çok teşekkür ederim hepinize burada sizlerle konuşmak inanı çok rahatlatıyor yalnız olmadığımı hissediyorum hamiş olan arkadaşımızı tebrik ediyorum nick ini unuttum ama tek hamiş o galiba şuan aramızda başka olan var mı yoksa 2 kişimi?Canım iyiye yoralım rüyalarını iyi olsun.Ne kadar söylesek de takıyoruz kafamıza bebişleri.Onlarla yatıp onlarla kalkıyoruz.Umarım rüyan iyiye çıkar ve mutlu haberleri alırız.
Ben şimdi sabaha kadar uyuyamam. Bu arada dün gece bi rüya gördüm ve çok etkilendim sizinle de paylaşmak istiyorum. Nasıl ağlıyorum ama anlatamam size evimdeyim hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama Allaha nasıl yalvarıyorum nolur sağlıklı sıhhatli hayırlısını ver Allahım diye o kadar çok ağlıyorum ki yere çökmüşüm böyle dizlerimin üzerine yanımda da böyle beyaz namaz başörtülü nuryüzlü bi kadın var benim başımı okşuyo ve bak ne kadar güzel Allaha dua ediyosun diyo.. ondan sonra uyandım o kadar stres olmuşum ki kalktığımda bile ağlıyor gibiydim.....çok etkilendim rabbim herşeyin en hayırlı olanını versin..ben yarım rahimli olduğum için düşük yada erken doğum riskim var şimdiden korkuyorum bebişim sağlıklı olurmu diye Allahım sağlıklı nasip etsin hepimize... çok kötü oldum hiçbişeye yormak istemiyorum. bikaç gün önce de ikiz bebek görmüştüm birisinin gözleri maviydi bembeyaz tenli birisi de melezDD simsiyah kıvırcık saçlııı kömür gözlü DD rabbim tüm rüyalarımızı da hayıra çıkarsın...
ANNEM DERKİ RÜYANI ANLATMA ÇOK ANLATMAKİSTERSEN ÖNCE SUYA SONRA ANLATACAĞIN KİŞİYE ANLAT DİLERİM ALLAHIMDAN EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI EVLADINA KAVUŞURSUN RÜYAN SU OLSUN AKSIN YERİNİ BULSUN CANIM BENİM
çok haklısın canım ama içimde tutamadım(( Rabbim hayırlara çıkarsın kötülükler tüm anne adaylarından uzak olsun dileyen herkesin dua sı kabul olsun bidaha anlatmıcam rüyalarımı :))
oh ne güzel insanın içi ferahlıyor güzel şeyler okudukça ve oldukça :))bu arada kızlar yumurtlama döneminde her günümü değerlendirmek gerekiyor yoksa gün aşırımı?
Ben şimdi sabaha kadar uyuyamam. Bu arada dün gece bi rüya gördüm ve çok etkilendim sizinle de paylaşmak istiyorum. Nasıl ağlıyorum ama anlatamam size evimdeyim hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama Allaha nasıl yalvarıyorum nolur sağlıklı sıhhatli hayırlısını ver Allahım diye o kadar çok ağlıyorum ki yere çökmüşüm böyle dizlerimin üzerine yanımda da böyle beyaz namaz başörtülü nuryüzlü bi kadın var benim başımı okşuyo ve bak ne kadar güzel Allaha dua ediyosun diyo.. ondan sonra uyandım o kadar stres olmuşum ki kalktığımda bile ağlıyor gibiydim.....çok etkilendim rabbim herşeyin en hayırlı olanını versin..ben yarım rahimli olduğum için düşük yada erken doğum riskim var şimdiden korkuyorum bebişim sağlıklı olurmu diye Allahım sağlıklı nasip etsin hepimize... çok kötü oldum hiçbişeye yormak istemiyorum. bikaç gün önce de ikiz bebek görmüştüm birisinin gözleri maviydi bembeyaz tenli birisi de melezDD simsiyah kıvırcık saçlııı kömür gözlü DD rabbim tüm rüyalarımızı da hayıra çıkarsın...
aborjinos çok duygulandım yaa daha bir kaç saat önce ben de o listede diğer aarkadaş gibi mutluluk simgeleri kullanmayı istiyordum demiştim ve şimdi sen beni de öyle değiştirmişsin Allah inşallah hepimize ii haberler almamızı sağlar sağlıklı sıhatli bebeklerimiz olur
gün aşırı canım çünkü eşinin de hareketli kaliteli spermleri kendine gelsin.. tam lazım olacağı günde düşün ki sperm yok....
çok tşk ederim cimeka:)
ben bu ay çok sıkı tuttum her gece mutlaka eşimi dürttüm hadi bebiş yapalım die
aslında günlere takılmadan adetten sonra 2 güne bir devam edeceksn diğer aya kadar. şans baya artar..
ben günlere takılmıyorum reglim bitince başlıyoruz gün aşırı çalışıyoruz taki regli olana kadar........hem stres olmuyor hemde kısmet bu erken yada geç döllenme olabilir diye....
offf kızlar sizleri böyle duydukca üzülsem mi kendi durumuma sinirlensem mi eşime bilemedim:84: biz bu ay sadece reglimin 9.12.ve 14.günleri çalışabildik..diger günler için eşimi ikna edemedim..cok kafaya takıyomuşum bu şekilde stres altında bır görev gibi yapınca olmazmış günaşırı olması gerekmiyomuş(çok bilir benim kocam!)olacagı varsa olurmuş falan filan..yani anlayacağınız bu ay olmazsa şaşırmayacagım (çünkü yumurtalama gününden bir gün önce ve yumurtlama gününde ilişkiye girdik bir daha da girmedik sonrasında)ama üzüleceğim fırsatları degerlendirmediğimiz için
hiç üzülme canım benim ark.. yumurtlama döneminden önce hamile kaldı :)))) nasip bu işler.... bu ay tutmazsa ( inş tutarda ) reglin bitince çaışmaya başla eşine hiç deme günlerini...erkekler böyledir..... boşver tatkmıyorum kafama yumurtlama günleini falan de ......ona öyle göster kendin ayarla günlerini
offf kızlar sizleri böyle duydukca üzülsem mi kendi durumuma sinirlensem mi eşime bilemedim:84: biz bu ay sadece reglimin 9.12.ve 14.günleri çalışabildik..diger günler için eşimi ikna edemedim..cok kafaya takıyomuşum bu şekilde stres altında bır görev gibi yapınca olmazmış günaşırı olması gerekmiyomuş(çok bilir benim kocam!)olacagı varsa olurmuş falan filan..yani anlayacağınız bu ay olmazsa şaşırmayacagım (çünkü yumurtalama gününden bir gün önce ve yumurtlama gününde ilişkiye girdik bir daha da girmedik sonrasında)ama üzüleceğim fırsatları degerlendirmediğimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?