Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

1 marttı canım...

diosun e senin batın bat'mış bunlar çok normal şeylerr test için neden bekliyorsun ben bu dediklerini daha bat günüm gelmeden yaşadım halada devam ediyor hiç canını sıkmaaa lütfen bence güzel haberlerrrr geliyo senden formaa nazarlardan korusun allahım

en iyisi öyle yapayım ama uykum da yok ki.. takılayım biraz daha bakalım.. belki yarının stresine girmişimdir farketmeden..haybin bilinçaltı:)

evet benim batım battı:)canım daha önce de yazdım idrar testinden sonra acabalar yine devam ediyor onu sevmyorum..bu hafta 1 gün nöbetçiydim ondan gidemedim.okulum tamgün çıkışta anca kan vermeye yetişirim ertesi güne kalırdı sonuç. bugün de bu sebeple gitmedim.nasılsa yarına kalacak diye.ilk gün de adet beklemekle geçti..yarın dersim 10 da bitiyor. en geç 1 de alırım diyorum sonucu..hayırlısı.. meraklanıyorum çok....

inşallah yarın hep beraber seviniriz 1 2 3 4 martçılarla...listemiz şenlenir inşallah... tabi herşey güzel olacaksa...

eee bendeee şimdi merak ettim demekki yarının ilk güzel haberiii senden geliyorrr bizeeee yaşasınnn aman iyi yapmışsın idrarı pek ciddiye almıyacaksın en sağlamı kan hadi bakalım dört gözle yeğnimizin haberini beklioruz teyzeleri olaraktan

hayırlısı olsun kızlar daha vaktı varmış demekkı inşallah diğre arkadaşlarıomızdan hayırlı haberler alırız listeye aldıgınız ıcın tesekkurler dualarım sızınle

Benim kız kardeşim yok.Burda böyle teyze olucaz diyince bile çoook seviniyorum.Umarım bu ay bir sürü yiğenimiz olur.

Benim kız kardeşim yok.Burda böyle teyze olucaz diyince bile çoook seviniyorum.Umarım bu ay bir sürü yiğenimiz olur.

hepimiz hem anne hemde teyzeadayıyız bebişlerimizin bir sürü teyzesi ve bizlerinde bir sürüüüü kardeşi var sen daha farketmedin mi canım senin 1 değil 1 den çok kızkardeşin varrrrr

ne güzel yazmışsın kız,içim ısındı birden.. seviniriz inşallah..çok umutlanmak istemiyorum geçen ay onu yaşadım. hem de hayatımda ilk kez 8 gün gecikmişti,çatlatma iğnesine bağlamıştım o ay..

unut unuttt eskiler yok bitti gittiiiii umutlanma ama negatif elektirik gönderme yeğnimize deki annem geliosun ben biliorum buralardasın biz teyzesi olarak anladıkta sen anlayamadın mı hala aaaaa

benim de kız kardeşim yok,ama burda birsürü bebeğin teyzesiyim ve sizlerinkinin de teyzesi olacağım inşallah..benim bebem de inşallah annesini babasını ve teyzelerini sevindirir

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah merak ettim şimdi.. son adet tarihin neydi ve beklediğin adet tarihin :44:

sat 31 ocak bat 1 mart PP yada 2 mart :)))
ama bugün 3 maaaaaaaaaaaaaaaaarttttttttttttttttttt DD ümitlenmek istemiyorum ama belim ve sırtım çok ağrıyor kalçamda falan da ağrı oluyor bunlar hiç olmazdı ....
Allahım eğer hayırlıysa nasip etsin bu ay sağlıklı ve sıhhatli herşeyden önce....

benim de belim ve sırtım çok ağrıyor öyle ki desteksiz oturamıyorum bebeler gibi..

AMİNN ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN ARTIK TESTİN ZAMANI GELMİŞ HADİ Bİ GÜZEL HABERDE SENDEN GELSİN

oh ne güzel insanın içi ferahlıyor güzel şeyler okudukça ve oldukça :))bu arada kızlar yumurtlama döneminde her günümü değerlendirmek gerekiyor yoksa gün aşırımı?

AMİNN ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN ARTIK TESTİN ZAMANI GELMİŞ HADİ Bİ GÜZEL HABERDE SENDEN GELSİN

Ben şimdi sabaha kadar uyuyamam. Bu arada dün gece bi rüya gördüm ve çok etkilendim sizinle de paylaşmak istiyorum. Nasıl ağlıyorum ama anlatamam size evimdeyim hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama Allaha nasıl yalvarıyorum nolur sağlıklı sıhhatli hayırlısını ver Allahım diye o kadar çok ağlıyorum ki yere çökmüşüm böyle dizlerimin üzerine yanımda da böyle beyaz namaz başörtülü nuryüzlü bi kadın var benim başımı okşuyo ve bak ne kadar güzel Allaha dua ediyosun diyo.. ondan sonra uyandım o kadar stres olmuşum ki kalktığımda bile ağlıyor gibiydim.....çok etkilendim rabbim herşeyin en hayırlı olanını versin..ben yarım rahimli olduğum için düşük yada erken doğum riskim var şimdiden korkuyorum bebişim sağlıklı olurmu diye Allahım sağlıklı nasip etsin hepimize... çok kötü oldum hiçbişeye yormak istemiyorum. bikaç gün önce de ikiz bebek görmüştüm birisinin gözleri maviydi bembeyaz tenli birisi de melez DD simsiyah kıvırcık saçlııı kömür gözlü DD rabbim tüm rüyalarımızı da hayıra çıkarsın...

Canım iyiye yoralım rüyalarını iyi olsun.Ne kadar söylesek de takıyoruz kafamıza bebişleri.Onlarla yatıp onlarla kalkıyoruz.Umarım rüyan iyiye çıkar ve mutlu haberleri alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…