Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım iyiye yoralım rüyalarını iyi olsun.Ne kadar söylesek de takıyoruz kafamıza bebişleri.Onlarla yatıp onlarla kalkıyoruz.Umarım rüyan iyiye çıkar ve mutlu haberleri alırız.
çok teşekkür ederim hepinize burada sizlerle konuşmak inanı çok rahatlatıyor yalnız olmadığımı hissediyorum hamiş olan arkadaşımızı tebrik ediyorum nick ini unuttum ama tek hamiş o galiba şuan aramızda başka olan var mı yoksa 2 kişimi?
bende eklenicem inşallah aranıza sonrasında da 9 ay boyunca beraber yaşadıklarımızı paylaşırız inşallah

ANNEM DERKİ RÜYANI ANLATMA ÇOK ANLATMAKİSTERSEN ÖNCE SUYA SONRA ANLATACAĞIN KİŞİYE ANLAT DİLERİM ALLAHIMDAN EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI EVLADINA KAVUŞURSUN RÜYAN SU OLSUN AKSIN YERİNİ BULSUN CANIM BENİM

çok haklısın canım ama içimde tutamadım (( Rabbim hayırlara çıkarsın kötülükler tüm anne adaylarından uzak olsun dileyen herkesin dua sı kabul olsun bidaha anlatmıcam rüyalarımı :))

çok haklısın canım ama içimde tutamadım (( Rabbim hayırlara çıkarsın kötülükler tüm anne adaylarından uzak olsun dileyen herkesin dua sı kabul olsun bidaha anlatmıcam rüyalarımı :))

evet bitanem anlatma hele akşam hiç anlatma hurafemidir bilmiyorum ama ben annemin sözlerine hep güvenmişimdir elbet bi bildiği vardır dimi biz onları dinleyelimki bebişlerimizde bizi dinlesin

oh ne güzel insanın içi ferahlıyor güzel şeyler okudukça ve oldukça :))bu arada kızlar yumurtlama döneminde her günümü değerlendirmek gerekiyor yoksa gün aşırımı?

gün aşırı canım çünkü eşinin de hareketli kaliteli spermleri kendine gelsin.. tam lazım olacağı günde düşün ki sperm yok....

hayır olsun inşallah.. ama anlamlı güzel bir rüya..özellikle içnde dua olması... Allahım nasip etsin herkese...

tebrik ederim canım..allah bebeğini kucağına sağlıkla almak nasip etsin..bizim için dua etmeyi unutma canımm..

aslında günlere takılmadan adetten sonra 2 güne bir devam edeceksn diğer aya kadar. şans baya artar..

ben bu ay çok sıkı tuttum her gece mutlaka eşimi dürttüm hadi bebiş yapalım die

aslında ben de aynıyım :)bi arkadaşım her gün yapın yumurtlama döneminde dedi bi arkadaşımda gün aşırı olması gerekir dedi.bugn bide çok akıntı oldum yumurtlama döneminde çok akıntı olur dediler oyüzden dedim acaba hergün yapsak daha etkili olur mu diye oyüzden sorayım bi dedim:)

aslında günlere takılmadan adetten sonra 2 güne bir devam edeceksn diğer aya kadar. şans baya artar..

ben günlere takılmıyorum reglim bitince başlıyoruz gün aşırı çalışıyoruz taki regli olana kadar........hem stres olmuyor hemde kısmet bu erken yada geç döllenme olabilir diye....

Son düzenleme:
biz ilk defa bu ay başladık şubatın sonunda bakalım olur mu bilmiyorum denemeye başladık bakalım görücez:)

ben günlere takılmıyorum reglim bitince başlıyoruz gün aşırı çalışıyoruz taki regli olana kadar........hem stres olmuyor hemde kısmet bu erken yada geç döllenme olabilir diye....

offf kızlar sizleri böyle duydukca üzülsem mi kendi durumuma sinirlensem mi eşime bilemedim:84: biz bu ay sadece reglimin 9.12.ve 14.günleri çalışabildik..diger günler için eşimi ikna edemedim..cok kafaya takıyomuşum bu şekilde stres altında bır görev gibi yapınca olmazmış günaşırı olması gerekmiyomuş(çok bilir benim kocam!)olacagı varsa olurmuş falan filan..yani anlayacağınız bu ay olmazsa şaşırmayacagım (çünkü yumurtalama gününden bir gün önce ve yumurtlama gününde ilişkiye girdik bir daha da girmedik sonrasında)ama üzüleceğim fırsatları degerlendirmediğimiz için

slm kizlar...
bizde 1 senedir deniyoruz ama bir turlu olmuyor...
bakalim simdi adetime 5-6 gun kaldi..
ins.adet olmammmmmmmmmmmm

hiç üzülme canım benim ark.. yumurtlama döneminden önce hamile kaldı :)))) nasip bu işler.... bu ay tutmazsa ( inş tutarda ) reglin bitince çaışmaya başla eşine hiç deme günlerini...erkekler böyledir..... boşver tatkmıyorum kafama yumurtlama günleini falan de ......ona öyle göster kendin ayarla günlerini

ahh cnm haklısın da benim eşim pilot ve çogunlukla yurtdısında yanı bizim yumurtlama dönemimde denk getirmemiz zor olabiliyor birlikteliği ve bende bu yüzden kasıyorum ama eşimde bi o kadar rahat:18: napalım dediğin gibi bu ay olmazsa diğer aylarda sansımızı denicez eşim evde olursa yumurtladıgım gunlerde tabii

canım kocan biraz da haklı,bizim bildiğimiz detayları bilmelerine gerek yok ki..normal bebek için değilmiş gibi davransan daha iyi olur.. günaşırı falan da deme..etkilenmesin boşuna. sen yine gün aşırıya getir..o anda biz 2 gün önce yapmıştık diye hesaplamaya girmez yani..bebek için de heyecanı öldürmeyelim di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…