğal şeyler aniden birazdan bi bakıcan sanki enerji patlaması yaşıcan öle tuhaf şeyler olabiliyor.ateş yükselmeside iyidir bırak yükselsin bat ına ne kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?