1 marttı canım...
aynen canım bende de kırgınlk var ve bacaklarım da ağrıyor erkenden uyumayı düşünüyorum aynen çay bile yapmadım deli gibi içesim varken o kadar üşendim zor geldi sen de giy cicilerini yat dinlen keyfine bak belki günün yorgunlıuğu ve strestendir
diosun e senin batın bat'mış bunlar çok normal şeylerr test için neden bekliyorsun ben bu dediklerini daha bat günüm gelmeden yaşadım halada devam ediyor hiç canını sıkmaaa lütfen bence güzel haberlerrrr geliyo senden formaanazarlardan korusun allahım
cnm bunlar inşallah hamilelik belirtilerindir..nedense bu ay ümitli oldugum kişiler arasında sen de varsın tabı adetinin gecikmesi etkılı bir faktor bu hissimde..ayrıca havalar cok soguk ve grıp salgını yaygın sen yıne de üşütmemeye çalış dinlen dikkat et kendine yani kısaca..hayırlı haberlerini bekliyorum senin de
evet benim batım battı:)canım daha önce de yazdım idrar testinden sonra acabalar yine devam ediyor onu sevmyorum..bu hafta 1 gün nöbetçiydim ondan gidemedim.okulum tamgün çıkışta anca kan vermeye yetişirim ertesi güne kalırdı sonuç. bugün de bu sebeple gitmedim.nasılsa yarına kalacak diye.ilk gün de adet beklemekle geçti..yarın dersim 10 da bitiyor. en geç 1 de alırım diyorum sonucu..hayırlısı.. meraklanıyorum çok....
eee bendeee şimdi merak ettim demekki yarının ilk güzel haberiii senden geliyorrr bizeeee yaşasınnn aman iyi yapmışsın idrarı pek ciddiye almıyacaksın en sağlamı kan hadi bakalım dört gözle yeğnimizin haberini beklioruz teyzeleri olaraktan
Benim kız kardeşim yok.Burda böyle teyze olucaz diyince bile çoook seviniyorum.Umarım bu ay bir sürü yiğenimiz olur.
eee bendeee şimdi merak ettim demekki yarının ilk güzel haberiii senden geliyorrr bizeeee yaşasınnn aman iyi yapmışsın idrarı pek ciddiye almıyacaksın en sağlamı kan hadi bakalım dört gözle yeğnimizin haberini beklioruz teyzeleri olaraktan
hepimiz hem anne hemde teyzeadayıyız bebişlerimizin bir sürü teyzesi ve bizlerinde bir sürüüüü kardeşi var sen daha farketmedin mi canım senin 1 değil 1 den çok kızkardeşin varrrrr
ne güzel yazmışsın kız,içim ısındı birden.. seviniriz inşallah..çok umutlanmak istemiyorum geçen ay onu yaşadım. hem de hayatımda ilk kez 8 gün gecikmişti,çatlatma iğnesine bağlamıştım o ay..
Benim kız kardeşim yok.Burda böyle teyze olucaz diyince bile çoook seviniyorum.Umarım bu ay bir sürü yiğenimiz olur.
inşallah canım inşallahmerak ettim şimdi.. son adet tarihin neydi ve beklediğin adet tarihin :44:
benim de kız kardeşim yok,ama burda birsürü bebeğin teyzesiyim ve sizlenkinin de teyzesi olacağım inşallah..beni bebem de inşallah annesini babasını ve teyzelerini sevindirir
sat 31 ocak bat 1 martPP yada 2 mart :)))
ama bugün 3 maaaaaaaaaaaaaaaaartttttttttttttttttttDD ümitlenmek istemiyorum ama belim ve sırtım çok ağrıyor kalçamda falan da ağrı oluyor bunlar hiç olmazdı ....
Allahım eğer hayırlıysa nasip etsin bu ay sağlıklı ve sıhhatli herşeyden önce....
sat 31 ocak bat 1 martPP yada 2 mart :)))
ama bugün 3 maaaaaaaaaaaaaaaaartttttttttttttttttttDD ümitlenmek istemiyorum ama belim ve sırtım çok ağrıyor kalçamda falan da ağrı oluyor bunlar hiç olmazdı ....
Allahım eğer hayırlıysa nasip etsin bu ay sağlıklı ve sıhhatli herşeyden önce....
benim de kız kardeşim yok,ama burda birsürü bebeğin teyzesiyim ve sizlerinkinin de teyzesi olacağım inşallah..benim bebem de inşallah annesini babasını ve teyzelerini sevindirir
AMİNNALLAH NAZARLARDAN KORUSUN ARTIK TESTİN ZAMANI GELMİŞ HADİ Bİ GÜZEL HABERDE SENDEN GELSİN
Ben şimdi sabaha kadar uyuyamam. Bu arada dün gece bi rüya gördüm ve çok etkilendim sizinle de paylaşmak istiyorum. Nasıl ağlıyorum ama anlatamam size evimdeyim hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama Allaha nasıl yalvarıyorum nolur sağlıklı sıhhatli hayırlısını ver Allahım diye o kadar çok ağlıyorum ki yere çökmüşüm böyle dizlerimin üzerine yanımda da böyle beyaz namaz başörtülü nuryüzlü bi kadın var benim başımı okşuyo ve bak ne kadar güzel Allaha dua ediyosun diyo.. ondan sonra uyandım o kadar stres olmuşum ki kalktığımda bile ağlıyor gibiydim.....çok etkilendim rabbim herşeyin en hayırlı olanını versin..ben yarım rahimli olduğum için düşük yada erken doğum riskim var şimdiden korkuyorum bebişim sağlıklı olurmu diye Allahım sağlıklı nasip etsin hepimize... çok kötü oldum hiçbişeye yormak istemiyorum. bikaç gün önce de ikiz bebek görmüştüm birisinin gözleri maviydi bembeyaz tenli birisi de melezDD simsiyah kıvırcık saçlııı kömür gözlü DD rabbim tüm rüyalarımızı da hayıra çıkarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?